Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Man kudroje tas pats, neskiriu visu forumieciu dar biggrin.gif

Dekoju vvvvv 4u.gif

dekoju visoms smile.gif

Grethen, aciu uz pamoka 4u.gif
Atsakyti
Sea, spalvos labai labai fainos. Patinka labai.

As tai matyt beviltiska, nes man is Biteles action'u ne su vienu va tokios spalvos kaip pas Sea nesigavo. Cia ka primakliavojau rankiniu budu, su selective colors
user posted image

vvvvv, smagu cia tave pamatyt. Pasirodyk dazniau, nors pati pamaciau kaip laikas iagaruoja verysad.gif

Grethen, man kol kas nelabai aisku, bet einu pirma isbandyt, o tada jau sauksiu jei nesigaus:) Dekui uz issamia pamoka 4u.gif

Oj, ikeliau i neta ir pamaciau kokios spalvos melynos ir ryskumo visai nebeliko. Vel su photobucketu bedos matyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 22 vasario 2009 - 19:42
QUOTE(almara @ 2009 02 22, 18:23)
vajei tik dabar pamačiau kad ilindau ne i tą daržą norėjau pradėti nuo tėmos kur pradžiamokslis  o įlindau į pažengusius  bet vistiek įdėsiu foto bus labai įdomu paskaityt ką manot  ax.gif[img]
Gal reiketu pas pradziamokslius ax.gif tiesiog reik ismokt daaaug dalyku apie kuriuos mes jau nekalbame smile.gif nors gal kartais dar ir reiketu biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 22, 18:34)
žinok man tas pats kūdroje, žinau, kad savas, bet kartais neskiriu kas smile.gif
As ir, matau savas pagal foto, bet kas doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Opa @ 2009 02 22, 21:37)
Grethen, man kol kas nelabai aisku, bet einu pirma isbandyt, o tada jau sauksiu jei nesigaus:) Dekui uz issamia pamoka  4u.gif
Sauk sauk jei bus neaisku biggrin.gif
Atsakyti
Grethenn, išbandžiau. Iš trečio karto pavyko. Suprasiu, ar supratau, kai ryt dar pabandysiu. Bet šiaip tai super foto pasikeičia. Patinka man.

O tie action'ai, tai man gražiau žiūrisi, kai panaudoju Grethenn pamoką, tada darau action, tada dar pareguliuoju opacity, kažkas šiek tiek gražiau, bet toli gražu iki Sea. schmoll.gif Jaučiu ten ir originalios foto super reikia...
Atsakyti
vakare bandysiu ir as Grethen pamoka biggrin.gif

....................

kai isskleidziau actionus atsidare papke profesionalus fotosopo ac..tionai ir presets fotografams( angliskai aisku uzrasyta). Toliau atsidarius ta byla dar trys papkes skirtingais pavadinimais actionu( du is N raides vienas is L, tai tos spalvos yra L raides actionuose)
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 23, 00:47)
kai isskleidziau actionus atsidare papke profesionalus fotosopo ac..tionai ir presets fotografams( angliskai aisku uzrasyta). Toliau atsidarius ta byla  dar trys papkes skirtingais pavadinimais actionu( du is N raides vienas is L, tai tos spalvos yra L raides actionuose)

Ka tu rasai pas mane nieko nera...uzsikrauna visai ne tas, jokiu atskiru papkiu nieko... verysad.gif doh.gif nieko nebesuprantu, kraunu ten kur reikia... g.gif g.gif ar gavai mano AZ???
Atsakyti
Sveiki, labs ryts,

bandziau as Grethen pamoka, ir ta nesigavo lotuliukas.gif Eisiu matyt i kompiuterinio rastingumo kursus, nes jau neimanoma. Einu dar Saules Pugos pamoka pabandysiu, ale jei jau ir ta nesigaus, tai susipaprastinsiu is cia kaip BN sako doh.gif

Beje, Sea, ispakavus ta faila, ten kur PS'ui tei actionai vienokiu pavadinimu, o kitoj vietoj Camera RAW ir Lightroom'ui kitokie. Gal tu ne su PS darbuojies? biggrin.gif (viltis durniu motina)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 23 vasario 2009 - 09:37
Opa, as su tavim...man nesigavo grethen pamoka doh.gif
O actionai visai ne tokie uzsikrauna apie ka sea man pasakoja...nu beviltiska as jolki matalki lotuliukas.gif doh.gif

Ai... Saules pugos pamoka supratau ir ismokau....tai nors tiek thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 23 vasario 2009 - 09:23
Man uzsirase taip pat kaip ir Sea,(tik bandomoji versija lotuliukas.gif ) bet kad gautusi toks skaidrumas verysad.gif Sea, tu actiona paleidi ant gatavos foto, po kontrastinimo, ar ant originalo?

Atsakyti
nesuprantu, mergos, pas mane viskas veikia tvarkingai ir normaliai g.gif nėra jokių bandomųjų versijų.

grethen pamoka ir man tamsus miškas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 23 vasario 2009 - 09:41
Jeeeee, nors SP pamoka ir man gavosi lotuliukas.gif

Man actionai ne bandomoji versija, tik skiriasi kiekis ir pavadinimai, tu kurie skirti ne PS.
Atsakyti
Vakar turejau labai smagia vienos merginos fotosesija. Vaziavom uz miesto ieskoti graziu vietu. Kazkur prie kauno mariu atsidurem. rolleyes.gif mmm...
Siaip sakyciau eiline kelione butu jeigu ne nuotykis vidury apsnigtu lauku. Pasiklydom truputeli, taigi vaziuoti teko pasikliaujant moteriska nuojauta... visada ja pasitikiu, nepavede ir si karta, tik vat sniege truputeli uzstrigom. Pakabinau savo masina taip kad ratai ore suktis galejo thumbup.gif Gerai kad yra kaimuose geru zmoniu. Iskapste mus, vyrukas, pasijuoke, o as jam uz pastangas ir gera sirdi fliazkute iteikiau (pasikliaudama vis ta pacia moteriska nuojauta buvau ja ryte parduoskeje prigriebusi).
Nuotaika, sviesa, sutikti zmones... buvo gera diena 4u.gif

O cia jums pavasariu kvepiancia nuotrauka:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 23 vasario 2009 - 10:08