Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sviecia, tikrai pakvipo wub.gif Man jis labai labai patinka smile.gif

Tai kaip su ND, panašu kad vėl pravalas doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 02 23, 11:12)
bandziau as Grethen pamoka, ir ta nesigavo  lotuliukas.gif 

QUOTE(c-girl @ 2009 02 23, 11:17)
Opa, as su tavim...man nesigavo grethen pamoka doh.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 02 23, 11:40)
grethen pamoka ir man tamsus miškas...  doh.gif
doh.gif Nu mergos, tai cia ne jus beviltiskos, o as kad taip neaiskiai aiskinu biggrin.gif tai sakykit kas kur nesigavo g.gif jauciu reiks is naujo man aiskint hihihi.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:08)
Nuotaika, sviesa, sutikti zmones... buvo gera diena  4u.gif
Smagu gi smile.gif
O mergaite.. plikom kojom.. brr blink.gif
Atsakyti
sviecia, man labai patiko idėja. drąsi mergina. labai graži, ne, nuostabi šviesa, geras vėjas, sniego blizgėjimas, bet žinok dėl kompozicijos drįsčiau ginčytis, nors bet kas Tau čia patvirtins, kad kompozicija - mano silpnoji vieta biggrin.gif
man norėtųsi daugiau jos viršaus matyt.. o jei ne - tada centruot gal?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 23, 12:54)
sviecia, man labai patiko idėja. drąsi mergina. labai graži, ne, nuostabi šviesa, geras vėjas, sniego blizgėjimas, bet žinok dėl kompozicijos drįsčiau ginčytis, nors bet kas Tau čia patvirtins, kad kompozicija - mano silpnoji vieta biggrin.gif
man norėtųsi daugiau jos viršaus matyt.. o jei ne - tada centruot gal?

Visiskai sutinku. Idealiai kompozicijai turiu kita kadra. Kvadratas (nukirpta apacia) Bet cia man norisi peduciu, daugiau sniego ir netvarkos. Zinai kaip "viska sukrauti i viena" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:04)
Visiskai sutinku. Idealiai kompozicijai turiu kita kadra. Kvadratas (nukirpta apacia) Bet cia man norisi peduciu, daugiau sniego ir netvarkos. Zinai kaip "viska sukrauti i viena"  drinks_cheers.gif

o neparodytum tos idealiosios? ax.gif labai smalsu.. ir jei ne paslaptis - daugiau šios fotosesijos foto, nes labai šviesa patinka..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 23, 13:09)
o neparodytum tos idealiosios?  ax.gif  labai smalsu.. ir jei ne paslaptis - daugiau šios fotosesijos foto, nes labai šviesa patinka..smile.gif

tikrai nuostabi sviesa vakar buvo!
Gal dar kas ka vakar lauke fotografavo? Parodykit wink.gif

imesiu daugiau kai visa serija sutvarkysiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 23 vasario 2009 - 12:29
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:28)

as, as smile.gif irgi sviesa prie juros gaudziau. bet uosta, kada dar pabaigsiu juosta ir isryskinsiu irnesakyk.gif
irgi laukiu serijukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 23, 13:42)
as, as smile.gif irgi sviesa prie juros gaudziau. bet uosta, kada dar pabaigsiu juosta ir isryskinsiu irnesakyk.gif

mmmm... prie juros dabar retas reginys kaip girdejau sniegas iki pat vandens? rolleyes.gif
Atsakyti
Sviecia, mane taip pat šviesa sužavėjo, vos tik pamačiau nuotrauką - iš kart į akį krenta šviesa, o jau po to visa kita smile.gif parodyk daugiau nuotraukyčių iš šios linksmos sesijos smile.gif O jau kaip pavasaris jaučiasi tuose žieduose. Super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:45)
mmmm... prie juros dabar retas reginys kaip girdejau sniegas iki pat vandens?  rolleyes.gif

jo, toks retas vaizdas. iki vandens, ir net vandeny, bangos sniega skalauja, net Domukas musu vakar salty ir vejuj ilgai prastovejo stebedamas. fotkinau as, bet kzk nelabai moku gamta fotografuoti (nejauciu jos taip, kaip zmoniu smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:28)

o gal galit detalizuoti kokia tai būtent šviesa, na saulė, giedras dangus ar pro debesis g.gif Nes mes vakar irgi visą dieną lauke praleidom, tai vienu tarpu buvo saulutė, nu bet jau taip pro debesį blankiai švietė g.gif , bet didumoj tai apsiniaukę buvo (čia Klaipėdos, Šilutės, Tauragės , Jurbarko pusėj ). Tai arba mūsų pusėj ne tokia šviesa buvo, arba aš nemoku jos gaudyti verysad.gif

O gal gali parašyti nustatymus šios nuotraukos g.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 23, 12:42)

kad pas mus bent jau prie jūros vakar visai apsiniaukę buvo, o antroj dienos pusėj pustė ištisai g.gif
Papildyta:
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:45)
mmmm... prie juros dabar retas reginys kaip girdejau sniegas iki pat vandens?  rolleyes.gif

nu reiks važiuot patikrint g.gif lotuliukas.gif

Gaziulka, o kurioj jūs vietoj buvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 23 vasario 2009 - 13:03
Labas merginos smile.gif Grizau is Rusijos Kaliningrado srities. Turiu viena foto . parodysiu. Fotkinta su Nokia E90. Neturejau savo Nikono sad.gif

Morskoje.Rytas ant užšalusių marių...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 23 vasario 2009 - 13:51