Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 21, 16:23)
Galima?  blush2.gif
Va turiu cia tokia serijike, noriu nuomones. kaip del spalvu, kaip del jb, kas kabina kas nekabina smile.gif

mmm.... bet tai tu gi fotogeniška kokia thumbup.gif man tokia rytine gaiva atsiduoda... labiausiai patinka pirma ir trečia... nors pirmoj man dešinės trūksta, bet šiaip patinka. tokios švelnios, gaivios, rytinės spalvos, o ir modelis labai gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sea, kai pasakei reklamines, prisiminiau, sia savaite ziurinejau Moton (berods taip vadinasi) katalogus, kaip tik prisiziurejau va tokiu svariu, graziu nuotrauku. Ne ka prasciau, Grethen thumbup.gif Gali jau registruotis wink.gif Isduok ka su spalvom darei.
Atsakyti
Aciu 4u.gif

spalvos natur galima sakyt biggrin.gif pirma antra siek tiek su curves patampyta, bet tuo standartiniu budu, dar kzkada sea dejo nuoroda.
o va trecia visai nieko spalvom nedaryta, man labai idomu, ar gera? nes man kartais jau norisi naturalumo, tie efektai uzknise.. bet uzmetu, atrodo mmm.. g.gif lyg gyviau.
O kaip jums is salies?

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 21, 18:39)
Grethen, patinka labai ir spalvos ir apdirbimas, tik paspaudus ten ką nurodei man susimažino tik tekstas  hihihi.gif
velniava biggrin.gif atleiskit jei kam netelpa i ekrana blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 21 vasario 2009 - 16:45
Bite aciu thumbup.gif ,turbut dabar gyvensiu prie kompo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 21, 16:39)
mmm.... bet tai tu gi fotogeniška kokia  thumbup.gif

Jei galėčiau - suvalgyčiau.

Ir dar Tu savo auto nefotografuoji? (po to teks pagyvenusiai slėptis po kiaušinių dėklais...) Kaip rausvas debesėlis, migla po sapno, kremas ant pyragaičio. Ne, ne saldu, gaivu. Ir jei tai natūralios spalvos, tai nebeturiu ką bepridurti. (Neliaupsinu aš, tiesiog žaviuosi.)

Bituk, ačiū ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 21 vasario 2009 - 17:22
QUOTE(Opa @ 2009 02 21, 08:40)
Sea, kai pasakei reklamines, prisiminiau, sia savaite ziurinejau Moton (berods taip vadinasi) katalogus, kaip tik prisiziurejau va tokiu svariu, graziu nuotrauku. Ne ka prasciau, Grethen  thumbup.gif  Gali jau registruotis  wink.gif Isduok ka su spalvom darei.

va ir as kazkur kazka maciau, o pamacius Grethen foto atsigamino, tik ne iki galo biggrin.gif

Papildyta:

Susikeliau actions, viskas ok, o kur presets reikia susideti? 4u.gif matau durno klausimo uzklausiau:) jau supratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 21 vasario 2009 - 17:29
Bitele, aciu!!!
SP aciu uz fakturu nuorodas smile.gif ir uz pamoka 4u.gif
Isidemejau Sea portretus, "dvynukes", Karbynes antrasis fakturinis eksperimentas smagus.
Grethen irgi aciu uz ideta pamokele. Beje, is tavo paskutiniu detu nuotraukos - pirmos trys labai gaivios ir vaiskios blush2.gif kai pasakei kad 3 naturali - supratau, kad joj vienoj man plaukai labai naturalus atrode... Yra ko man siekti ax.gif

Del temos vystymosi - tokiems ziopliems kaip man - mytai padetu, bet as mazuma... Suprantu, kai Bitele sako, kad norisi kazkokiu profesionalesniu pastabu. Panasu, kad kursai man bent ta ispudi padare, jog labai noretusi paeksperimentuot su profesionaliu pasvietimu, gal net su zmonem... (kas man visai svetima, bet gal del to idomu...Ai, dar cia ne kulinarinius o fotografinius eksperimentus turejau galvoj biggrin.gif )
Atsakyti
Grethenn, taigi tu labai grazi bigsmile.gif tikrai smile.gif o apie pacias nuotraukas, mano skoniui siek tiek perdaug priglaistytos (reklamiskos g.gif ), nors gal cia amzius daro savo, kad oda ir taip lygi ir grazi. siek tiek fakturiskumo man truksta, bet cia jau uostos megeja manyje kalba smile.gif bet is esmes labai grazios, ziuroviskos, kompoziciskai geros, manau, bet kam patiktu tokias savo turet. jeigu reiktu rinktis favorite - as uz 3 ir 5 veza 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 21 vasario 2009 - 17:54
zuvialiok, dar karta sveikinu 4u.gif Grooozis wub.gif wub.gif plaukuciu daugokai turi wub.gif pas mane visi plaukuoti ir tamsus kaip meksikoniukai gime biggrin.gif

Opa, dekui del idejos kelias fakturas suklijuot i viena...bet galvoju, kad ne su visom iseis g.gif

Grethen, wow mergyt wub.gif noreciau taves kaip modeliuko. Patiko visos foto, gaivios, rytines tokios thumbup.gif

Karbynes, paskutine foto tokia mistiska...varnai, mergyte su katinu. Kaip is pasakos biggrin.gif Geras bandymas mirksiukas.gif

Grethen, isemiau greitai savo bandyma nes idejus cia daug broko pamaciau...negalejau lotuliukas.gif kai padarysiu kruopsciau, parodysiu ax.gif

Parasiau Bitut e-ameila.....lauksiu... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Grethen blink.gif bigsmile.gif wub.gif nu kokia tu!!! echhhhh, kur mano metai verysad.gif favorites 1,3,5 thumbup.gif bet su kritika liezuvis.gif 1-norisi daugiau erdves is desines, 3- blasko ta sruoga,ypac tai kad ji pusiau pasiskirsta, 5-savotiskai labai grazus mirazas bigsmile.gif

Bite lotuliukas.gif aciu 4u.gif

Kas gavo actiona, jis pas jus tryal? 4u.gif Ar galima ji kaip nors sustabdyti neperkant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 21, 19:11)
Kas gavo actiona, jis pas jus tryal? 4u.gif Ar galima ji kaip nors sustabdyti neperkant g.gif

neee... pas mane normaliai veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 21, 19:11)

koki cia actiona platinat? ax.gif nors simta metu nenaudoju jokiu, bet kzk neramu atsilikt nuo mados doh.gif biggrin.gif
Atsakyti