Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 24, 23:27)
Grethenn, ar yra čia tokių spalvų, apie kurias bandei man pasakoti? smile.gif
Va kur mados fotografija yra panasiu spalvyciu, truputi smile.gif
Bet kad taip vaizdingiau..na tarkim
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uzmauk jiem visiem maisus ant galvu, kaukes, ant nosies kiausinio dekla, man patiktu smile.gif

Va ka tik uzmaciau Tavo dienorasti, Anasko parase, kad antrojoj gerai jaucias itampa. tai va,o as matau itampa tokia steriliai begediska, itampa kuri savo tobulumu dar labiau uzastrinama, absurdas kuris pabreziamas kontrasto principu ir pan.

new_russian.gif suprast nereik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 24 vasario 2009 - 22:26
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 24, 19:25)
Gaziulka, sita fotografe aptikau jau seniai, bais skirtingos jos foto, yra labai geru, o yra labai kičinių smile.gif

kiciniu? kzk neatkreipiau demesio i tokias. daugumoj ju mane pavergia sviesa.

QUOTE(Baccardi @ 2009 02 24, 19:37)
Gaziulka, man jos foto primena J.Saudek darbus kažkuo, nors pats Saudekas man labiau patinka, kad ir šis jo darbas:  http://www.saudek.co...t...p;l=0&f=147

pastudijuosiu 4u.gif

c_girl, siek tiek apacios pritrukau, bet siaip patinka. ta pati sviesa patinka labiausiai mirksiukas.gif

Anasko, tu man grazi, ir portretas grazus. Bet va pries kiek laiko ji jau ziurejau, tai dabar prisimenu tiesiog kaip grazu portreta. ir sunku rasti kitokie apibudinimu - koks tai kad siltas, issaukiantis, atskleidziantis, isimenantis butu. bet jeigu norejai tik graziai, tai turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 24, 22:36)
c_girl, siek tiek apacios pritrukau, bet siaip patinka. ta pati sviesa patinka labiausiai mirksiukas.gif

4u.gif
Del apacios sutinku... drinks_cheers.gif

Cia dar kelios foto is pasiblaskymo po pavasarinius laukus uzvakar biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
c-girl, užpavydėjau jūsų pavasario. Ech, kaip fainai, pas kažką jau ir pavasaris atėjo 4u.gif Visos trys nuotraukos patiko. Pirmojoj patinka vaiko nuotaika ir saulytė, antrojoj ir ypač trečiojoj nereali šviesa, tikiuosi, ir aš kada nors išmokti tokią šviesą pagaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 25, 07:48)
Cia dar kelios foto is pasiblaskymo po pavasarinius laukus uzvakar biggrin.gif
mmmm.. jau paskutine tai pasaka wub.gif ir visos kitos. kzkas naujo spalvu atzvilgiu, pagirtina biggrin.gif
Atsakyti
ut dar viena radau:
user posted image
tuoj cia pyks ant manes, kad tema tersiu. rajk muila nest is cia biggrin.gif
Atsakyti
O man tai visos c-girl puikio, išskyrus paskutinę unsure.gif Aš tai kaip savo laikyčiau broku ir trinčiau lauk unsure.gif Gal aš jau visai nieko nebesuprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 25, 11:03)
Gal aš jau visai nieko nebesuprantu  verysad.gif

ax.gif Ne tu viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 25, 12:03)
Gal aš jau visai nieko nebesuprantu  verysad.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 02 25, 12:25)
ax.gif Ne tu viena smile.gif

Betgi atsimenat, mes kalbėjom kažkada apie tai smile.gif Matyt skonio reikalas. Tiesiog maudosi saulės spinduliuose, saulės zuikučiai laksto. Man tai labai tokios prie širdies.
O dėl C-girl spalvų, šviesos ir pavasario aš irgi aikčioju.

Grethenn, ačiū. Gera ten ta, neapversti, nešlapinti ir nedaužyti. Ir tas l. patiko - portretas vyro su kuprele. bet va, kad ir ką galvočiau - nieko naujo nesugalvosiu - vis tiek būsiu tik dar vienas originalo klonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 25, 17:14)
bet va, kad ir ką galvočiau - nieko naujo nesugalvosiu - vis tiek būsiu tik dar vienas originalo klonas smile.gif
Visi mes megdziojam, o kazka labai individualaus sutinki retai.
Tik skirtumas tame, kad vienas stengias nemegdziot, o kitas kaip tik, stengias pamegdziot biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti