Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o galima išjungtu fotku fotkint, paskui apšviest juostą ir pateikt tai kaip mIAną?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 15:16)
o galima išjungtu fotku fotkint, paskui apšviest juostą ir pateikt tai kaip mIAną?

svarbu kad būtų daug kampų biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif jo, Sayonara

dar gi tiesa ir pinhole yra toks daiktas..
Atsakyti
Tai daryt pristatymą fotografo ar nea g.gif Kažkaip jaučiuosi ignoruojama lotuliukas.gif Saulės pūga tik norą pareiškė , tai aš jai e-mailu galiu nusiųst, kad kitų nenervuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 15:16)

dar kad būtų subraižyta, išplaukę, pageidautina kelios neaiškios dėmės , o jei dar kokie šviesos šuorai gausis tai iš viso otpad .. You are number one smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 12, 15:23)
svarbu kad būtų daug kampų  biggrin.gif

aaa, nu tai šitą mes mokam lotuliukas.gif man rodos lengviausia būtų daikto nejudinti,. o judinti fotografą. pvz. miegi naktį sau, daiktą pasidėjęs šalia lovos. kas nors, pavadinkim jį GERADARIU, pajudina fotografą, jis išsigandęs pašoka ir spaudžia fotiko mygtuką. ir gaunas mIAnas. įvairiais kampais, nes tuo pačiu kampu pašokti kas kartą neįmanoma g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 12, 15:26)
Tai daryt pristatymą fotografo ar nea  g.gif Kažkaip jaučiuosi ignoruojama  lotuliukas.gif Saulės pūga tik norą pareiškė , tai aš jai e-mailu galiu nusiųst, kad kitų nenervuot  biggrin.gif

oi aš visada už pristatymus gi buvau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 12, 15:26)
Tai daryt pristatymą fotografo ar nea  g.gif Kažkaip jaučiuosi ignoruojama  lotuliukas.gif Saulės pūga tik norą pareiškė , tai aš jai e-mailu galiu nusiųst, kad kitų nenervuot  biggrin.gif

aišku, daryk, kas per klausimai.. man rodos net klausti nereikia ateityje - susisvaigsta kuri nors ir padaro..smile.gif 4u.gif
aš irgi vis pagalvoju, kad jau reiktų padaryt pristatymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 15:27)
aaa, nu tai šitą mes mokam  lotuliukas.gif man rodos lengviausia būtų daikto nejudinti,. o judinti fotografą. pvz. miegi naktį sau, daiktą pasidėjęs šalia lovos. kas nors, pavadinkim jį GERADARIU, pajudina fotografą, jis išsigandęs pašoka ir spaudžia fotiko mygtuką. ir gaunas mIAnas. įvairiais kampais, nes tuo pačiu kampu pašokti kas kartą neįmanoma  g.gif  bigsmile.gif

o visai įdomi mintis thumbup.gif Šiaip jaučiu visai reikės pabandyti papleškint nemąstant apie jokias kompozicijas , fokusus, tec. dalykus, taip turbūt tik ir įmanoma patikrinti savo akies aštrumą smile.gif
Papildyta:
nu kadangi trys jau minia, tai einu daryt bigsmile.gif

Faina tema šįsyk namų darbams thumbup.gif

Sekmadienį jei pavyks varysiu į stintų šventę, tai jaučiu reikės stintą fotkint visokiai kampais biggrin.gif
Atsakyti
ND noriu, manau kad jei pasistengtume ir per savaite padarytume. Tas 2 savaiciu laikotarpis tai zinot - ko nepadarei per pirma savaite, nelabai per dvi padarysi irgi. Temos keistusi greiciau, tik va jei tokios labai jau interpretacines, tai nezinau, gal pradzioj pradet nuo tiesiog daugiau techniniu (kaip pastaroji), ir palaipsniui palaipsniui gal vel iki kurybiniu daaugtume. liuks _ms_ ideja. Ir pristatymai geris, tik man paciai vis jegu pritruksta, skaityt skaitau, bet isverst, parasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 12, 14:47)
Tuomet gal skelbiu tokią temą: "6 (9,12)" * (minimum)

kazin ar ka iziuresim koliaze is pvz 12foto, kai fotki'se tokio nedidelio nuotraukos uzkraunamos.. g.gif
QUOTE(peppi @ 2009 02 12, 15:24)
svaras kritęs

priklausomai su kuriuo laikotarpiu lyginsi ax.gif mes tai rankom plojam kad pakiles rolleyes.gif
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 12, 16:26)
Tai daryt pristatymą fotografo ar nea  g.gif

butu lb idomu 4u.gif

pradziamokslese rase apie photoscape programale koliazams 4u.gif
o cia instrukcija ka su ja daryt smile.gif
Atsakyti
kokie dar techniniai ND? kiba lašiukus fotografuosit? kūrybiško norisi kažko ax.gif
Atsakyti