Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 12, 13:47)
Tuomet gal skelbiu tokią temą: "6 (9,12)" * (minimum)

Tą patį objektą nufotografuoti iš kuo įmanoma daugiau kampų - treniruotė akims, kad pamatytumėm, kad iš neiprastų kampų fotografuojamas objektas gali būti daug įdomesnis, nei kad įprastas "snapshotas".

*Fotografuojam objektą ar subjektą, sudedam į koliažą iš: 6, 9,12 (daugiau gal jau bus per smulkus dydis) nuotraukų. 

Yra nepatenkintų? Pasiūlymų?

tas pats objektyvas? daiktas nejudinamas ? apšvietimą galima keisti ?
Atsakyti
Tuomet gal skelbiu tokią temą: "6 (9,12)" * (minimum)

Tą patį objektą nufotografuoti iš kuo įmanoma daugiau kampų - treniruotė akims, kad pamatytumėm, kad iš neiprastų kampų fotografuojamas objektas gali būti daug įdomesnis, nei kad įprastas "snapshotas".

*Fotografuojam objektą ar subjektą, sudedam į koliažą iš: 6, 9,12 (daugiau gal jau bus per smulkus dydis) nuotraukų. 

o tai kokį objektą jamam? ar bileką
Atsakyti

aš tai koliažų nemoku daryt, tai kaip ir teks atsiriboti nuo ND biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 13:48)
laugh.gif ninada dabar čia tyčiotis... pas tave bus naujos kapinės. ten neįdomu... o vat ten prie stoties yra įdomu... ania, sayonara?  laugh.gif

kas? kur? ką? AŠ gaidys..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 14:03)
1. aš tai koliažų nemoku daryt, tai kaip ir teks atsiriboti nuo ND biggrin.gif
2. kas? kur? ką? AŠ gaidys..biggrin.gif

1. bus proga pasimokyt biggrin.gif

2. buvom kažkada gi, atsimeni? tik ne prie stoties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 14:08)
1. bus proga pasimokyt  biggrin.gif

2. buvom kažkada gi, atsimeni? tik ne prie stoties  biggrin.gif

a kada ilsėtis?? biggrin.gif
pamenu, pamenu.. ar tik ne vasario 16, beje? ar kovo 11?
Atsakyti
Objektyvo keisti negalima (tiesiog tebūnie jis kaip akies tęsinys), daiktas (subjektas) bet koks, tiesiog, kad pamatytumėte kitaip (čia Westai nebus sunku). Apšvietimą keisti galima (foną jei kas irgi). Na, kadangi treniruotė akims, tai gal daikto nereiktų judinti, bet kadangi mes pažengusios - galima smile.gif

sayonara, nu jau, paimi ir sumeti. Jau Tu tai tikrai išmoksi, jei pabandysi. Iš bėdos, mačiau pas pradžiamoksles kažkokia super duper paprasta programėlė yra apkalbėta...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 13:46)
buvo, buvo
kiek atsimenu:
1. nuotraukos darytos turi būt per tas 2 savaites
2. galima dėt 3 nuotraukas.
3. balų skaičius....
4. nugalėtojas skelbia temą.

po to, dar tokia taisyklė kaip ir buvo/ nebuvo - kad foto negalima dėt niekur kitur, kol nepasibaigė ND.

nu vo...patobulinam i vsio smile.gif
aš siūlau naikinti 1 punktą, bus daugiau dalyvaujančių ax.gif
tada ir 2 savaites galima būtų keisti į vieną savaitę ax.gif - daugiau judėjimo, greičiau keistųsi temos rolleyes.gif mažiau laiko užsiparinimams biggrin.gif
ką manot?

QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 13:48)
laugh.gif ninada dabar čia tyčiotis... pas tave bus naujos kapinės. ten neįdomu... o vat ten prie stoties yra įdomu... ania, sayonara?  laugh.gif

aš nesityčioju... cool.gif
ne naujos...lenkiškos kažkokios ax.gif

ech užsvaigau...
user posted image
svaras kritęs, realu nusipirkti už 1100 lituoklių, dar siuntimas apie 150... ax.gif

ne iki galo supratau namų darbų užduotį g.gif
gal galima trumpai, aiškiai ir boldu lotuliukas.gif nu dlia osoba tupych biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 12 vasario 2009 - 14:25
QUOTE(peppi @ 2009 02 12, 14:24)
ech užsvaigau...

o Lenkijoj ne dar pigiau dabar?
Atsakyti
Dideli sveikinimai SP 4u.gif thumbup.gif o ir nauja tema liux

Peppi, Nikor 50mm 1,4/f Lenkijoj dabar 800 LTL g.gif Canon jaučiu bus irgi panašiai.. Kam Sigmą pirkt?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 12 vasario 2009 - 14:35
QUOTE(peppi @ 2009 02 12, 14:24)
nu vo...patobulinam i vsio smile.gif
aš siūlau naikinti 1 punktą, bus daugiau dalyvaujančių ax.gif
tada ir 2 savaites galima būtų keisti į vieną savaitę ax.gif  - daugiau judėjimo, greičiau keistųsi temos rolleyes.gif mažiau laiko užsiparinimams biggrin.gif
ką manot?

kaip manai, kodėl buvo 2 savaičių terminas? todėl, kad nieks nespėdavo padaryt ND smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 12, 14:13)
Objektyvo keisti negalima (tiesiog tebūnie jis kaip akies tęsinys),

Iš bėdos, mačiau pas pradžiamoksles kažkokia super duper paprasta programėlė yra apkalbėta...

kas per programa? apšvieskit prašom... aš ten retai įlendu smile.gif

o kaip suprast objektyvo keist negalima? tipo pradėjai fotkint su 50-tuku ir tai fotkini toliau?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 14:26)
o Lenkijoj ne dar pigiau dabar?

gal ir pigiau, nežinau, nerozumiem po polsku nei kiek biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 12, 14:31)
Peppi, Nikor 50mm 1,4/f Lenkijoj dabar 800 LTL g.gif Canon jaučiu bus irgi panašiai.. Kam Sigmą pirkt?? g.gif

na nikor man netiks ant canono biggrin.gif
sigma geriau už canon mirksiukas.gif skaičiau, domėjaus...

QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 14:38)
kaip manai, kodėl buvo 2 savaičių terminas? todėl, kad nieks nespėdavo padaryt ND  smile.gif

kaip manai kodėl siūlau naikinti pirmą punktą wink.gif kad galėtum ne tik fotkinti per tą savaitę bet ir archyve knaisiotis...nu pabandom bent porą kartų ir matysim ar pasiteisina ax.gif kaip kitaip sužinosi?
Atsakyti
peppi, žiūrėjau Sansaros įdėtą nuorodą iš Lenkijos, ten tikrai canon 50 mm 1,4 kainavo apie 800 litų. nafig sigmą imt??
Atsakyti