Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(prabegom @ 2009 05 23, 18:17)
Reklama  mirksiukas.gif
Del paciu sauskelniu, jei jos is medvilnes, bambuko ar kanapes, tai drasiai gali naudoti eilinius miltelius ar skysti, nebent del pacio kudikio (as del vaiko naudoju Sonett, bet tik tiek).

Tik nenaudok minkstikliu.

na aš kažkur rašiau, kad tyde sensitive man truputi vystyklus sukietino, po to atvėjo aš visai paprastų nebandžiau. Bet man atrodo, kad paprasti hipoalergiški milteliai tinka, apie amway tiksliai nežinau ax.gif. Aš naudoju dažniausiai ekologiškus - bandžiau sonnet, almawin, dabar skalbiu su ECOS, bet kai neturėjau laiko nueiti į spec parduotuvę, pirkau neutral. ax.gif man jis taip pat tiko
Atsakyti
A6 tai skalbiu su vaikišku muilu arba su bobas milteliais. niekas ten nieko nesugadina smile.gif
Atsakyti
As skalbiu su Sonet. Ir visus vaikiskus drabuzelius su juo skalbiu.
Ar jus naudojat tas prilaikancias kelnaites vilnones? Man kazkaip nepatogu pasirode, tai tik pora kartu uzdejau. Galiu dabar parduot. Jei kam reikia va tokiu http://www.rasakila....s/kelnaites.htm rasykit i AZ wink.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 06 12, 12:16)
As skalbiu su Sonet. Ir visus vaikiskus drabuzelius su juo skalbiu.
Ar jus naudojat tas prilaikancias kelnaites vilnones? Man kazkaip nepatogu pasirode, tai tik pora kartu uzdejau. Galiu dabar parduot. Jei kam reikia va tokiu http://www.rasakila....s/kelnaites.htm rasykit i AZ wink.gif

Gal gali pasakyti kodel tau jos nepatogios pasirode, nes as dar nenaudojau, tai nelabai ka ir ismanau, man kaip tik jos labai patiko. Bet manau nepabandzius negali sakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2009 06 12, 13:10)
Gal gali pasakyti kodel tau jos nepatogios pasirode, nes as dar nenaudojau, tai nelabai ka ir ismanau, man kaip tik jos labai patiko. Bet manau nepabandzius negali sakyti  doh.gif

Negaliu sakyti, kad nepatogios. Gal blogai issireiskiau. Tiesiog vaikutis buna su bodziuku, uzdejus vystykla kisi tas kelne spo bodziuku, kol ten israngai ji doh.gif man paprasciau su bodziuku tik laikyt ir jei suslapo, pakeist. O siaip stengiuosi daznai keist, tai ne visada ir perslampa. O naudojam tai aprisamus vystyklus, o i vidu dedam paprasta marliuka.
Atsakyti
vasarai neblogai, mes kai mažoji dabar po namus ropinėja taip pat uždedam tik vystyklą - sauskelnes, arba tiesiog kelnaites, tačiau kai atšals orai ir norėsit šilčiau aprengti, be kelnaičių neapsieisit. Na ir jos labai tempasi, šitokių ilgiau užtenka, aš jūsų vietoje dar palaukčiau pardavinėt (jeigu dar nepardavėt)
Atsakyti
sveikos,

bandau ir aš pereit prie daugkartinių sauskelnių, pripirkau visokių, bet kol kas mistika man dar jos. Ar naudojat kas tas vilnones kelnaites dabar, vasarą? Man karšta daros vien į jas pasižiūrėjus doh.gif
Ir dar labai nepatinka, kad ilgai džiūsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2009 07 26, 09:04)
sveikos,

bandau ir aš pereit prie daugkartinių sauskelnių, pripirkau visokių, bet kol kas mistika man dar jos. Ar naudojat kas tas vilnones kelnaites dabar, vasarą? Man karšta daros vien į jas pasižiūrėjus  doh.gif
Ir dar labai nepatinka, kad ilgai džiūsta  schmoll.gif

4u.gif

Pirktines vilnones kelnaites naudoju nakčiai, nes storesnės ir man atrodo, kad geriau rubelius apsaugos ir patalynę, o diena dedu savo megztas vilnones kelnaites, nes jos iš plonyčių vilnonių siūlų. Kadangi keičiu sauskelnes dažniau, tai nepraleidžia drėgmės ir tos plonesnės kelnytės. Bet siaip sako kad vilna palaiko optimalią temperatūrą, tad net per karščius neturėtų būti karšta vaikučiui su tom storesnėm vilnonėm kelnytėm g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš tai graužiu save juodai. Gerai, kad nors vyras man nieko nesako ir nepriekaištauja, nes visai blogai būtų...
Prisipirkau krūvą tų medžiaginių sauskelnių ir nenaudoju doh.gif Nu man nesunku jas nei pakeist, nei išplaut, bet man vaiko gaila... Vargšiukė užmiega ir po pusvalandžio prasibunda verkdama, nes visa šlapia verysad.gif Kažkoks vaiko kankinimas gaunasi man su tom medžiaginėm g.gif Dar vis tikiuosi, kad kai didesnė bus, gal rečiau šlapinsis ir ilgiau galės išbūti su tom sauskelnėm. Nes nu dabar tai vaikas išsimiegot normaliai negali verysad.gif Nežinau nei kaip elgtis, nei ką galvot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 26, 12:17)
Sveikos smile.gif
Aš tai graužiu save juodai. Gerai, kad nors vyras man nieko nesako ir nepriekaištauja, nes visai blogai būtų...
Prisipirkau krūvą tų medžiaginių sauskelnių ir nenaudoju doh.gif Nu man nesunku jas nei pakeist, nei išplaut, bet man vaiko gaila... Vargšiukė užmiega ir po pusvalandžio prasibunda verkdama, nes visa šlapia verysad.gif Kažkoks vaiko kankinimas gaunasi man su tom medžiaginėm g.gif Dar vis tikiuosi, kad kai didesnė bus, gal rečiau šlapinsis ir ilgiau galės išbūti su tom sauskelnėm. Nes nu dabar tai vaikas išsimiegot normaliai negali verysad.gif Nežinau nei kaip elgtis, nei ką galvot... unsure.gif

Pabandyk į vidų įdėt poliesterio įklotuką, dar vystyklų popieriaus, bus sausiau 4u.gif pvz. http://www.ekomama.l...9cce31f87234ad2
http://www.ekomama.l...9cce31f87234ad2
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 26, 13:17)
Sveikos smile.gif

na nejaugi taip greit perslampa? As naudoju popolini onesize tencel ir dar dedu du iklotukus. Per diena uztenka 6 kartus pakeisti. Nakti dedu vienkartini pampersa.

Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 26, 13:17)
Sveikos smile.gif

ir aš tą patį norėjau pasiūlyti - reikia kažką dėti į vidų, kai nori, kad ne jaustų dregmės. Arba turėti specialiai miegui tokius trys viename, kurie lieka sausi viduje.
user posted image
Atsakyti