Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o as zinokit kokia laiminga. Kaip man patinka tos spalvos wub.gif Bite aciu dideliausias wub.gif
Sios dienos foto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 22 vasario 2009 - 00:15
***** kaip cia pas jus smagu, silta, gera, jaukuuuuu...
pasiilgstu.. bet gaila mano laikas suvalgytas, sukramtytas, gerai pagumuluotas ir giliai giliai nurytas sad.gif bet vis tikiuosi, kad kada nooooooooors.... vel bus kaip buve smile.gif gal su kokiuu antru nestumu biggrin.gif bet gaila, kad vis dar nesisviecia smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 02 20, 13:40)
meet'ai ir bendras darbas turėtų potencialo, manau. klausimas dėl to, kaip sėkmingai suderinti tiek daug skirtingų interesų, šeimų, laikų, erdvių, vietų ir t.t.

kazkaip ir man brukstelkit.. paskendus darbuose sad.gif bet noras tai niekur nedingo.. nepamirskit manes.. kaaaaaaaaaaaaa biggrin.gif
nervina, kad savaitgaliais beveik visada dirbu, negaliuuuuuuu sad.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 16:58)

zinai.. pagalvojau, kad pasakysiu smile.gif
pamenu skaitydavau tavo postus bendraamziuose ir niekaip taves nesuprasdavau.. manau supranti apie ka as..
bet zinai dabar pamaciau tave is kitos puses. tokia kitokia. tokia tikra. fotografijos daug pasako apie zmogu smile.gif
didziuojuosi tavo darbais smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 21, 01:28)

grazus jusu seimoje zmones.. grazu, kad visus juos fotografuoji smile.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 02 21, 14:28)
Sveiki,brungieji,

user posted image

iki greito!

jeeeeeeeeeeeeeetau.. isbuciavau nuo galvos iki koju wub.gif
100000000 buckiuku wub.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 02 21, 14:39)

malonu matyti smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 21, 16:23)

renkuosi sia... nereali.......! gal keliais tonais pasviesinciau... bet siaip tai.. wub.gif grazuole ir dar puiki fotografe smile.gif

p.s. BITE, ka ten dalini? ir as noriu biggrin.gif atsiuuuusk smile.gif

Papildyta:

pamirsau, kad foto gerai butu palikt..
o ka gi daugiau jei ne auto idesiu biggrin.gif

iki pasimatymo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 22 vasario 2009 - 01:44
kaip man sunku sutapatinti jusu dvigubus nikus! biggrin.gif Kudroje - vienaip, cia - kitaip. Vis maisausi. Teko pasidaryti nediduka saraseli su jusu visu linkais i kudra is vietiniais vairdais thumbup.gif

"vvvvvv" - smagu matyti!

Grazaus savaitgalio!
4u.gif
Atsakyti
Sveiki
Norėčiau prisijungti į jūsų ''šeimyną'' blush2.gif
Visada mėgau fotografuoti ax.gif bet dabar gal jau pribrendau išmokti tai daryti gerai g.gif kaip ir parašyta 1 poste sąžiningai viską skaitau ,tik labai gaila kad daugumos komentuojamų nuotraukų jau nesimato verysad.gif tai tik lieka fantazuoti kas ir kaip g.gif
Atsakyti
Sea, tai kad Tu spalvas ir taip nuostabias isgaudavai, tau sitie actionai nei kiek nepadejo tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(almara @ 2009 02 22, 11:52)
Sveiki
Norėčiau prisijungti į jūsų ''šeimyną''  blush2.gif
Prasom jungtis 4u.gif rodom ka turim tongue.gif
Atsakyti
Na va padestysiu su ta foto katra, kad naturali sakiau smile.gif spalvos nekoreguotos, is tikro dekui apsvietimui, kad taip islygino oda, bet dar norint suteikti jei perlamutro gerai ta kauke uzsidet biggrin.gif
foto buvo tokia:
user posted image
Tadum nueinam i "chanels", pazymim "red", spaudziam select->all, ir nukopijuojame i nauja layery skiltyje "layers"
user posted image
Tuomet vel griztam i "chanels", laikydami ctrl klavisa su pele spaudziame ant "red" chanel, sviesiausios vietos pasizymi punktyru. user posted image
kad panaikint kauke tamsiausiose vietose mygam "select inverse", tada delete kiek reikia (taip dingsta maske tamsiausiose vietose) ir nuo layerio nuimate "opacity"
user posted image
Na ir va taip va gaunas biggrin.gif iliustracijos ne visos, bet manau aiskiai parasiau, svarbu viska daryt papunkciui wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 vasario 2009 - 13:16
Grethen, dekui uz pamoka 4u.gif Saunuole, kad pasidalinai smile.gif

Sviecia - tu gal tuo niku sarasiuku gali pasidalinti? 4u.gif Nes as ne kuriu Kudroj nerandu smile.gif (manes ten tikrai nera)

Sea, grazus bandymas 4u.gif

Vvvvv, nepamirsk musu smile.gif

Almara, sveika! Jungiames ir rodomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 22, 13:24)

Prasom jungtis  4u.gif  rodom ka turim tongue.gif

Tai kad dar neperskaičiau senų tėmų ax.gif ir ar dar tęsiat portretų tėmą?
mano labai prastas fotoaparatas blush2.gif jau laikas jam i pensiją ,bet taupau pinigėlius ir žadu įsigyti nauja kaskaip užkliuvo Cannon 450D gal kas tokį turit ir galit pasidalint patirtim kaip jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 02 22, 17:40)
Tai kad dar neperskaičiau senų tėmų ax.gif ir ar dar tęsiat portretų tėmą?
Mes ja nuolat tesiam biggrin.gif
prasom rodyt smile.gif nesvarbu kiek ko perskaityta, svarbu sugebejimas
Atsakyti
vajei tik dabar pamačiau kad ilindau ne i tą daržą norėjau pradėti nuo tėmos kur pradžiamokslis o įlindau į pažengusius bet vistiek įdėsiu foto bus labai įdomu paskaityt ką manot ax.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 22 vasario 2009 - 16:24
almara, manau, kad isjunk blykste, issiaiskink kas yra zidinio nuotolis, diafragma ir islaikymas ir keliauk i pradedanciuju skyreli dienos sviesos jaukintis 4u.gif vaikas, aisku, labai simpatiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 22, 00:13)
o as zinokit kokia laiminga. Kaip man patinka tos spalvos wub.gif Bite aciu dideliausias wub.gif

biggrin.gif Tai, kad Tavo foto ir taip būdavo puikios (jau Grethenn pastebėjo). O prastų spalvų ir šviesos jokie action neišgelbės (išbandžiau).

QUOTE(vvvvv @ 2009 02 22, 01:36)
pamenu skaitydavau tavo postus bendraamziuose ir niekaip taves nesuprasdavau..  manau supranti apie ka as..

Ačiū, vvvvv, matai, trenktus suprasti nelengva (ypač, kai jie patys savęs nesupranta) wink.gif

Grethenn, ačiū, būtinai bandysiu. Gal ir man pavyks toks skaidrumas. Bet Tavo ta neliesta foto jau puiki (turiu omeny šviesą, aiškumą ir pan.)

Sviecia, žinok man tas pats kūdroje, žinau, kad savas, bet kartais neskiriu kas smile.gif
Atsakyti