Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 03:37)
Man tie action'ai net neuzsikrauna... schmoll.gif  ta prasme as ju nematau..."seivinu" i program files, adobe, photoshop, presets, actions...atidarius matau tik photoshopo default actions kiek supratau..(as jau tau rasiau, bet parasau savo istorija ir cia, gal kas supras kas daros), va taip matau atidarius actions:
video actions
textures
text effects
production
image effects
frames
commands
ir viskas...jokiu uzlaudintu actions nematau... g.gif  Laudinu is naujo tas atsiustas actions, raso kad tokios jau yra, ar nori "replase"....uzkraunu is naujo ir vel tuscia nera ten ju doh.gif
Heeelp lotuliukas.gif

nu zinok,as nelabai gaudaus,kur ten ka seivint,tai darau,kaip kazkuri mergaite rase,paciu primityviausiu budu.issisaugoju ant dekstopo,tada atsidarau PS ir su pele nuo dekstopo nutempiu action'a y action'u lentele blush2.gif vuolia.viskas yra.Arba nesuprantu tada,kas ten pas tau...
Atsakyti
O aš tiesiog atsidarau tuos failus. Atsidaro PS langas ir nuo tada jų jau ieškau tarp Batch.... Man veikia.
Atsakyti
O aš tiesiog atsidarau tuos failus. Atsidaro PS langas ir nuo tada jų jau ieškau tarp Batch.... Man veikia.
Atsakyti
Aciu mergaites, bet as bandziau jau visaip- ir tiesiog i desktop uzseivinau, paspaudus ant "acions" atidaro iskart PS, bet tuo paciu ir ismeta lenetele "Could not complete your request because it is not the right kind of document" ir nieko daugiau neina daryt...Bandziau netgi seivinti i external hardraiva, uzseivina atrodo, bet ji atidarius tu acionu ten nera...t.y. nesimato schmoll.gif , taip pat kaip ir kai seivinu po PS presetais...uzlaudina, bet neeer....jauciu sunku patiketi jums, bet ne pirma karta juk actionus laudinu(o laudinu juos visaip- ir desktope,ir folderiuose dokumentuose etc.) ir taip niekad nebuvo doh.gif Tiek to, isgyvensim be...Aciu uz patarimus, bet vilties nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 vasario 2009 - 08:35
QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 09:31)
Aciu mergaites, bet as bandziau jau visaip- ir tiesiog i desktop uzseivinau, paspaudus ant "acions" atidaro iskart PS

as pasinaudojau FOR MAC instrukcijomis, tai problemu nebuvo.
tiesiog .atn failus padariau Load i action palete (prie action paletes desineje virsuje yra maza rodykle zemyn, per ten). o xmp failai skirti raw apdorojimui. juos isikeliu tiesiai i raw camera (kai per PS atidarineju RAW faila ir atsidaro toks atskiras langas) irgi su rodykle Load settings (salia histogramos). g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 vasario 2009 - 08:36
Didelis dekui musu OPAI 4u.gif Ji man per skype atskirais failais acionus atsiunte- veikia bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 24, 01:17)
Didelis dekui musu OPAI 4u.gif  Ji man per skype atskirais failais acionus atsiunte- veikia bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
kaip jums paskutines sios autores fotografijos? nestuke.gif ?

http://www_photosight_ru/users/39114/

tas turinys, aisku, dviprasmiskas ir ne visiems patinka. bet ji mane veza nerealiai, ko gero, viena is geriausiu, ka radau per 2 fotografavimo metus iv.fotoforumuose. ir kas svarbiausia veza tiek sviesa ir spalvos, tiek ir israiska, turinys - pvz su paskutinem nestuke.gif taip astriai, bet teisingai apie ta nepatogiaja/o gal naturaliaja nestuke.gif puse, kad mane uz sirdies griebia. noreciau drasos taip intensyviai ir neprisidengiant gyventi ir fotografuoti... jeigu kas suprato apie ka as cia svaigstu
Atsakyti
Gaziulka, man irgi labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 24, 17:25)
http://www_photosight_ru/users/39114/
ir kas svarbiausia veza tiek sviesa ir spalvos, tiek ir israiska, turinys - pvz su paskutinem  nestuke.gif  taip astriai, bet teisingai apie ta nepatogiaja/o gal naturaliaja  nestuke.gif puse, kad mane uz sirdies griebia. noreciau drasos taip intensyviai ir neprisidengiant gyventi ir fotografuoti... jeigu kas suprato apie ka as cia svaigstu

supratau. ir ka norejai pasakyt, ir ko neisnaudoju doh.gif
Atsakyti
Gaziulka, man labai, tokia nuoga gyvenimo tiesa, ir dar tokia moteriska ir grazi

Sansara, bus tau pozoras, jei nepradesi auto daryti bigsmile.gif

As irgi isbandziau SP pamoka lotuliukas.gif
user posted image

Ir Bites acionai tai tokia zaraza lotuliukas.gif kad jauciu teks tik j/b jums foto rodyti biggrin.gif Nu ziauriai man patiko bigsmile.gif Toks galima sakyti susiveles pusdieninis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Anasko wub.gif Nusikirpai kasas bigsmile.gif man tie actionai, tokias zavias mielas spalvas duoda. Jauciu mano visi albumai nuo siol bus tik tokiu spalvu svelniu biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 24 vasario 2009 - 19:09