Aš popieriuką dedu, bet išmetu tik prikakintą. Kitus skalbiu.
O aprišami Disanos vystyklai man nepatinka - sudėtinga kažkaip jus aprišti - nepripratau
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 27, 13:33)
O mums tiek bambukines, tiek kanapines sauskelnes praleidiza jau viena karta pasisiojus
nu ir mums praleidzia medziaga gi tam juk ir naudojamos vilnones ant virsaus.... po namus as ju net nededu kartais - vis tiek daznau keiciu.
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2009 07 27, 14:12)
Aš popieriuką dedu, bet išmetu tik prikakintą. Kitus skalbiu.
O aprišami Disanos vystyklai man nepatinka - sudėtinga kažkaip jus aprišti - nepripratau
Pas mus megeja pakakint kol plikineja ant pilvo.
O tas popierius ir jo skalbimas tai nervuoja mane...paprasciau su tulzies muilu paplaut kakius, negu su tuo popierium zaist man.
QUOTE(prabegom @ 2009 07 27, 15:14)
nu ir mums praleidzia medziaga gi tam juk ir naudojamos vilnones ant virsaus.... po namus as ju net nededu kartais - vis tiek daznau keiciu.
Tai suprantu, kad medziaga O tos vilnones mum irgi nieko nesulaike - vienas sisiukas ir visus rubus keist. Kai silta, tai taip i persirenginejam kas pusvalandi ar valanda, o kai vesiau, tai dedu vienkartines.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 27, 14:49)
Tai suprantu, kad medziaga O tos vilnones mum irgi nieko nesulaike - vienas sisiukas ir visus rubus keist. Kai silta, tai taip i persirenginejam kas pusvalandi ar valanda, o kai vesiau, tai dedu vienkartines.
O vilnones kelnytes išmirkėt vilnos balzame su lanolinu? Po kelių pamirkymų tikrai neturėtų praleist drėgmės.
QUOTE(Žirklutės @ 2009 07 27, 15:55)
O vilnones kelnytes išmirkėt vilnos balzame su lanolinu? Po kelių pamirkymų tikrai neturėtų praleist drėgmės.
Mirkiau tik karta. Tai gal dar keleta kartu pamirkt
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 27, 15:16)
Poros kartų tikrai reikėtų. Naudojau sonnet balzamą, dėdavau tiek, kiek buvo parašyta daugkartinėm sauskelnėm mirkyt, o ne rūbams, tai niekada nepraleisdavo, net per tas kelnytes, kurias buvau pati numezgus, o jos beveik peršviečiamos buvo.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 27, 15:16)
butinai du-tris kartus
QUOTE(Žirklutės @ 2009 07 27, 16:26)
Poros kartų tikrai reikėtų. Naudojau sonnet balzamą, dėdavau tiek, kiek buvo parašyta daugkartinėm sauskelnėm mirkyt, o ne rūbams, tai niekada nepraleisdavo, net per tas kelnytes, kurias buvau pati numezgus, o jos beveik peršviečiamos buvo.
Aš lanolizuoju po kiekvieno plovimo. Ir niekad nepraleidžia. Netgi tokios "beveik peršviečiamos"
Sveikos,
norejau paklaust nuo kada pradejot deti vaikuciui daugkartines sauskelnes??? nes daba galvoju ar i gimdykla veztis Moltexus ar galim bandyt ir medziagines?
norejau paklaust nuo kada pradejot deti vaikuciui daugkartines sauskelnes??? nes daba galvoju ar i gimdykla veztis Moltexus ar galim bandyt ir medziagines?
QUOTE(meduolia @ 2009 08 06, 20:46)
Sveikos,
Manau, kad gimdykloj rankos pakankamai drebės ir vienkartines segant. Be to, nenumanau ar lengvai mekonijus išsiplauna.
Aš pati pradėjau po kelių dienų grįžus namo
QUOTE(meduolia @ 2009 08 06, 20:46)
galvoju ar i gimdykla veztis Moltexus ar galim bandyt ir medziagines?
Aš tai po dviejų sav. pradėjau medžiagines naudoti, kai jau galvelė atsisuko nuo tiek naujų įvykių Gal tau pavyks ir iš karto medžiagines naudoti, kas čia žino
Aš naudojau nuo pat gimimo medžiagines. Tiesa, gimdžiau namie, tai ta prasme paprasčiau - aplinka sava, aišku, kur gali plaut, kur džiaut, atsargų pilnas stalčius ir t.t. Mekonijus tikrai sunkiai atsiplauna, bet įmanoma. galima dar tą popierių naudoti, kol mekonijus eina. Bet man kažkaip nelipo tas popierius prie širdies.