Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 23, 11:32)
Tai kaip su ND, panašu kad vėl pravalas  doh.gif  g.gif
As prisipazinsiu, man sita tema nuo pat pradziu sunki buvo, jei neturiu to gebejimo "matyti" tai ir nepamatysiu hihihi.gif Labai laukiau kol kas isdes savo ieskojimus, bet turbut ne man vienai sunku

Gaziulkina, vakar uzejau i tavo flickr bigsmile.gif nu man tavo "vaikai" fantastiski, tiesiog ziurejau ziurejau ir ziurejau, ir dar eisiu paziureti biggrin.gif

Sviecia, man irgi kiek kompozicija kliuna, ir sakyciau nenoriu visai matyti koju. Arba palikti tik puse vienos, aisku ranka, ta medziaga, geles. Spalvos nuostabios. Labai norisi pamatyti visa serija, jau kas kas, o tu moki sviesa pagauti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 vasario 2009 - 13:48
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 23, 13:03)
kad pas mus bent jau prie jūros vakar visai apsiniaukę buvo, o antroj dienos pusėj pustė ištisai  g.gif

Gaziulka, o kurioj jūs vietoj buvot  g.gif

Kunigiskese prie Palangos, zinai?
o sviesa buvo specifine, gan blanki. sviete tai pro debesis, tai islisdavo, tai puste ir kartu sviete
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 23, 13:48)
o sviesa buvo specifine, gan blanki. sviete tai pro debesis, tai islisdavo, tai puste ir kartu sviete
Gaziulka, nenervok bigsmile.gif geriau eik ir juosta savo ryskink
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 23, 13:45)
Gaziulkina, vakar uzejau i tavo flickr bigsmile.gif  nu man tavo "vaikai" fantastiski, tiesiog ziurejau ziurejau ir ziurejau, ir dar eisiu paziureti biggrin.gif

oj, nu aciu, smagu, kad kazkam dar patinka smile.gif o tai as paskutiniu metu visai nuo isorinio vertinimo "nutrukus", darau kas patinka, ir kartais atrodo, kad niekas be manes nesupranta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 23, 13:48)

žinau aišku smile.gif

Ai nu jo, tada tokia unsure.gif Tik ten kur buvom nepustė smile.gif Reiškias aš klaidingai pagalvojau, kad man su šviesa vakar nepasisekė unsure.gif Nors saulės iš vis mažai buvo, daugiau tokia pilka diena , su migla kažkokia unsure.gif Žodž mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis doh.gif

Aš ir vakar žiūrinėjau šiek tiek tavo nuotraukas, puikių kadrų turi thumbup.gif

Anasko, man irgi kažkaip sunku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 23 vasario 2009 - 14:06
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 02 23, 15:42)
Labas merginos smile.gif Grizau is Rusijos Kaliningrado srities. Turiu viena foto . parodysiu. Fotkinta su Nokia E90. Neturejau savo Nikono sad.gif 
Geras hihihi.gif as ir ziurau kas su ta kokybe, na dar kaip su nokia tai neblogai biggrin.gif sakyciau taip kaip is lektuvo nutraukta smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 02 23, 15:45)
Gaziulkina, vakar uzejau i tavo flickr bigsmile.gif  nu man tavo "vaikai" fantastiski, tiesiog ziurejau ziurejau ir ziurejau, ir dar eisiu paziureti biggrin.gif
Kur kur.. ir as noriu pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 23, 15:06)
Geras hihihi.gif as ir ziurau kas su ta kokybe, na dar kaip su nokia tai neblogai biggrin.gif sakyciau taip kaip is lektuvo nutraukta smile.gif

Vat ir man asociacija su debesim, per kuriuos tolumoj dvi zmogaus dvasios eina... smile.gif
Atsakyti
Grethen, man iš pradžių tai visiškai neaišku buvo, ar dirbti su sluoksnisi einant į channels, ar tik channel'uose. Ar kurti ant background'o kitą sluoksnį ir pan. Pvz., "nukopijuojame i nauja layery skiltyje "layers". Tai tipo reikia susikurti naują sluoksnį ir tada paste. Nes jei darau paste be naujo sluoksnio - niekas nenusipastina. O paprastai, kai spaudi "paste" automatiškai kitas sluoksnis susikuria. Bet išsiaiškinau jau

Po to, pvz., kai padarau select inverse, kur reikia delete spausti? Esant layers ar channel? Nes layers man pažaliuoja Arba juoduoja... Tai vat šita vieta neaiškiausia. reiktų paminėti, kad vėl reikia pasižymėti visus kanalus, ne tik raudonąjį. Nes kai pažymiu visus channels, ne tik raudoną, ir spaudžiu delete - viskas pavyskta. Pastebėjimai čia tokie. Bet supratau berods.

Su tais action'ais, man viskas normaliai. Yra trys aplankai, su PS actionais (ir presets Ligtroom ir dar kažkam). Bet vis tiek tokių spalvų kaip Sea neišgaunu... Pareguliuoju ten ir šviesuma ir to kito sluoksnio opacity, bet kažkas ne taip. Nors man ir taip patinka

Pavyzdys:
1. Originalas
2. Grethenn pamoka
3. Vienas iš actionų.

user posted image

Aha, ND nevyskta. Man pačiai rankos nekyla. Gal šiaip gims kam kokia idėja, pasiūlys ir vėl darysim smile.gif
Atsakyti
aplankykit šią temelę.. Atspėkit, kas pavaizduota nuotraukose 4u.gif Ir pačios įkelkit nuotraukyčių thumbup.gif
Atsakyti
Pavagiau foto.
user posted image
Chanels, pasizymim "Red", einam i Select->all, spaudziam "ctrl c" (reiskia copy)
user posted image
"Ctrl v" (paste) i nauja layeri
user posted image
user posted image
Paspaude ant "red" chanel foto tamsiausios vietos pasizymi punktyru, tuomet "select inverse", delete ir opacity stumdot.
user posted image
Na ir va dar uzdejus koki tai curves patampyta layeri gaunas taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 23 vasario 2009 - 15:19
Mmm.. vis tik nieks neatsos naturaliu spalvu rolleyes.gif o mes meginam su visokiais layeriais ir actionais klaidas glaistyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 23 vasario 2009 - 15:20
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 23, 16:20)
Mmm.. vis tik nieks neatsos naturaliu spalvu  rolleyes.gif  o mes meginam su visokiais layeriais ir actionais klaidas glaistyt..

drinks_cheers.gif
Atsakyti