Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Natuke @ 2009 09 18, 10:36)
pasigirsiu - atrodo atradau tobuliausią rinkinuką kūdikiui nuo gimimo iki 9-10kg (mano miniatiurinei pupai dar tinka)
rinkinukas

Šaunuolė Natukė. Grai padirbėjai 4u.gif
Atsakyti
Parduodu mūsų naudotas sauskelnes. Tik kažkaip neapsižiūrėjusi ne į tą temą viską surašiau.
Čia:
http://www.supermama...?...3708&st=120

Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zavioji: 23 rugsėjo 2009 - 11:16
QUOTE(Zavioji @ 2009 09 23, 12:14)
Parduodu mūsų naudotas sauskelnes. Tik kažkaip neapsižiūrėjusi ne į tą temą viską surašiau.
Čia:
http://www.supermama...?...3708&st=120

Kaunas

Rezervuota
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 07 27, 16:26)
Poros kartų tikrai reikėtų. Naudojau sonnet balzamą, dėdavau tiek, kiek buvo parašyta daugkartinėm sauskelnėm mirkyt, o ne rūbams, tai niekada nepraleisdavo, net per tas kelnytes, kurias buvau pati numezgus, o jos beveik peršviečiamos buvo.

QUOTE(prabegom @ 2009 07 27, 16:39)
butinai du-tris kartus  mirksiukas.gif

labu 4u.gif
norejau paklausti, o tas 2-3 kartus mirkymas, tai tiesiog pamirkot, po to isdziovinat ir vel mirkot? ar is karto dar slapias, tik is naujo balzamo reikia pripilt?
Atsakyti
QUOTE(Kori @ 2009 09 25, 10:00)
labu  4u.gif
norejau paklausti, o tas 2-3 kartus mirkymas, tai tiesiog pamirkot, po to isdziovinat ir vel mirkot? ar is karto dar slapias, tik is naujo balzamo reikia pripilt?

nezinau, kaip kitos, bet as pamirkau karta, po to po dienos kitos vel pamirkau, isdziuna, segu vaikui keliskart, tada vel pamirkau 4u.gif aisku, paskui jau daug reciau, tik karts nuo karto mirkau 4u.gif
Atsakyti
gal yra kam taip buve? Naudoju daugkartines sauskelnes jau 7 men.Pastaruoju metu, kai maziukas pasysioja, jos pradeda smirdeti. Kvapas toks lyg pelesio. Ar gali buti, kad koks grybelis isimete? Neisivaizduoju blink.gif Sauskelnes visada plaunu su skalbimo masina ir su eko milteliais, dziovinu ant gyvatuko. Gal reiketu jas pavirinti. Ar kas bandete?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2009 09 26, 13:41)
gal yra kam taip buve? Naudoju daugkartines sauskelnes jau 7 men.Pastaruoju metu, kai maziukas pasysioja, jos pradeda smirdeti. Kvapas toks lyg pelesio. Ar gali buti, kad koks grybelis isimete? Neisivaizduoju blink.gif Sauskelnes visada plaunu su skalbimo masina ir su eko milteliais, dziovinu ant gyvatuko. Gal reiketu jas pavirinti. Ar kas bandete?

O smirda ir išplautos, ar tik kai pasysioja? Gal ten joks ne pelėsis, paprastai tokiu metu mažiukas pradeda valgyti įvairesnį maistą ir atsiranda aštresnis, specifiškesnis šlapimo kvapas. O audinys+šlapimas irgi savo kombinaciją duoda.
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu paklausti, ar jus kiekviena karta keiciant vystyklus ar sauskelnes plaunat vaikiukams uzpakaliukus?
Atsakyti
QUOTE(matrekatre @ 2009 09 26, 23:26)
sveikos  4u.gif noriu paklausti, ar jus kiekviena karta keiciant vystyklus ar sauskelnes plaunat vaikiukams uzpakaliukus?

Butinai biggrin.gif nebent nera galimybes, nes ner vandens arti, tada jau valom servetelem. Bet tik pasitaikius progai nuplaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 09 26, 21:07)
O smirda ir išplautos, ar tik kai pasysioja? Gal ten joks ne pelėsis, paprastai tokiu metu mažiukas pradeda valgyti įvairesnį maistą ir atsiranda aštresnis, specifiškesnis šlapimo kvapas. O audinys+šlapimas irgi savo kombinaciją duoda.

ir as taip galvojau, bet patikekit kvapas tikrai ne slapimo schmoll.gif Pabandysiu pavirinti kelis.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2009 09 27, 20:34)
ir as taip galvojau, bet patikekit kvapas tikrai ne slapimo schmoll.gif Pabandysiu pavirinti kelis.

Tai žinoma, galima ir pavirinti, jei ne vilnonės. Man regis, visas kitas virinti galima g.gif
Man dar kartais pradeda rūbai pelėsiu atsiduoti (ypač, jei sudrėksta), jei kada apsižioplinu ir pamirštu kokią dieną juos iš skalbimomašinos ištraukti. bet paprastai dar kartąperplovus normaliu režimu kvapas išnyksta.

O kai keičiu sauskelnes, ne visada plaunu. Jei tik pasysioja, ištraukiu šlapią įklotuką (naudoju vilnones užmaunamas kelnaites ir įklotukus) ir įdedu sausą. Plaunu ryte, vakare ir kai pakakoja (tai dar + kokie 3 kartai per dieną). Tiesa, mano mažasis jau ddidelis ir odelė ne tokia jautri.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 09 27, 19:56)
Tai žinoma, galima ir pavirinti, jei ne vilnonės. Man regis, visas kitas virinti galima  g.gif
Man dar kartais pradeda rūbai pelėsiu atsiduoti (ypač, jei sudrėksta), jei kada apsižioplinu ir pamirštu kokią dieną juos iš skalbimomašinos ištraukti. bet paprastai dar kartąperplovus normaliu režimu kvapas išnyksta.

O kai keičiu sauskelnes, ne visada plaunu. Jei tik pasysioja, ištraukiu šlapią įklotuką (naudoju vilnones užmaunamas kelnaites ir įklotukus) ir įdedu sausą. Plaunu ryte, vakare ir kai pakakoja (tai dar + kokie 3 kartai per dieną). Tiesa, mano mažasis jau ddidelis ir odelė ne tokia jautri.

Tavo mažylis jau judrus (pagal amžių žiūriu biggrin.gif ), tad norėjau paklaust, ar vis dar gerai įklotėliai, nepasislenka judant, neprabėga?

Mes sauskelnes naudojam, bet turėjau keletą vystyklų ir kaip man patiko jie, nesuprantu, kodėl anksčiau nenaudojom doh.gif galvojau daugiau nusipirkt, nes kol nešildo namie, nelabai gerai džiūna viskas, tad praverstų, ale sakau, kaži kaip jie, kai vaikas jau judresnis jau g.gif
Atsakyti