Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2009 02 24, 06:12)
Grethen,ojej,kaip sunkiai tu ten viska pateikei
Paprasciau nebesugebu tongue.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 06:37)
Butent antras punktas, kai nukopijuoji chanels'uose ir paste'ini i layers...as taip darau, nieks nesidaro g.gif  Ar nauja leyeri reikia pasidaryti is pat pradziu pries pradedant su chanlels dirbti?
Tai gi jokio skirtumo kada tas layeris sukurtas, jei jis sukurtas tai jis ir dingti negali. faktas tas, kad kai pasizymi "red"chanel, turi buti pazymeta nuotrauka, nes chanelis yra spalvu, o ne tuscio layerio, o kada pastini, tai ne ant fotkes, o i tuscia layeri, nes su juo reikia dirbti atskirai.
gal sita punkta ir praleidau, kas jus suklaidino smile.gif

Gaziulka, sita fotografe aptikau jau seniai, bais skirtingos jos foto, yra labai geru, o yra labai kičinių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2009 02 24, 19:11)
Ir Bites acionai tai tokia zaraza
Apie pirma neturiu ka pasakyt, o antra, grazu smile.gif tik kadravimo noretus arba stambesniu arba smulkesniu planu. dabar taip tik biski pakausio nukapota smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 21:06)
Jauciu mano visi albumai nuo siol bus tik tokiu spalvu svelniu biggrin.gif
gal tai ekranas, bet man jos nesvelnios ax.gif zeme tai tokia kaip neseniai nuplautas kraujo klanas, atsiprasau biggrin.gif tikrai Sea, anxciau man Tavo spalvos labiau patiko 4u.gif
Atsakyti
Gaziulka, man jos foto primena J.Saudek darbus kažkuo, nors pats Saudekas man labiau patinka, kad ir šis jo darbas: http://www.saudek.co...t...p;l=0&f=147
Atsakyti
Anasko, nesusilaikau nepasakius - labai gražus tavo portretas wub.gif Labai gražus modelis, labai mielos spalvos. Labai.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 19:06)
  Nusikirpai kasas bigsmile.gif  man tie actionai, tokias zavias mielas spalvas duoda. Jauciu mano visi albumai nuo siol bus tik tokiu spalvu svelniu biggrin.gif
[
Aha bigsmile.gif Aciu biggrin.gif kas blogiausia kad man irgi jos patinka biggrin.gif
Pirmoje foto man siek tiek truksta tavo skaidrumo 4u.gif ir dar galvoju, gal ta juoda varna pasalinti, kazkaip ji lengvuma nuima (nors ir su ja visokiausiu interpretaciju galima sugalvoti), o antra-man nerima sukelia biggrin.gif
QUOTE(Puriena6 @ 2009 02 24, 19:51)
Puriena blush2.gif aciu
Grethen, ten antras planas labai nedekingas, o pakausis lyg yra originale g.gif
Atsakyti
Anasko, tavo portretas nuostabus wub.gif Nors spalvos man kol kas "pagrazintas" ir persodrintas rodo doh.gif (sia savaite tureciau susitvarkyti monitoriu).

Grethen, man pagaliau pavyko.. thumbup.gif dabar sugrizus ir p[abandzius gali vel nepavyk lotuliukas.gif Bet su praktika iseis is pirmo karto 4u.gif

Kad nebutu vien kalbos dedu buitiakia... ax.gif Apdirbau sia foto dar senu kompu, ant sio rodosi klaikiai, bet pasitikiu senuoju...tai idedu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 24, 22:16)
Aha  bigsmile.gif Aciu biggrin.gif  kas blogiausia kad man irgi jos patinka  biggrin.gif
Pirmoje foto man siek tiek truksta tavo skaidrumo 4u.gif  ir dar galvoju, gal ta juoda varna pasalinti, kazkaip ji lengvuma nuima (nors ir su ja visokiausiu interpretaciju galima sugalvoti), o antra-man nerima sukelia  biggrin.gif 
Puriena  blush2.gif aciu
Grethen, ten antras planas labai nedekingas, o pakausis lyg yra originale g.gif
Jau nebesuprantu kur tas pakausis biggrin.gif zodziu virsugalvis, plauku sruogos truputi nukapotos, visad laikaus principo, arba palikt erdves, arba jai jau kirpt tai radikaliai.

Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 22:43)
Apdirbau sia foto dar senu kompu
Kokybes kiek truksta, bet siaip labai daili foto, tikrai patinka wub.gif tamsa, kontrastai, atspalviai, zvilgnsnis
Del to "mano budo", as dar ligi siol klystu biggrin.gif painu ten
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 20:43)
Anasko, tavo portretas nuostabus wub.gif  Nors spalvos man kol kas "pagrazintas" ir persodrintas rodo doh.gif (sia savaite tureciau susitvarkyti monitoriu).

Grethen, man pagaliau pavyko.. thumbup.gif  dabar sugrizus ir p[abandzius gali vel nepavyk lotuliukas.gif  Bet su praktika iseis is pirmo karto 4u.gif
Kad nebutu vien kalbos dedu buitiakia... ax.gif Apdirbau sia foto dar senu kompu, ant sio rodosi klaikiai, bet pasitikiu senuoju...tai idedu ax.gif
user posted image

nuostabus buitiakas, norėčiau tokius savo vaiko daryti wub.gif jei rimtai, man šitas buitiakas savo detalėmis labai neša į visai ne buitiaką, o labai šiltą, fainą nuotrauką, keliančią jausmus ne tik vaiko mamai, vot biggrin.gif

ei, tempai tempai, kas temą atidarinės? aš tuoj miegot eisiu, atsidarysit pačios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 24, 20:46)
Kokybes kiek truksta, bet siaip labai daili foto, tikrai patinka  wub.gif tamsa, kontrastai, atspalviai, zvilgnsnis
Del to "mano budo", as dar ligi siol klystu biggrin.gif painu ten

Kokybe itariu krito bekeliant is seno kompo i external hardraiva, paskui i nauja kompa, paskui i neta..... doh.gif biggrin.gif Viskas ok originaliam kadre.
Aciu 4u.gif

sayonara 4u.gif pati darai nuostabius sunelio portretus mirksiukas.gif

Anasko, dekui...bet man tik pasvajot kol kas biggrin.gif Patinka man tos autores darbai, nors turiu pripazint kai kurie man nejaukus mergaites atzvilgiu...bet siaip stirpi fotografe ji, nuostabus darbai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 vasario 2009 - 20:57
Ca-girl, man tavo portretas duoda toki pat silta vidini jausma kaip ir foto is Gaziulkos nuorodos, sviesyte tokia grazi, uzsisvajojimas wub.gif Mazyte istorija
Papildyta:
Sayonara, kur foto g.gif blyn laukiu nesuluakiu tavo 16-35 bandymus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 24, 20:55)
Ca-girl, man tavo portretas duoda toki pat silta vidini jausma kaip ir foto is Gaziulkos nuorodos, sviesyte tokia grazi, uzsisvajojimas wub.gif Mazyte istorija
Papildyta:
Sayonara, kur foto  g.gif  blyn laukiu nesuluakiu tavo 16-35 bandymus  bigsmile.gif

pffff.... man krizė biggrin.gif
Atsakyti
Grethenn, ar yra čia tokių spalvų, apie kurias bandei man pasakoti? smile.gif

C-girl, berniuko foto puiki ir tikrai ne tik mamai. Tiesiog įdomu žiūrėti. Gal šilta. Išnaudojau šiandieninį žodžių limitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 24, 11:25)

gal tai ekranas, bet man jos nesvelnios  ax.gif zeme tai tokia kaip neseniai nuplautas kraujo klanas, atsiprasau biggrin.gif tikrai Sea, anxciau man Tavo spalvos labiau patiko  4u.gif

neatsiprasinek biggrin.gif aciu labai visoms uz kritika 4u.gif
o del zemes,tai ji raudona( molis) .Orginale dar ryskesne ir tamsesne biggrin.gif
Atsakyti