Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 14:46)
kokie dar techniniai ND? kiba lašiukus fotografuosit? kūrybiško norisi kažko  ax.gif

Lasiukas tu lasiukas doh.gif
O kokiai tu priskirtum sios savaites tema? As prie technines. Inrepretacines visos - vienatve, slatis, krize ir t.t. ir pan. man kol kas neidomios, nes fantazijos neturiu tongue.gif Vat jei visi su tokiu paciu zidinio nuotoliu ir tokia pat diafragma fotografuoja man idomu, ale kokia cia tau interpretacija? Technika labaiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 12, 15:51)
Lasiukas tu lasiukas doh.gif
O kokiai tu priskirtum sios savaites tema? As prie technines. Inrepretacines visos - vienatve, slatis, krize ir t.t. ir pan. man kol kas neidomios, nes fantazijos neturiu tongue.gif Vat jei visi su tokiu paciu zidinio nuotoliu ir tokia pat diafragma fotografuoja man idomu, ale kokia cia tau interpretacija? Technika labaiu tongue.gif

taigi kampo ieškojimas, kokia tau technika? interpretacija čia.
Atsakyti
žodž, kai tolimoj ateity aš laimėsiu ND, o TAI įvyks neišvengiamai, gal net po mirties, tai tema bus tokia, galit iš anksto ruoštis - mIAns a la sayonara.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 15:53)
žodž, kai tolimoj ateity aš laimėsiu ND, o TAI įvyks neišvengiamai, gal net po mirties, tai tema bus tokia, galit iš anksto ruoštis - mIAns a la sayonara.

o beje aš turėjau mintį kada nors, kai aš laimėsiu ND ( čia gerai skamba hihihi.gif) pabandyt pafotkint kolegų stilium.. pvz su puodeliais kaip Anasko, arba dryžiukais kaip Sayonara, ar taip va švelniai sarkastiškai kaip SP.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 15:53)

nori VĖL lažintis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 15:57)
nori VĖL lažintis  laugh.gif

aik švilpt biggrin.gif blush2.gif

Saulėta Pūga Tu, o gal Tu galėtum, jei negaila, pasidalinti apdirbimo paslaptimi, nes pastaruoju metu čia tokius fokusus rodai, kad pavyds jama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 vasario 2009 - 15:59
QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 14:53)
taigi kampo ieškojimas, kokia tau technika? interpretacija čia.

Nu nesigincyjam, ale man kampo ieskojimas tai kampo ieskojimas - technika vistiek, o va jei sakytu nufotografuokit daikta taip, kad matytusi buties nepastovumas, tai ma jau interpretacija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 12, 16:00)
Nu nesigincyjam, ale man kampo ieskojimas tai kampo ieskojimas - technika vistiek, o va jei sakytu nufotografuokit daikta taip, kad matytusi buties nepastovumas, tai ma jau interpretacija tongue.gif

ech moteros.. va kai nori sysiu ir randi kampą, tada technika, ale kai nori ir nerandi, tada jau prasideda interpretacija irnesakyk.gif priklauso nuo aplinkos, kurią galima keisti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 12 vasario 2009 - 16:02
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 15:16)
o galima išjungtu fotku fotkint, paskui apšviest juostą ir pateikt tai kaip mIAną?

Galima ir be juostos. Skaitmeną apšviest tongue.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 02 12, 15:37)
kazin ar ka iziuresim koliaze is pvz 12foto, kai fotki'se tokio nedidelio nuotraukos uzkraunamos.. g.gif

Nekreipk dėmesio į skaičius. Gali būti ir 1 foto, svarbu, kad visi kampai tilptų. Arba apvalumai.

QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 15:58)
Saulėta Pūga Tu, o gal Tu galėtum, jei negaila, pasidalinti apdirbimo paslaptimi, nes pastaruoju metu čia tokius fokusus rodai, kad pavyds jama smile.gif

lotuliukas.gif naujas užvadinimas.
Tai aišku, galiu(-ėsiu). Nelabai yra ten ką atskleisti. Pavydas ims ir padės...

Rodykit ką nors, nes mes čia tik gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 12, 10:14)
Man visai patiko tema "tą patį objektą nufotografuoti iš kuo įmanoma daugiau kampų - treniruotė akims, kad pamatytumėm, kad iš neiprastų kampų fotografuojamas objektas gali būti daug įdomesnis, nei kad įprastas "snapshotas"..."

grįžtant prie temos... tai gali būt vieta? ar būtinai daiktas?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 02 12, 16:01)
ech moteros.. va kai nori sysiu ir randi kampą, tada technika, ale kai nori ir nerandi, tada jau prasideda  interpretacija irnesakyk.gif priklauso nuo aplinkos, kurią galima keisti  biggrin.gif

Čia bus temos aprašymas.

QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 16:05)
grįžtant prie temos... tai gali būt vieta? ar būtinai daiktas?

Na, dėl manęs tai gali būti bet kas: žmogus, gyvūnas, daiktas, vieta, vėjas. Jei tik visiems gerai
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 12, 16:00)

kampo ieškojimas yra interpretacija, lašiukų fotografavimas - technika tongue.gif
Atsakyti