Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Atene*, o gal jūsų berniukui labiau patiktų daryti ant WC dangčio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 12, 13:52)
Atene*, o gal jūsų berniukui labiau patiktų daryti ant WC dangčio  4u.gif

Bandėm ir taip. Kartais prisikalbini, bet tai būna labai retai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene* @ 2009 05 12, 13:48)
Mažasis griežtai atsisako sėstis ant puodo. Jam dabar 1,7 m. Turime Imse Vimse atprastukes ir kelis kanapinius įklotus, bet visko užtenka max 2 val. Gal galėtų kas patarti, ko dar būtų galima įsigyti. Aciū 4u.gif

man patinka two size popolini - jos yra uzmaunmos kaip kelnaites, o ant virsaus galima arba vilnos arba sintetines kelnaites
http://www.mamosrank...;products_id=78 - cia mano variantas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xtina @ 2009 05 11, 20:34)
Labai tau aciu uz tavo tokius issamius atsakymus  thumbup.gif
O kiek laiko vystydavai nakciai savo leliuka? Ta prasme kiek menesiu  4u.gif

prašom 4u.gif Gal porą mėnesių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 05 12, 14:44)
man patinka two size popolini - jos yra uzmaunmos kaip kelnaites, o ant virsaus galima arba vilnos arba sintetines kelnaites
http://www.mamosrank...;products_id=78 - cia mano variantas  ax.gif

Sveiki, mane labai domina, bandau pratinti maziuka i naktipuodi daryt, bet vat dilema, vaiksto ji nuogas ir saudo, o kelnaites reiktu keisti kas 15 minuciu, ka patarsit mamytes, sveria jis apie 15 kg, taigi reiktu didesniu sauskelniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene* @ 2009 05 12, 12:48)
Mažasis griežtai atsisako sėstis ant puodo. Jam dabar 1,7 m. Turime Imse Vimse atprastukes ir kelis kanapinius įklotus, bet visko užtenka max 2 val. Gal galėtų kas patarti, ko dar būtų galima įsigyti. Aciū 4u.gif

Vat ir pas mus ta pati problema, nu kaip pripratinti.
O gal kartais per ebay pigiau galima nusipirkti??
Ir ka pirkti??? g.gif
Na aisku pardavejai rekomenduos tik savo prekiu, bet vat kas bande, gal gali patarti???
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 12, 18:56)
Sveiki, mane labai domina, bandau pratinti maziuka i naktipuodi daryt, bet vat dilema, vaiksto ji nuogas ir saudo, o kelnaites reiktu keisti kas 15 minuciu, ka patarsit mamytes, sveria jis apie 15 kg, taigi reiktu didesniu sauskelniu blush2.gif

oksanik, mano vaikas sveria 15 kg budamas trijų. Realiai tokių pat sauskelnių yra ir xl - tuoj padarysiu rinkinuką wink.gif

na va:
http://www.mamosrank...products_id=108
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 12 gegužės 2009 - 19:05
QUOTE(Natuke @ 2009 05 12, 18:56)
oksanik, mano vaikas sveria 15 kg budamas trijų. Realiai tokių pat sauskelnių yra ir xl - tuoj padarysiu rinkinuką wink.gif

na va:
http://www.mamosrank...products_id=108

O tai ten reikes iklotus deti kazkokiu, realiai turiu kruva marliuku...
O tai cia jus pati priekiaujat, ar siunciat?? O tai cia kaina 7 vnt?
O galima placiau apie naudojima??

O gal kartais ir mooncup turit??
arba kazka panasaus??

Pasirodysiu labai nerimta, bet realiai nzn kiek vaikas mano sveria, ziema svere 12 kg, dabar gerokai pasunkejas, todel bijau apsigauti, rimciau reiktu ji pasverti, o jei pvz, didesnius naudoti, ar nieko tokio??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 12 gegužės 2009 - 19:20
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 12, 20:15)
O tai ten reikes iklotus deti kazkokiu, realiai turiu kruva marliuku...
O tai cia jus pati priekiaujat, ar siunciat?? O tai cia kaina 7 vnt?
O galima placiau apie naudojima??

O gal kartais ir mooncup turit??
arba kazka panasaus??

Pasirodysiu labai nerimta, bet realiai nzn kiek vaikas mano sveria, ziema svere 12 kg, dabar gerokai pasunkejas, todel bijau apsigauti, rimciau reiktu ji pasverti, o jei pvz, didesnius naudoti, ar nieko tokio??

Oksanik, realiai tai yra medžiaginės sauskelnės - kaip visos kitos ekoparduotuvėse - turbūt matei - pastorinta kilpinė medžiaga, tokie minkštučiai. Tačiau aš juos myliu ir į rinkinuką įdėjau už tai, kad juos galima segti ant knopkučių, arba pilnai užsegti ir mauti. Jie yra pakankamai daug sugeria - daugiau nėgu atpraustukės, bet yra nelabai stori ir tinka kaip triusikėliai. Į vidų dėti nieko nereikia. Žodžiu idealiai tinka, kai paprastų sauskelnių nebenorisi, o vaikas dar nelabai supranta, ko iš jo norima. Kaina yra už viską kas yra sąraše. Tiesiog jeigu yra perkama tiek daug iš karto, gaunasi šiek tiek pigiau už vienėtą.
Čia nuotrauka:
http://www.mamosrank...ze__organic.jpg
nedėdu tiesiogiai, nes ji yra didžiulė.

Realiai galima visą tai atskirai nusipirkti Vilniuje gyvai parduotuvėse - tiesiog aš savo krautuvėlėje turiu ir rasakilos ir ekomamos sauskelnių ir bandau kombinuoti taip, kad būtų naudinga ir paprasčiau mamoms surasti tai, ko reikia. Na stengiosi prekiaudama vis dar išlikti mokytoja biggrin.gif. Aš prekiauju ir siunčiu, tačiau medžiaginius įklotus sau pirkau per ebay wink.gif. Krautuvėlė kolkas yra tik vaikučiams

Dėl didžių tiksliai nežinau - šiaip jie reguliojasi, gal vis gi yra prasmės pirkti didesnes g.gif iš kitos pusės paaugę vaikai priauga taip mažai per mėnesį, kad gali būti, kad jeigu jus dabar sveriat 13 kg, tai iki 15kos priaugsit kai jums jau sauskelniu nebereikės doh.gif

O aplamai... žinai kaip aš dariau prieš porą metų su savo metinuku (Borisu)? Aš turėjau daug marliukų, paprastų papigių triusikėlių ir nusipirkau vienas vilnones kelnytes (tuo metų tebuvo tik lanacare). Dėjau storesnį marliuką į triusikėlius ir vilnonės kelnytės ant viršaus. Mums buvo patogu. Tik svarbu, kad ta medžiaga sugertų tą vieną "šuvį' nes vis gi paaugę vaikai padaro labai daug... čia jokia vilna gali neišgelbėt mirksiukas.gif Vienintelis bet - vaikas, pripratęs prie vientisų sauskelnių gali atsisakyti palutės tarp kojų - taip buvo mano dukrytei... Irgi buvo du metukai, darė kur norėjo, o palutės atsisakydavo, saugiausiai jautėsi tik su sauskelnėm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 13 gegužės 2009 - 11:06
Natuke, ačiū už patarimus aciuks.gif
Atsakyti
prašom 4u.gif
Atsakyti
Jauciu, kad teks pirkti, nes kelnaites su vystyklais prastai priglunda.

Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 14, 11:28)
Jauciu, kad teks pirkti, nes kelnaites su vystyklais prastai priglunda.

butinai parašykit kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti