Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu dabar nepatogu kad isemiau hihihi.gif Bet veliau vis vien isimsiu 4u.gif Klausiau, kaip ji ziurisi, nes "gulejo" kompe nuo musu ND ir vis nezinojau ka su ja daryti.
user posted image

QUOTE(Stebukle @ 2009 02 23, 19:34)
color=yellow] (tu dar profesijos nekeiti? as cia del superiniu darbu tavo hihihi.gif )[/color]
biggrin.gif nepakeiciau mirksiukas.gif bet jei pamatysiu kad ne mano teks keisti

SP, nu man spalvos tai liuks, kam dar ten ka keisti, modeliui atskirai paplosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 vasario 2009 - 20:04
Tai Anasko, per kurią čia vietą tau nedrąsu? Labai elegantiška, trapu ir minkšta, puikios linijos. Turiu savo nugarą - tai toli gražu... O kokį Tu foną naudoji? Man su kokia paklode tai nieko nepavyskta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 23 vasario 2009 - 20:07
Sp, ten siena mano eiline, o sedi ji ant baltos medziagos, bet su PS labai paminkstinau, nes labai ta siena man nusibodo biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 23, 22:11)
Sp, ten siena mano eiline, o sedi ji ant baltos medziagos, bet su PS labai paminkstinau, nes labai ta siena man nusibodo biggrin.gif  Aciu 4u.gif
o ta Ji kartais ne Tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 23, 20:14)
o ta Ji kartais ne Tu? biggrin.gif

Matyt kartais Ji kartais ne ji smile.gif Juk matai...

O sienos tai pavydžiu. Man irgi reikia tokios.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 23, 22:20)
O sienos tai pavydžiu. Man irgi reikia tokios.
Vatmanu issiklijuok smile.gif
Atsakyti
Anasko, labai grazi Jos foto wub.gif Aciu,kad atgal idejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 23, 20:14)
topsecret.gif
Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 24, 00:45)
lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,
Pikta visa atejau.atstatot siknas visos.Nieko nesupratau.matau tik flickr baltus lapus paskutiniuose puslapiuose.Neydomu...Grethen,ojej,kaip sunkiai tu ten viska pateikei,as antram punkte,kur nukopijuot layeri sustojau,nes pamaciau,kad brendu miskan..o vilku bijau.. smile.gif

Action'us tai ismokino mane naudot musu saunuole Sea (aciu tau dar karta),tai as uzskaitau,kad man visai gerai gaunasi.Nesigaudavo,kol nestumdziau opacity.ir dar.naudodamos tarkim viena is pasirinktu atspalviu nebijokit ant virsaus uzmest dar kokio nors.t.y. pamaisyt.jie vienas su kitu graziai susidyrba.

Karbyne,tavasis nameliukas,tiksliau sviesa..na nezinau,kur tu ja panaudosi,kai mano akimis kompozicija nevykus..

Su sharpinimais tai labiausiai laukiu wyshniauskienes prasinesant, nes niekaip nepagaunu.Ji man tokia profe su tais sharpais smile.gif

O daugiau tai ka..neturiu ka pakomentuot jopsisiski..
Atsakyti
Grethen, man vistiek neaisku................. lotuliukas.gif
Butent antras punktas, kai nukopijuoji chanels'uose ir paste'ini i layers...as taip darau, nieks nesidaro g.gif Ar nauja leyeri reikia pasidaryti is pat pradziu pries pradedant su chanlels dirbti?

Sea, as tau skype rasiau vakar....negavai??? Man tie action'ai net neuzsikrauna... schmoll.gif ta prasme as ju nematau..."seivinu" i program files, adobe, photoshop, presets, actions...atidarius matau tik photoshopo default actions kiek supratau..(as jau tau rasiau, bet parasau savo istorija ir cia, gal kas supras kas daros), va taip matau atidarius actions:

video actions
textures
text effects
production
image effects
frames
commands

ir viskas...jokiu uzlaudintu actions nematau... g.gif Laudinu is naujo tas atsiustas actions, raso kad tokios jau yra, ar nori "replase"....uzkraunu is naujo ir vel tuscia nera ten ju doh.gif

Heeelp lotuliukas.gif

Anasko, nuostabu, svelnu, subtilu, pavydziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 vasario 2009 - 05:12
Cgirl, negavau nieko skype. Mes turim abi but pasijunge,kad gauciau ka rasai 4u.gif
Atsakyti