Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Baikit cia su tais savo amziais, as aisku keik jaunesne, jauniausia cia kiek zinau smile.gif bet juk nuglamoorintos tos foto, issviesintos isblukintos, del to oda lygut ligutele atrodo smile.gif turiu bjauriu demiu siaip ant veido, gal ka paguos biggrin.gif
na o siaip cia asvietimui dekoju nuo lango frontaliai krintanciam smile.gif
dar kart dekui 4u.gif
dar norejau paklsut ar jums foto ne melynos? nes as savo kompe maciau svelniai gelsvas, dabar ziuriu per kita ekrana, tai jos tokios melynos, kiek lavoniskos unsure.gif
Atsakyti
Pas mane bent ant darbinio vos melsvesnes nei dabar, na bet tikrai ne lavoniskos... doh.gif
pavydziu jaunystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 21, 19:58)
na o siaip cia asvietimui dekoju nuo lango frontaliai krintanciam smile.gif
dar kart dekui  4u.gif
dar norejau paklsut ar jums foto ne melynos? nes as savo kompe maciau svelniai gelsvas, dabar ziuriu per kita ekrana, tai jos tokios melynos, kiek lavoniskos  unsure.gif

Vat, norėjau klausti, kaip Tu čia susiveikei tokią šviesą. Neįsivaizduoju, kiap gali būti taip skaidru, bet neišdegę... Mano ekrane jos tokios švelnios gelsvai rausvai tokios. Tikrai ne mėlynos.

QUOTE(BN @ 2009 02 21, 20:01)
pavydziu jaunystes  4u.gif

Aš tai sugebėjimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 21, 20:04)
Aš tai sugebėjimų smile.gif

Apie akivaizdzius dalykus nekalbu... Bet tu tikrai ne prastesne, nereikia lia-lia...
Susipaprastinu kuriam laikui
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 21, 22:04)
Vat, norėjau klausti, kaip Tu čia susiveikei tokią šviesą. Neįsivaizduoju, kiap gali būti taip skaidru, bet neišdegę... Mano ekrane jos tokios švelnios gelsvai rausvai tokios. Tikrai ne mėlynos.
Aha, tokios ir turi but spalvos smile.gif

O as fotkinaus tiesiai pries langa, atsisukus i ji, diena buvo kik sauleta, uz tat labai dekingas apsvietimas. na o del odos biggrin.gif yra labai geras triukas, man rodos kazkada pasakojau bet dar pakartosiu. nueinat i chanels, pazymit "red chanel", tada select->all, copy, nupastinat i nauja layeri, tadum vel ant red laikydamos ctrl spaudziat ant red chanelio, tada select inverse, delete kiek reikia kartu, nuimat opacity, ir gaunat lengva, spuogus naikinancia kauke biggrin.gif oj kad sumaliau, jauciu niekas nesupras. kai busiu namie pameginsiu paaiskint su iliustracijom jei reikes wink.gif

Papildyta:
QUOTE(BN @ 2009 02 21, 22:11)
Apie akivaizdzius dalykus nekalbu... Bet tu tikrai ne prastesne, nereikia lia-lia...
Jau tikrai kad nereik lialia, saules puga wink.gif

A susipaprastini reskias dingsti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 02 21, 20:11)

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 21, 20:13)
O as fotkinaus tiesiai pries langa, atsisukus i ji, diena buvo kik sauleta, uz tat labai dekingas apsvietimas. na o del odos biggrin.gif yra labai geras triukas [...] oj kad sumaliau, jauciu niekas nesupras. kai busiu namie pameginsiu paaiskint su iliustracijom jei reikes wink.gif

Jau tikrai kad nereik lialia, saules puga wink.gif

Aha, gal paaiškink su paveiksliukais biggrin.gif

O aš ir ne lia-lia. Kai negali taip susitvarkyt su spalvomis ir šviesa - slepiesi po kaukėmis ir tekstūromis. Bet tai irgi stilius. Pasirodo gali būti...
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 21, 20:13)
Aha, tokios ir turi but spalvos smile.gif

O as fotkinaus tiesiai pries langa, atsisukus i ji, diena buvo kik sauleta, uz tat labai dekingas apsvietimas. na o del odos biggrin.gif yra labai geras triukas, man rodos kazkada pasakojau bet dar pakartosiu. nueinat i chanels, pazymit "red chanel", tada select->all, copy, nupastinat i nauja layeri, tadum vel ant red laikydamos ctrl spaudziat ant red chanelio, tada select inverse, delete kiek reikia kartu, nuimat opacity, ir gaunat lengva, spuogus naikinancia kauke biggrin.gif oj kad sumaliau, jauciu niekas nesupras. kai busiu namie pameginsiu paaiskint su iliustracijom jei reikes wink.gif

Grethen, labai fainos foto, nesusilaikiau ir aš iš pogrindžio, nepagyrusi, man visos pirmosios 3, labai labai. O apie tuos nustatymus labai lauksiu iliustruotai...... dar jei nesunku parašyk exif...

Bite, jei nesunku ir man atsiusk: megam6 eta yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 21, 22:18)
Bet tai irgi stilius. Pasirodo gali būti...
Ai, nu baik biggrin.gif lialiaa tongue.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 02 21, 22:20)
O apie tuos nustatymus labai lauksiu iliustruotai...... dar jei nesunku parašyk exif...
Pameginsiu youtube surast, nes as is ten ismokau smile.gif
exif nzn, neturiu programos, bet f buvo arba 2,8 arba 4, islaikymas koks 1/125, ir 100iso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 02 21, 14:28)
Siai dienai neturiu nieko,kas neseimynisko.Siai dienai pampiersai ir pienai aplinkui.Tai tik keliu pasicekavinimui viena,absoliuciai be taisykliu ir su galvyte besiremiancia y remelius :)ieskau dar laiko,kad perziuret mazylio foto.

oi kokia grožybė wub.gif Aukit didučiai ir stipručiai 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 21, 16:23)

ne galima, o reikia. Tikrai puikiai thumbup.gif Trečia pas mane gal jau kiek per daug melsvumo yr, bet su tom spalvom kai tik tokie menki skirtumėliai yr, tai žinai kaip wink.gif Šiaip spalvos labai man wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 21, 20:36)
Trečia pas mane gal jau kiek per daug melsvumo yr, bet su tom spalvom kai tik tokie menki skirtumėliai yr, tai žinai kaip  wink.gif Šiaip spalvos labai man  wub.gif

Geras, o man trecia ypac naturali... nes ne pagal visuma sprendziu, o plaukus... Vat cia super darbas 4u.gif
SP - tu tikrai turi savo stiliu, stipri menine israiska.. Na, galim diskutuoti del technikos (jei labai nori g.gif ), bet kaip Sayonara sake - kartais ne fokusas (ar kas kita) svarbiausia, o visuma...
Ai, as susipaprastinu, nes neturiu laiko, man prastai sekasi ir objektyviai - neturiu talento. jei turesiu kuo dziaugtis - idesiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 21 vasario 2009 - 20:51
Grethen su iliustracijom prasom "dlia osobo ... " biggrin.gif nes su layeriais moku tik antra sluoksni uzdeti ir dar ka SP parode.
Spalvos man labai svelnios, net nezinau kokios, bet yra svelnaus melsvumo vidins pojutis.

O su action, man parase kompas tipo 40 dienu pabandyti, veliau pirkti blink.gif nu paziuresim kas bus po 40 dienu
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 21, 14:15)
Grethen su iliustracijom prasom "dlia osobo ... " biggrin.gif nes su layeriais moku tik antra sluoksni uzdeti ir dar ka SP parode.
Spalvos man labai svelnios, net nezinau kokios, bet yra svelnaus melsvumo vidins pojutis.

O su action, man parase kompas tipo 40 dienu pabandyti, veliau pirkti blink.gif  nu paziuresim kas bus po 40 dienu

kaip keista g.gif meluoja tau kompas tikriausiai biggrin.gif

Grethen ir as laukiu iliustraciju biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 21 vasario 2009 - 22:47