Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(prokruste @ 2009 07 26, 16:23)
na nejaugi taip greit perslampa? As naudoju popolini onesize tencel ir dar dedu du iklotukus. Per diena uztenka 6 kartus pakeisti.  Nakti dedu vienkartini pampersa.

Mano vaikinui tai grit perslampa. Tai nemaciusi dideles naudos sugerimo atzvilgiu, nusipirkau paprastus aprisamus vystyklus, o i juos dedu merliuka. Bet kai dabar daug lauke bunam ir keliaujam nemazai, tai praktiskai nebededu visai vystyklu: arba su pampersu lake ir kelionej, arba oro vonias kambary darom.
Atsakyti
aš sauskelnytes keičiu kas maždaug dvi valandas, kartais rečiau,kartais visai kas tris keturias valandas, kai miega, būna naktį, kad ilgiau nesikelia....bet neperšlampa iki rūbelių niekad g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 26, 16:36)
Mano vaikinui tai grit perslampa. Tai nemaciusi dideles naudos sugerimo atzvilgiu, nusipirkau paprastus aprisamus vystyklus, o i juos dedu merliuka. Bet kai dabar daug lauke bunam ir keliaujam nemazai, tai praktiskai nebededu visai vystyklu: arba su pampersu lake ir kelionej, arba oro vonias kambary darom.

maniskis i daugkartini pasisioja 2 kartus.Viskas buna susigere i iklotukus, o pats pampersas siek tiek dregnas. Sugerimo atzvilgiu gal ir nera didelio skirtumo, bet man slapias tencel iklotukas daug malonesnis prie odos nei kanapinis ar medvilnins.
Atsakyti
Dėkui už atsakymus smile.gif
Vystyklų popierių aš visada įkloju. O Pridėti daugiau sluoksnių įklotų tai nematau prasmės. Juk taip tik ilgiau drėgmė neprasimuš į paviršių, o prie užpakaliuko juk šlapia jau po pirmo sisiuko g.gif Ar ne taip? Mums tai tas yra didžiausia problema, o ne kad peršlampa iki rūbelių ar dar kas...
Šiandien tyčia bandau vien medžiaginius dėti - matysim kas čia mums gaunas... Jei ką, gal tikrai reiks nusipirkti tuos "sausuosius" įklotus, ar kaip ten jie.. Ačiū, kas pasiūlėt 4u.gif
Atsakyti
žinoma, kiekvienam savaip, gal ipras vaikutis ir viskas bus gerai 4u.gif

man asmeniškai tos daugkartinės sauskelnytės taip wub.gif o su pampersais nesinori vaiko užpakaliuko šutint, ypač vasarą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 26, 15:57)
Šiandien tyčia bandau vien medžiaginius dėti - matysim kas čia mums gaunas... Jei ką, gal tikrai reiks nusipirkti tuos "sausuosius" įklotus, ar kaip ten jie.. Ačiū, kas pasiūlėt 4u.gif

Dar vilna lygtais neleidžia drėgmei pasijusti.
Mes naudojom tots bots poliesterio įklotukus, tik lt jų nepardavinėja. Ploni ir net kątik išskalbus nesijausdavo, kad jie drėgni. Nors tokius labai lengva pasidaryt, iš kokio seno sintetinio rūbo. Pvz., kai laukias viena tetulytė atidavė dug išaugtų vaikiškų rūbelių, kuriuos iš Amerikos gavo. Tai ten net vaikiškos pižamos iš poliesterio blink.gif tik išmečiau viską, nebuvau pagalvojus, o būčiau įklotukų išsikarpius blush2.gif

Mes jau sauskelnių beveik atsisakėm, tik nakčiai, į lauką ar kur važiuojant reikia, nes dar būna avarijų. Kaip ir planavau, pradėjau sistemingai pratint 18mėn. (tikėjausi, kad su daugkartinėm prašysis anksčiau, bet šitas planas nepavyko), viskas vyskta sklandžiai, beveik visada pasiprašo, nebent užsimiršta, bet čia tik laiko klausimas. Dabar net ir naktį jei užsinori atsikelia ir praneša, kad darys, nes šlapiai tapo nebemalonu, nors anksčiau dėmesio nekreipdavo. Sauskelnes patiko naudoti, jei turėčiau antrą, irgi auginčiau su daugkartinėm, tik šįkart pirkčiau įvairesnių audinių, tipų ir spalvų, nes nusibosta tas pats per tą patį. Na ir krūvą pinigų sutaupėm, kuriuos galėjau išleist įdomesniems dalykams, o ne pampersams.
Atsakyti
Aš irgi anksčiau nakčiai ir ilgesniems išėjimams dėdavau vienkartines sauskelnes, bet dabar puikiai apseinam su daugkartinem, nakčiai segu bambukines ir medvilninį įklotuką įdedu ir kokias penkias šešias valandas jei vaikas nenubunda kuo puikiausiai atlaiko thumbup.gif
Atsakyti
Kirameki, gerai Žirklutės pastebėjo dėl vilnonio įklotuko. Gali ir pati nusimegzt ir pvz Rasakilos siūlų. Tik lanolinizuot nereiktų jų, nes tada pro šoną nuteka smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif dėkui, kažką bandysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 26, 16:57)
Dėkui už atsakymus smile.gif
Vystyklų popierių aš visada įkloju. O Pridėti daugiau sluoksnių įklotų tai nematau prasmės. Juk taip tik ilgiau drėgmė neprasimuš į paviršių, o prie užpakaliuko juk šlapia jau po pirmo sisiuko g.gif Ar ne taip? Mums tai tas yra didžiausia problema, o ne kad peršlampa iki rūbelių ar dar kas...

o kokį popierį įklojat?
Atsakyti
Maniskei 5 men su trupuciu. Jau tris men naudojam tik daugkartines, nebededu jokio popieriaus (biski pinigai i bala del jo). Reaguoja gerai, tik, jei kada tetis pamirsta pakeist, tai paleidzia dudas. Kartais naudojam aprisamus vystyklus, kartais spaustukines sauskelnes (bambukas ir kanape).

Nakti ismiega irgi su daugkartinem (apie 8-9 val nekeiciant), irgi viskas OK.

Zodziu, patinka man nerealiai sitas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2009 07 27, 14:14)
Maniskei 5 men su trupuciu. Jau tris men naudojam tik daugkartines, nebededu jokio popieriaus (biski pinigai i bala del jo). Reaguoja gerai, tik, jei kada tetis pamirsta pakeist, tai paleidzia dudas. Kartais naudojam aprisamus vystyklus, kartais spaustukines sauskelnes (bambukas ir kanape).

Nakti ismiega irgi su daugkartinem (apie 8-9 val nekeiciant), irgi viskas OK.

Zodziu, patinka man nerealiai sitas dalykas.

O mums tiek bambukines, tiek kanapines sauskelnes praleidiza jau viena karta pasisiojus g.gif
Atsakyti