Sviecia, tikrai pakvipo Man jis labai labai patinka
Tai kaip su ND, panašu kad vėl pravalas
QUOTE(Opa @ 2009 02 23, 11:12)
bandziau as Grethen pamoka, ir ta nesigavo
QUOTE(c-girl @ 2009 02 23, 11:17)
Opa, as su tavim...man nesigavo grethen pamoka
QUOTE(bite maja @ 2009 02 23, 11:40)
grethen pamoka ir man tamsus miškas...
Nu mergos, tai cia ne jus beviltiskos, o as kad taip neaiskiai aiskinu tai sakykit kas kur nesigavo jauciu reiks is naujo man aiskint QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:08)
Nuotaika, sviesa, sutikti zmones... buvo gera diena
Smagu gi O mergaite.. plikom kojom.. brr
sviecia, man labai patiko idėja. drąsi mergina. labai graži, ne, nuostabi šviesa, geras vėjas, sniego blizgėjimas, bet žinok dėl kompozicijos drįsčiau ginčytis, nors bet kas Tau čia patvirtins, kad kompozicija - mano silpnoji vieta
man norėtųsi daugiau jos viršaus matyt.. o jei ne - tada centruot gal?
QUOTE(sayonara @ 2009 02 23, 12:54)
sviecia, man labai patiko idėja. drąsi mergina. labai graži, ne, nuostabi šviesa, geras vėjas, sniego blizgėjimas, bet žinok dėl kompozicijos drįsčiau ginčytis, nors bet kas Tau čia patvirtins, kad kompozicija - mano silpnoji vieta
Visiskai sutinku. Idealiai kompozicijai turiu kita kadra. Kvadratas (nukirpta apacia) Bet cia man norisi peduciu, daugiau sniego ir netvarkos. Zinai kaip "viska sukrauti i viena"
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:04)
Visiskai sutinku. Idealiai kompozicijai turiu kita kadra. Kvadratas (nukirpta apacia) Bet cia man norisi peduciu, daugiau sniego ir netvarkos. Zinai kaip "viska sukrauti i viena"
o neparodytum tos idealiosios? labai smalsu.. ir jei ne paslaptis - daugiau šios fotosesijos foto, nes labai šviesa patinka..
QUOTE(sayonara @ 2009 02 23, 13:09)
o neparodytum tos idealiosios? labai smalsu.. ir jei ne paslaptis - daugiau šios fotosesijos foto, nes labai šviesa patinka..
tikrai nuostabi sviesa vakar buvo!
Gal dar kas ka vakar lauke fotografavo? Parodykit
imesiu daugiau kai visa serija sutvarkysiu.
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:28)
as, as irgi sviesa prie juros gaudziau. bet uosta, kada dar pabaigsiu juosta ir isryskinsiu
irgi laukiu serijukes
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 23, 13:42)
as, as irgi sviesa prie juros gaudziau. bet uosta, kada dar pabaigsiu juosta ir isryskinsiu
irgi laukiu serijukes
irgi laukiu serijukes
mmmm... prie juros dabar retas reginys kaip girdejau sniegas iki pat vandens?
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:45)
jo, toks retas vaizdas. iki vandens, ir net vandeny, bangos sniega skalauja, net Domukas musu vakar salty ir vejuj ilgai prastovejo stebedamas. fotkinau as, bet kzk nelabai moku gamta fotografuoti (nejauciu jos taip, kaip zmoniu ).
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:28)
o gal galit detalizuoti kokia tai būtent šviesa, na saulė, giedras dangus ar pro debesis Nes mes vakar irgi visą dieną lauke praleidom, tai vienu tarpu buvo saulutė, nu bet jau taip pro debesį blankiai švietė , bet didumoj tai apsiniaukę buvo (čia Klaipėdos, Šilutės, Tauragės , Jurbarko pusėj ). Tai arba mūsų pusėj ne tokia šviesa buvo, arba aš nemoku jos gaudyti
O gal gali parašyti nustatymus šios nuotraukos
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 23, 12:42)
irgi laukiu serijukes
irgi laukiu serijukes
kad pas mus bent jau prie jūros vakar visai apsiniaukę buvo, o antroj dienos pusėj pustė ištisai
Papildyta:
QUOTE(sviecia @ 2009 02 23, 12:45)
nu reiks važiuot patikrint
Gaziulka, o kurioj jūs vietoj buvot
Labas merginos Grizau is Rusijos Kaliningrado srities. Turiu viena foto . parodysiu. Fotkinta su Nokia E90. Neturejau savo Nikono
Morskoje.Rytas ant užšalusių marių...
Morskoje.Rytas ant užšalusių marių...