Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(akvilyte @ 2009 11 05, 10:53)

nors aš turiu kelis įklotus bambukinius, bet veliūrinio audinio tai man jie tikrai patinka  g.gif  nors vėlgi neaišku ar tokio pačio audimo ir storumo medvilnė sugertų mažiau  ax.gif

Man veliuriniai kanapiniai iklotai irgi labai patinka. O sauskelnes pas mus irgi veliurinio bambuko - del dziovykles kaskiek tikrai sumazejes purumas (is pradziu labai labai purios, veliau vis tiek kazkiek puko nueina).

Kadangi medvilnes neturiu, tai negaliu palyginti, bet siaip tiek bambuko, tiek bambuko/kanapes (su medv. priemaisa) sugeria gerai.

Pastaruoju metu stebina viena problema - ilgai tarnave vilnones sauskelnes pradejo sekmingai praleidinet skysti doh.gif ir plaunu, ir lanolizuoju, ir vis tiek - dregme kelnese jauciasi....
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 19, 09:42)
Niekur neradau kaip atrodo įklotuko iškarpa  ax.gif Gal kas nors turite nuorodą  ax.gif

Ir iš ko geriausia pasiūti? Kelių sluoksnių reikia?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2009 11 05, 11:10)
lanolizuoju, ir vis tiek - dregme kelnese jauciasi....

o gal tiesiog vaikelis paaugo, daugiau sisioja, rečiau keičiat ir dėl to persigeria ax.gif visgi tai natūralus produktas.. ir jei ten labai daug dregmės tai normalu kad prabėga g.gif čia šiiap pamąstymai g.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 05, 11:10)

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2009 11 05, 11:10)
Pastaruoju metu stebina viena problema - ilgai tarnave vilnones sauskelnes pradejo sekmingai praleidinet skysti  doh.gif  ir plaunu, ir lanolizuoju, ir vis tiek - dregme kelnese jauciasi....

Tiesiog vilnele tokia savybe turi tarnauti apie puse metu ir tada praranda savo savybes, nes susidevi. Nesioti sekmingai galite taciau dregmes tiek nebesugers kiek sugerdavo.
Atsakyti
QUOTE(**Deki** @ 2009 11 05, 11:46)
Tiesiog vilnele tokia savybe turi tarnauti apie puse metu ir tada praranda savo savybes, nes susidevi. Nesioti sekmingai galite taciau dregmes tiek nebesugers kiek sugerdavo.

ogo blink.gif mat kaip.. nors as kelias naudoju jau apie metus g.gif na kai dabar pradedu galvot tai gal tikrai ma=iau sulaiko g.gif nors šiaip tai laiko g.gif
Atsakyti
man labai super sulaiko mociutes megztos vilnones kelnytes (is rankom verptos vilnos)
Atsakyti
Šiandien pridaviau poppolini bambukines - gavau naujas dykai (ir senas beveik visas grąžino bigsmile.gif ) thumbup.gif
O bambukinio audinio susidėvėjmo priežastis greičiausiai sysiukas. Tiksliau, kai dygsta dantys, sysiukas pasidaro "piktas" ir pradeda ėsti audinį. Tokiu atveju jas reiktu praskalauti prieš dedant į kibiriuką. Ir skalbti ne rečiau kaip kas antrą dieną...
Atsakyti
o kiek laiko jus naudojot tas Popolini sauskelnes? mes irgi tokias naudijam (dar tik menesi), bet idomu per kiek nusidevi? skalbiu kasdien. Medvilnines pasidare tokios pilkos spalvos ir kietesnes, o bambukas minkstas ir rusvos spalvos. Kol kas.
Ir idomu kokiom priemonem skalbiat?
As naudoju ekorutulius.
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 11 05, 22:36)
o kiek laiko jus naudojot tas Popolini sauskelnes? mes irgi tokias naudijam (dar tik menesi), bet idomu per kiek nusidevi? skalbiu kasdien. Medvilnines pasidare tokios pilkos spalvos ir kietesnes, o bambukas minkstas ir rusvos spalvos. Kol kas.
Ir idomu kokiom priemonem skalbiat?
As naudoju ekorutulius.

Naudojau Sonnet, dabar Almawin. Sauskelnės naudojamos virš pusmečio (skirtingu laiku pirktos). Šiandien man patvirtino, kad turi užtekt visam vystyklystės laikotarpiui (tik su tuo piktu sysiuku reiktų atsargiai, bet skalbiant kasdien jau tikrai neturėtų būt bėdos). Kai šiandien paėmiau į rankas naujas, tai pamačiau, kad labai stipriai pasikeitę bambukinės. Bet vistiek malonios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 11 05, 12:44)
Aha. Dvejas jau išmečiau, trečias gal dar kelis kartus panaudosiu. Netgi įklotą vieną išmečiau - visai medžiaga suskydo  doh.gif

O cia Tots Bots tiek susidevejo, kad teko jau ismest? As panaudotas Tots Bots pirkau, tai aisku, lyginant su naujomis jos gerokai jau nusitrynusios, bet dar gerai papurtau pries dziaudama ir isdziuvusias patrinu... vel minkstos... Manau, kad sitam vaikuciui dar tikrai sueis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 11 05, 09:44)
Tiesą sakant ir su poppolini nekas. Iš penkių keturios "ištrupėjo" gabalais. T.y. plotais liko tik sintetinis tinklas, o bambukas "išsiėdė". Viduj kaip popierius gabalais sukritęs. Šiandien vešiu pakeist. Atstovai, sakė, pakeis. Tipo pirmąkart taip. Klausiau, gal ką ne taip darau, bet negalėjo atsakyt, tik stebėjos...

mes trim kai ka poppolini ir kol kas puikiausiai laikosi, aisku, matosi, kad devetos, bet bukle gera, nors ir skalbiu kasdien - kas antra diena 4u.gif

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 11 05, 14:47)
man labai super sulaiko mociutes megztos vilnones kelnytes (is rankom verptos vilnos)

mano megztos kelnytes irgi gerai sulaiko thumbup.gif tik tiek kad pirktiniu isvaizda geresne man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linjamama @ 2009 11 05, 22:51)
O cia Tots Bots tiek susidevejo, kad teko jau ismest?

nea, čia aš buvau įkliuvus su medžiagom doh.gif verysad.gif tai nukentėjau ir aš ir pirkėjai sad.gif nors ne visi g.gif
Atsakyti