Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Laurencija2 @ 2009 08 30, 15:29)
o bambukines ar kanapines sauskelnes turi atitinkamai bambukinius/kanapinius ikilotus? ar i juos ideti medvilniniai?

kai kurios sauskelnės turi įklotus, kai kurios neturi, t.y. jei reikia galima dėti papildomam sugėrimui, tad as į bambukines dedu medvilninį įklotėlį, o kitas bambukines, kuriose buvo įsegtas bambukinis įklotėlis jau perkant, naudoju su tuo pačiu bambukiniu įklotu. Čia, manau, jau jūsų pasirinkimas, kokį įklotėlį naudot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Perskaiciau puse senos temos ir sios temos dali ir visai susimaisiau, buvau nuejusi ir parduotuve realiai viska ciupinejau, bet vistiek man viskas labai sudetinga.
Planuoju bandyti derinti vienkartines sauskelnes su daugkatinem. Nakti ir vaziuojant is namu deti vienkartines, namuose zaisti su daugkartinem.
Ir nesusigaudau kurias reiktu nusipirkti ir kiek ko reikia nusipirkti.
Suprantu, kad prilaikanciu, uztenka poros, juk nekeisiu ju kas karta, o i vidu deti kokias pirkti medvilnines,kanapines, bambukines.
Tiesa bambukines reiks atmesti, nes skaiciau jo ilgai dziuna, o dabar saltasis periodas arteja. o kaip kanapines, ko jos nuo medvilniniu skiriasi?
O tuos iklotelius irgi reikia deti? ar tik nakciai, kad geriau sugertu?
Ir kas per sauskelens trys viename? ar jas uzmovus nieko daugiau nereikia deti, o kaip paskui jos plaunasi, visos is karto, ar issima ikloteliai.
Kiek ko Jus rekomenduotumete isigyti pabandymui, kad nebutu paskui pinigai i bala prisipirkus nereikalingu daiktu...
Atsakyti
QUOTE(silwy @ 2009 09 10, 12:59)
Sveikos,

Perskaiciau puse senos temos ir sios temos dali ir visai susimaisiau, buvau nuejusi ir parduotuve realiai viska ciupinejau, bet vistiek man viskas labai sudetinga.
Planuoju bandyti derinti vienkartines sauskelnes su daugkatinem. Nakti ir vaziuojant is namu deti vienkartines, namuose zaisti su daugkartinem.
Ir nesusigaudau kurias reiktu nusipirkti ir kiek ko reikia nusipirkti.
Suprantu, kad prilaikanciu, uztenka poros, juk nekeisiu ju kas karta, o i vidu deti kokias pirkti medvilnines,kanapines, bambukines.
Tiesa bambukines reiks atmesti, nes skaiciau jo ilgai dziuna, o dabar saltasis periodas arteja. o kaip kanapines, ko jos nuo medvilniniu skiriasi?
O tuos iklotelius irgi reikia deti? ar tik nakciai, kad geriau sugertu?
Ir kas per sauskelens trys viename? ar jas uzmovus nieko daugiau nereikia deti, o kaip paskui jos plaunasi, visos is karto, ar issima ikloteliai.
Kiek ko Jus rekomenduotumete isigyti pabandymui, kad nebutu paskui pinigai i bala prisipirkus nereikalingu daiktu...

sveika 4u.gif

as turiu tik bambukines ir medvilnines kisenines (kur iklotelis i vidu dedasi, tai isemus isplaut greiciau dziuna), tai sitos greit isdziuna, o bambukines jau ilgeliau, nes storokos jos. nezinau kiek ne kisenines kanapines ar medvilnines dziuna, bet irgi manau kad ilgokai, nes vis tiek jos storos buna. plius galima i jas ikloteli det papildomam sugerimui. as dedu ir diena ir nakti ikloteli. is pradziu as pirkau dvejas sauskelnes ir vienas prilaikancias kelnytes, pabandziau, patiko, tad paskui jau daugiau nusipirkau smile.gif

tu trys viename neturiu, bet kaip suprantu nieko daugiau det nereikia ant ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 09 10, 18:38)
sveika  4u.gif

as turiu tik bambukines ir medvilnines kisenines (kur iklotelis i vidu dedasi, tai isemus isplaut greiciau dziuna), tai sitos greit isdziuna, o bambukines jau ilgeliau, nes storokos jos. nezinau kiek ne kisenines kanapines ar medvilnines dziuna, bet irgi manau kad ilgokai, nes vis tiek jos storos buna. plius galima i jas ikloteli det papildomam sugerimui. as dedu ir diena ir nakti ikloteli. is pradziu as pirkau dvejas sauskelnes ir vienas prilaikancias kelnytes, pabandziau, patiko, tad paskui jau daugiau nusipirkau smile.gif

tu trys viename neturiu, bet kaip suprantu nieko daugiau det nereikia ant ju  g.gif

O kokius iklotelius naudoji? Kiek sauskelniu dabar turi? kokios labiausiai patinka? ar naudoji vien tik daugkartines sauskelnes ar ir vienkartines kartais dedi? pvz. nakti, vaziuojant i svecius.
As tai bambukiniu turbut nepirksiu, nors jos ir labai svelnios ir daug sugeria, nes ir pardavejas sako, kad labai jau ilgai dziuna, jei neturit dziovykles gali buti sunku.
Atsakyti
silwy, bambukinių neatmest - jos geriau sugeria. Geriau mixuok medvilnines su bambukinėm/kanapinėm. Kol džius bambukinės, galėsi naudot medvilnines (kurios jau bus išdžiuvusios)
Atsakyti
QUOTE(silwy @ 2009 09 10, 17:11)
O kokius iklotelius naudoji? Kiek sauskelniu dabar turi? kokios labiausiai patinka? ar naudoji vien tik daugkartines sauskelnes ar ir vienkartines kartais dedi? pvz. nakti, vaziuojant i svecius.
As tai bambukiniu turbut nepirksiu, nors jos ir labai svelnios ir daug sugeria, nes ir pardavejas sako, kad labai jau ilgai dziuna, jei neturit dziovykles gali buti sunku.

dabar turim 12 sauskelniu ir 2 aprisamus vystyklus, bet juos reciau naudoju, nebent dziuna sauskelnes ir pritrukstam ax.gif stengiames visad naudot daugkartines sauskelnes, bet turim ir vienkartiniu, jei kur ilgesniam laikui einam arba jei nera galimybes visos mantos nestis, segu vienkartines blush2.gif nakciai man bambukines thumbup.gif o ikloteli dedu medvilnini, kitokiu ir neturiu blush2.gif prilaikancias kelnytes nakciai vilnones storesnes dedu, ir buna kartais visa nakti nekeiciu sauskelniu, kad neibudinciau vaiko ir kuo puikiausiai laiko, neprabega thumbup.gif o dienai plonesnes vilnones kelnytes dedu. aisku, labiausiai man patinka bambukines sauskelnes, nes bent jau man jos geriausiai sugeria, bet medvilnines kisenines greit dziusta, tad cia ju pliusas thumbup.gif
Atsakyti
Tai turbut reiks nusipirkti pradziai vienas prilaikancias kelnaites, vienas bambukines, vienas medvilnines ir kanapines ir paziureti kurios labiausiai prie sirdies. Ir turbut dar pora ikloteliu paimti. Kaip manot ka dar reiktu imti?Pardavejas dar labai isgyre vystyklus, sake gerai dziuna, jokiu problemu. Kaip Jus ar daznai naudojat juos?
O del ryziu popieriaus? mano vaikas kolkas valgo tik MP, tai jo kakuciai labai skysti, ar verta deti ta ryziu popieriu, nes vistiek su kakuciu skystumu issiteps ir pati sauskelne.
Beja galvoju ar imanoma tas sauskelnes gerai isplauti rankomis? nes kol turesiu nedaug, manau plauti gal juos su rankomis....bet galvoju ta suduku pigmenta gali buti labai sunku isplauti...ypac is kelnaiciu...
Atsakyti
QUOTE(silwy @ 2009 09 11, 09:05)
g, manau plauti gal juos su rankomis...

muilą su tulžim nusipirk ir išplausi 4u.gif
Atsakyti
parduodu dvi 100% vilnones kelnaites/sauskelnes dydis 74-80cm,esu is Vilniaus,galiu siusti.

P.S.labai atsiprasau,kad kisu cia skelbima,bet pamaniau kad is jusu daugiau tikimybes kad atsiras norinciu pirkti blush2.gif

laukiu AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silwy @ 2009 09 11, 07:05)
Tai turbut reiks nusipirkti pradziai vienas prilaikancias kelnaites, vienas bambukines, vienas medvilnines ir kanapines ir paziureti kurios labiausiai prie sirdies. Ir turbut dar pora ikloteliu paimti. Kaip manot ka dar reiktu imti?Pardavejas dar labai isgyre vystyklus, sake gerai dziuna, jokiu problemu. Kaip Jus ar daznai naudojat juos?
O del ryziu popieriaus? mano vaikas kolkas valgo tik MP, tai jo kakuciai labai skysti, ar verta deti ta ryziu popieriu, nes vistiek su kakuciu skystumu issiteps ir pati sauskelne.
Beja galvoju ar imanoma tas sauskelnes gerai isplauti rankomis? nes kol turesiu nedaug, manau plauti gal juos su rankomis....bet galvoju ta suduku pigmenta gali buti labai sunku isplauti...ypac is kelnaiciu...

as daznai rankom plaunu, tiesiog iskart kai pakeiciu ir praplaunu, tada lengvai viskas issiplauna. bet jei ne is karto plaunu, tai jau sunkiau rankom issplaut demeles... tiesa, popieriu turim, bet retai naudojam, ai kazkaip nesicackinu as su tuo popieriu rolleyes.gif o del vystyklu...man patogiau sauskelnes, bet tikrai yra kas naudoja ir sako kad thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(silwy @ 2009 09 11, 09:05)

As irgi tikriausiai paseksiu tavo pavyzdziu ir kai gims mazylis isbandysiu kelias daugkartiniu rusis kad zinociau kurios labiausiai tinka ir patinka
Atsakyti
pasigirsiu - atrodo atradau tobuliausią rinkinuką kūdikiui nuo gimimo iki 9-10kg (mano miniatiurinei pupai dar tinka)
rinkinukas
Atsakyti