Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 11, 17:43)
idedu savo savaitgaliniu darbu kritikai 4u.gif  Pati pastebiu,kad bijau per toli atsitraukti fotografuodama,kad nebeliks ryskumo objekto, o to pasekoje turbut labai ervdes truksta kadrams ar ne?

man erdvės nelabai trūksta, bet aplinka pati nelabai dėkinga g.gif Nepatinka tie stulpai išaugantys iš pečių, galvos schmoll.gif Ir tie pasvirimai šiuo atveju nėr pagrindinis trūkumas unsure.gif Kur su našlaitėm iš esmės faina, tik norėtųsi čia vientiso fono man, nes ta žolė kairėje labai jau kontrastuoja su gėlėmis dešinėje . O paskutinėje nepatinka medis už moters smile.gif Bet šiaip įsivaizduoju kaip įdomu fotografuoti tokį netradicinį modelį, labai patinka spalvos, j/b ir pagautos labai natūralios išraiškos thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 09:40)
maldauju, tik ne lašiukai, tik ne lašiukai smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 12 vasario 2009 - 09:52
Sea visų pirma komplimentau modeliui. pats modelis nuotraukom labai duoda šarmo.. labiausiai man trečia. pasvirimai išties visai nekliūva. man visgi trūksta erdvės kai kuriose, o kitas pastabas jau išsakė. ypač dėl paskutinės. galėjo būti puikus kadras, jei būtum dar paieškojus
Atsakyti
Saulės_Pūga,

Lenkiu žemai galvą ir dideliausi sveikinimai. Tu to verta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 02 12, 09:46)
tai gal tokią temą  biggrin.gif

dal'še sliedujiet neperevodimyj folklor..smile.gif))

QUOTE(Sansara @ 2009 02 12, 09:49)
lašiukus riboti gali techninės galimybės, manau dėl to atkrenta automatiškai. kaip ir macro... reik turėti tikrai artinantį normaliai objektyvą, tiek kit'as, tiek 50tukas nepatemps...

man asmeniškai lašiukai apskritai visiškai nepatrauklus dalykas; manau, kad ne man vienai. bet jei dauguma nuspręstų kitaip, palaukčiau kitų ND smile.gif tik nuomonę išsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 12, 10:49)
*lašiukus riboti gali techninės galimybės <...> tiek kit'as, tiek 50tukas nepatemps...
**tiesa, Žūžū, geras tavo auto su sparniukais. patiko.

*pradziamokslese ir su kit'ais lb graziu kadru maciau lasiuku tema, bet sitam skyrely juk buvo vandens tema, tai gal noretusi kazko kito g.gif
**aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 08:56)
Joksel moksel - taksi vairuotojo "keiksmažodis" iš "Meistro ir margaritos" biggrin.gif

blush2.gif jetaus kaip gėda. Tyliu...

QUOTE(westa @ 2009 02 12, 09:46)
aš vistik manau, kad SP turėtų galvot temą.. tokia laimėtojo ,,privilegija"  biggrin.gif

rolleyes.gif sakai, privilegija... Nori, perleisiu?

QUOTE(Baccardi @ 2009 02 12, 10:03)
Lenkiu žemai galvą ir dideliausi sveikinimai. Tu to verta. 4u.gif

Sportuoji? biggrin.gif

Man visai patiko tema "tą patį objektą nufotografuoti iš kuo įmanoma daugiau kampų - treniruotė akims, kad pamatytumėm, kad iš neiprastų kampų fotografuojamas objektas gali būti daug įdomesnis, nei kad įprastas "snapshotas"..."

Gal dar bus pasisakančių.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 12, 10:14)

rolleyes.gif sakai, privilegija... Nori, perleisiu?

Man visai patiko tema "tą patį objektą nufotografuoti iš kuo įmanoma daugiau kampų - treniruotė akims, kad pamatytumėm, kad iš neiprastų kampų fotografuojamas objektas gali būti daug įdomesnis, nei kad įprastas "snapshotas"..."

tai gal ne .. smile.gif privilegija skirta laimėtojui smile.gif

man visai irgi patiktų tokia tema, tik kaip ji būtų pateikiama? kaip koliažas? ir kiek nuotraukų dėtume g.gif
Atsakyti

man šita irgi thumbup.gif
Atsakyti
Labaryta smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=2_HXUhShhmY
va kap is fotkiu sulipdyta

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 12, 01:40)
Grethen aš normalesnius turiu tik tuos jau matytus žieminius kadrus su jūra, tai jei nori galiu duoti  g.gif
Aciu aciu aciu smile.gif tiesa sakant gerai nepamenu kas ten blush2.gif bet paziuresiu smile.gif
greta.u@gmail.com
Gali sunkiai nusisiusti, tai man uztenka 72dpi, tik va kad per visa ekrana issitektu ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 09:01)
aš pasižiūrėsiu, ką turiu darytą iš oro vasarą, kai su sklandytuvais laksčiau..smile.gif
Isbuciuociau jei galeciau! To man ir reikia! smile.gif busiu dekinga. siusti ten pat:
greta.u@gmail.com biggrin.gif

Del portretu, dar norejau pasakyti kad uzstrigo Anasko kadras, verkianti besisypsanti smile.gif sauniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 12 vasario 2009 - 10:48
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 12, 06:58)
Tikim jau, Sayonara, tikim biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 02 12, 08:40)
maldauju, tik ne lašiukai, tik ne lašiukai smile.gif

lotuliukas.gif

Sveikinu Saules Puga 4u.gif
Man patiko daugiau auto - tik nekilo ranka mazesniu, nei 5 rasyt balu, tai parasiau tik tam, kuris buvo pirmasis labai labai patikes smile.gif

Biteles isskirtos temos man irgi patiktu - nezinau tik, kaip vertint reiktu, kiek nuotrauku kelt, bet manau gera treniruote butu drinks_cheers.gif
Atsakyti

o jei padarytumėm tokį teminį mytą. fotografuotumėm, kokioj nors vietoj... na, kad ir prie sporto rūmų....na, čia tik pavyzdys.
Atsakyti
arba kapinese.. smile.gif paskutiniu metu as jose tiek prifotkines, kad truputi keistai jauciuosi biggrin.gif

Siaip teminis myyytas galetu buti kas menesi, kas ketvirti ar pan. Nu tipo "isvaziuojamasis". Panasiai kaip balerina galeroj geguze smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 02 12, 14:08)
o jei padarytumėm tokį teminį mytą. fotografuotumėm, kokioj nors vietoj... na, kad ir prie sporto rūmų....na, čia tik pavyzdys.

Atsakyti