Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Tai jums gerai kai megzt mokat ax.gif as neturiu kantrybes kiek pradejus,tiek nebaigus,o dabar paemus virbalus net nezinociau kaip juos laikyt blush2.gif
Papildyta:
Tai jums gerai kai megzt mokat ax.gif as neturiu kantrybes kiek pradejus,tiek nebaigus,o dabar paemus virbalus net nezinociau kaip juos laikyt blush2.gif
O tos ilgakesnes uzmaunamos,nes skaiciau,kad tokios smunka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 11 28, 22:23)
Tai jums gerai kai megzt mokat  ax.gif  as neturiu kantrybes kiek pradejus,tiek nebaigus,o dabar paemus virbalus net nezinociau kaip juos laikyt  blush2.gif
Papildyta:
Tai jums gerai kai megzt mokat  ax.gif  as neturiu kantrybes kiek pradejus,tiek nebaigus,o dabar paemus virbalus net nezinociau kaip juos laikyt  blush2.gif
O tos ilgakesnes uzmaunamos,nes skaiciau,kad tokios smunka  g.gif

musu ilgaklesnes tokios dazniausiai segu smelinuka ant virsaus, tai prilaiko, nes kai jau panesiotos, paskalbtos, tai tikrai prasitampiusios ir neapglunda taip gerai, kaip pradzioje smile.gif nors man taip grazu vien tos kelnytes be smelinuko wub.gif bet siaip man tos kelnytes thumbup.gif nes turejau kitokias, is ekomamos, tai su jom uzpakaliukas issiputes, vaikas kaip meskiukas atrode hihihi.gif o sitos plonesnes, tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 11 29, 17:07)
musu ilgaklesnes tokios dazniausiai segu smelinuka ant virsaus, tai prilaiko, nes kai jau panesiotos, paskalbtos, tai tikrai prasitampiusios ir neapglunda taip gerai, kaip pradzioje  smile.gif    nors man taip grazu vien tos kelnytes  be smelinuko  wub.gif  bet siaip man tos kelnytes  thumbup.gif  nes turejau kitokias, is ekomamos, tai su jom uzpakaliukas issiputes, vaikas kaip meskiukas atrode hihihi.gif o sitos plonesnes, tai labai  thumbup.gif

man taip pat patinka, kad jos yra plonos. Ir jų nereikia dėti po šliaužtų, kas kažkur rašė - jos nauodojamos vietoj šliaužtukų smile.gif

Bet tikrai jeigu vaikas ropoja, būtina užsegti bodžiuką, nes kitaip krenta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 30, 16:18)
man taip pat patinka, kad jos yra plonos. Ir jų nereikia dėti po šliaužtų, kas kažkur rašė - jos nauodojamos vietoj šliaužtukų smile.gif

Bet tikrai jeigu vaikas ropoja, būtina užsegti bodžiuką, nes kitaip krenta wink.gif

jo, man irgi labai grazu tos kelnytes vietoj sliauztuku ar siaip kitu kelnyciu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes naudojam plonas trumpas vilnones kelnaites, tai mano metu berniokas turi det labai daug pastangu, kad jas kiaurai pravarytu smile.gif Isvaikstom reguliariai pasikeisdami sauskelnes visa diena su tomis paciomis, tas, kurias turiu atsargai beveik ir nenaudoju. Vasara jos irgi buvo super, niekad nesukaisdavo su jomis, nors mociutes aikciodavo, kaip vaikas turetu sukaisti smile.gif
Tokiu vilnoniu is merino vilnos, kaip mes nesiojam, dabar yra www.eko-sauskelnes.lt. Ir sauskelniu yra neblogu, patinko, kad daugiau imant iskart nuolaida duoda.

Papildyta:
Tiesa, tos megztos vilnones, kur is ekomama pirkom, man visai nepatiko. Ziauriai jau issiputusios, kai kelnes ant virsaus apmauni, tai mano maziukas kaip koks teletabis atrodo sad.gif Geda ir i lauka toki issivest.
Atsakyti
QUOTE(Justesmama @ 2009 12 04, 17:54)
Mes naudojam plonas trumpas vilnones kelnaites, tai mano metu berniokas turi det labai daug pastangu, kad jas kiaurai pravarytu smile.gif Isvaikstom reguliariai pasikeisdami sauskelnes visa diena su tomis paciomis, tas, kurias turiu atsargai beveik ir nenaudoju. Vasara jos irgi buvo super, niekad nesukaisdavo su jomis, nors mociutes aikciodavo, kaip vaikas turetu sukaisti smile.gif
Tokiu vilnoniu is merino vilnos, kaip mes nesiojam, dabar yra www.eko-sauskelnes.lt. Ir sauskelniu yra neblogu, patinko, kad daugiau imant iskart nuolaida duoda.

Papildyta:
Tiesa, tos megztos vilnones, kur is ekomama pirkom, man visai nepatiko. Ziauriai jau issiputusios, kai kelnes ant virsaus apmauni, tai mano maziukas kaip koks teletabis atrodo sad.gif Geda ir i lauka toki issivest.

manau, zinau apie kokias vilnones kelnytes is ekomamos snekat, man irgi jos nepatiko schmoll.gif issiputes vaiko uzpakaliukas, baisiai negraziai atrodo ir atrodo nepatogu vaikui, tai ju nebenaudojam, na atsargai turim, jei kada prireiks. bet siaip jos schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tai imeskit foto ar nuorodas, kurios kelnytes jums buvo nepatogios, kad renkantis neapsiriktumem. Mes dar tik ruosiames bandyti, tai geriau butu is anksto zinoti ant ko pinigu nelaidyti be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 12 05, 15:17)
Tai imeskit foto ar nuorodas, kurios kelnytes jums buvo nepatogios, kad renkantis neapsiriktumem. Mes dar tik ruosiames bandyti, tai geriau butu is anksto zinoti ant ko pinigu nelaidyti be reikalo.

Ir aš to paties norėjau paprašyti 4u.gif
Atsakyti
http://www.rasakila....s-kelnaites.htm o tokios kelnaitės ar patogu būtų kol mažas vaikiukas? Ant medžiaginių sauskelnių?
Atsakyti
Merginos,o ka manote apie sias vilnones kelnaites http://www.ecobrats....aterproof-wraps Popolini Knitted Wool Wrap
ir Swaddlebees Merino Wool Wrap ?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 12 05, 16:53)
Merginos,o ka manote apie sias vilnones kelnaites http://www.ecobrats....aterproof-wraps  Popolini Knitted Wool Wrap
ir Swaddlebees Merino Wool Wrap ?

turim tas popolini knitted wool wrap, tai man schmoll.gif schmoll.gif issiputes labai uzpakaliukas, neplonos jos, tai ir atrodo man asmeniskai nekaip, ir vaikui atrodo nelabai patogu, tad tik atsargai laikom, kai kada prireikia. o del antruju nieko negaliu pasakyt, nesam tokiu naudoje, bet atrodo visai neblogos smile.gif mes naudojam ilgaklesnes tokias vasarai tokias pat trumpaklesnes, tai man jos thumbup.gif bet tos susegamos antros man atrodo irgi patogios turetu but, ypac jei naudosit ne tik sauskelnytes, bet ir vystyklus ar tik iklotelius, tada lengviau - idedi ikloteli ir uzsegi tas vilnones kelnytes, nereikia maut.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2009 12 05, 13:17)

mums nepatogios buvo sitos tik turim mazesnio dydzio, storokos jos, issiputes uzpakaliukas atrodo. gal didesniam vaikiukui,kaip kad parodyta nuotraukoj ir visai neblogai, bet kudikiui man atrodo schmoll.gif o einamiausios sitos wub.gif wub.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 05, 14:24)
http://www.rasakila....s-kelnaites.htm o tokios kelnaitės ar patogu būtų kol mažas vaikiukas? Ant medžiaginių sauskelnių?

gal ir nieko g.gif tik idomu, kaip gerai dregmes sulaikytu, nes kaip suprantu jos visai plonytes. bet tokias plonas butu galima paciai lengvai nusimegzt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim-bam: 06 gruodžio 2009 - 11:56
QUOTE(bim-bam @ 2009 12 06, 12:55)
gal ir nieko  g.gif tik idomu, kaip gerai dregmes sulaikytu, nes kaip suprantu jos visai plonytes.  bet tokias plonas butu galima paciai lengvai nusimegzt  rolleyes.gif

Nemoku aš megzti ax.gif
Atsakyti