QUOTE(bim-bam @ 2009 09 28, 08:16)
Tavo mažylis jau judrus (pagal amžių žiūriu ), tad norėjau paklaust, ar vis dar gerai įklotėliai, nepasislenka judant, neprabėga?
Mes sauskelnes naudojam, bet turėjau keletą vystyklų ir kaip man patiko jie, nesuprantu, kodėl anksčiau nenaudojom galvojau daugiau nusipirkt, nes kol nešildo namie, nelabai gerai džiūna viskas, tad praverstų, ale sakau, kaži kaip jie, kai vaikas jau judresnis jau
Mes sauskelnes naudojam, bet turėjau keletą vystyklų ir kaip man patiko jie, nesuprantu, kodėl anksčiau nenaudojom galvojau daugiau nusipirkt, nes kol nešildo namie, nelabai gerai džiūna viskas, tad praverstų, ale sakau, kaži kaip jie, kai vaikas jau judresnis jau
Ne, nepasislenka, nors jurdumo mažąjam tikrai netrūksta. svarbu, kad jis nebūtų per trumpas: maždaug nuo šiek tiek žemiau bambos iki nugarytės virš užpakaliuko. Turėjau bambukinius iš ekovaikų, bet jie per trumpi ir slankioja kaip reikiant. Vienintelis trūkumas, kad po "didelio reikalo" truputį kliūna ir vilnonėms kelnaitėms. Aš tada tiesiog paplaunu, kur sutepta, ir išdžiovinu - neplaunu visų. O sauskelnių nepirkau, nes man buvo gerokai per brangu tokį kiekį užsipirkti, kad visai dienai užtektų. Turiu tų vystykliukų ir sukuosi. Bet kaip matau paveiksliuke, gal tuos vystykliukus galima šonuose sukabinti? Tada ir dėl "didelio reikalo" nebūtų problemų, jei tik ties klynuku storio užtenka