Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(akvilyte @ 2009 11 24, 07:45)
as turbut perblondine esu  blush2.gif  kazkaip man info trukstaa... pati kazkada buvau sugalvojus padaryt bandomąjį- keliaujantį siuntinuką.. bet paskui pagalvojau kad gal nenorės mamaos naudot jau kelių vaikų naudotas sauskelnes  g.gif  nors išvirinus tai kas cia tokio.. juk ir parsuoda mamos naudotus  g.gif

as esu pirkus keleta naudotu, isskalbiau ir naudojam rolleyes.gif
Atsakyti
Parduodu Imse Vimse sauskelnes.

1 vnt, dėvėtos tik du kartus, kažkaip neapsižiūrėjau, kaip išaugom..

is rasakilos

KAina?..nežinau, gali but 30. GAliu ir keisti i ka nors (aprisama vystykla, skalbimo priemone, buities koki, siaip ka nors, knyga.. )
Atsakyti
Labuti,nors as dar tik planuoju leliu,bet jau seniai galvoju apie daugkartines sauskelnes ax.gif Tik kolkas man dar zalias miskas,pradzioj kol dar bus kudikis galvoju naudoti vystyklus,tai reik prilaikanciu kelnyciu,vystyklo ir ikloto ar dar ir tas vystyklinis popierius dedasi?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 11 25, 01:47)
Labuti,nors as dar tik planuoju leliu,bet jau seniai galvoju apie daugkartines sauskelnes  ax.gif  Tik kolkas man dar zalias miskas,pradzioj kol dar bus kudikis  galvoju naudoti vystyklus,tai reik prilaikanciu kelnyciu,vystyklo ir ikloto ar dar ir tas vystyklinis popierius dedasi?

Aš irgi tik planuoju auginti su daugkartinėmis sauskelnėmis, tai patirties neturiu blush2.gif Aš pirksiu to popieriaus (mamos sakė, kad labiausiai patiko Ryžių popierius 4u.gif
Atsakyti
O mes realiai taip jo ir nenaudojom. Rulonėlis gulėjo gan ilgai kol nesunaudojom kitiems reikmėms blush2.gif
Bet kaip įdomu, prieš dviejus metus, kad kas nors pasiulytų naudotų sauskelnių, kelnyčių... nieko nebuvo... o dabar jau pilna, bet mums kaip ir nereikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamos, o ką jūs tiesiat lovytėj ant čiužinio, kad neperšlaptų netyčia, juk su daugkartinėm sauskelnėm ar vystyklais taip gali atsitikt.
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2009 11 25, 12:28)
Mamos, o ką jūs tiesiat lovytėj ant čiužinio, kad neperšlaptų netyčia, juk su daugkartinėm sauskelnėm ar vystyklais taip gali atsitikt.

as turiu medvilnine impregnuota paklodėlę.. bet kazkaip tik pradzioj apsidraudimui naudojau. bet kazkaip niekad tokios avarijos dideles nenutikdavo schmoll.gif tai ir nebededu.. jei netyčia sudrėksta tai tik paklodė.. čiužinukas negauna rolleyes.gif
Atsakyti
su sauskelnėm irgi kartais būna viskas bėga pro šalį wink.gif aš naudojau megztą paklotuką - mezgiau iš ekologiškų vilnonių siūlų, veikia panašiai kaip kelnytės smile.gif
Atsakyti
Tai ar as teisingai galvoju iklotas-vystyklas-prilaikancios kelnaites? Tada kam isvis tas popierius?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 11 25, 14:02)
Tai ar as teisingai galvoju iklotas-vystyklas-prilaikancios kelnaites? Tada kam isvis tas popierius?

tas popieriukas prie uzpakaliuko glaudziasi ir su juo tiesiog paprasciau ismesti kakuti mirksiukas.gif tik tiek ax.gif kaikam nepatinka iskratyt ar isplaut kakuti pries skalbiant sauskelnes tai ri deda popieriuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jei desiu popieriuka,tai ikloto nereiks,ar kaip? Sory uz tokius klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 11 25, 17:12)
Tai jei desiu popieriuka,tai ikloto nereiks,ar kaip? Sory uz tokius klausimus  blush2.gif

Reiks mirksiukas.gif Tas popierius labai jau plonytis ir skirtas tik tam, kaip rašo Jį naudojant, lengviau ir higieniškiau keisti ekskrementais suterštus vystyklus ar daugkartinio naudojimo medžiagines sauskelnes. 4u.gif
Atsakyti