Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2009 02 21, 14:28)
Siai dienai neturiu nieko,kas neseimynisko.Siai dienai pampiersai ir pienai aplinkui.Tai tik keliu pasicekavinimui viena,absoliuciai be taisykliu ir su galvyte besiremiancia y remelius :)ieskau dar laiko,kad perziuret mazylio foto.

bigsmile.gif Koks skirtumas, kur remiasi, svarbu KAS remiasi. Lauksim daugiau šiltų akimirkų.

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 21, 14:33)
Patiko "žaist"

OHO, karbyne, kokį Tu modelį turi (katė irgi gera). labai mistiškas kadras.
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 21, 13:39)

4u.gif Si matem, sekam... Norisi DAUGIAU biggrin.gif

Zuveliuk, wub.gif
Atsakyti
Sviecia,grazu ten pas tave,o kur dar?hihihi.gif smile.gif Indrei tai labiu labiausiai pavydziu.perduok jai linkejimus nuo grupiokes Jurgos smile.gif o del modeliuku diena nakti..laukiu placiai atmerktu akiu smile.gif

Karbyne,o visai neblogas bandymas!!Tie dryziai uz mergytes siektiek blasko.
Atsakyti
Zuvialia, dar kart sveikinu su svieziu modeliuku 4u.gif
wub.gif Grozis ir geris! Aukit sveikuciai ir grazuciai! 4u.gif
Atsakyti
Zuveliuk wub.gif nu jau koks nuostabus modeliukas wub.gif eeeechhhhhhhhhhhh wub.gif

Karbyne, man patinka, ir kaip katinas ziuri i zuvedras hihihi.gif bet irgi kliuna siena (ar kas ten) uz mergaites 4u.gif

Ir as us savo senatvine atmintim pamirsau Sea B portreta pagirti, ir dar Smiltelei padekoti uz pristatyma doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 21 vasario 2009 - 16:02
sviecia, na ten pas mane istraukta balta ta kortele, kur blyksteje buna imontuota. ir blykste i lubas nukreipta, vos palenkta zemyn. sis aisku platesnis, nes anos plotas nedidelis. reiks kazka galvot toliau. (siuo metu tik tuo ir uzsiimu, laukiu kylancio klausimo ar idejos, pabandau ir galvoju toliau biggrin.gif). betkokiu atveju gaunasi per kontrastinga.
Atsakyti
Uch, kaip truksta laiko, ypac paskutiniu metu. Isejau i darba ir nieko nieko nebepadarau... :-( Tai va, matyt reik vel eit gimdyt, kad hobiui laiko liktu daugiau lotuliukas.gif (juokauju, zinoma biggrin.gif )

Berods dar nesisveikinau su Sviecia. Dziugu, kad cia prisijungei. Ir darbeliai tavo nuostabus, spinduliuoja siluma.

Sea, fotogeniskas TB. Patinka kaip jau Saules Puga sake, mergytes buvimas fone, tycinis ar ne, nesvarbu.

Saules Puga, tau nuosirdus aciu uz tokia issamia pamokele. Nespejau issisaugoti ir isbandyti dar, bet reiks padaryt, gal pravers. Ir patiko tavoji nuotrauka su piltuveliu ant galvos. Labai graksti figura, ir jb ziurisi geriausiai.

O del fakturu, kazkur buvau va kokia uzmacius. Atsiprasau, jei kartojuosiu, neziurejau. C-girl, gal tu pabandyk suklijuot keleta, kad atitinkama dydi gautum.

Zuveliuk, sveikinu su mazuoju modeliuku. Dziugink mus graziais vaizdais biggrin.gif

Karbyne, patinka paskutinioji. Pries tai rodyta su dazais nelabai, per daug elementu vienoje nuotraukoje ir vaikas, tiksliau jo israiska/poza/veidas man tokiam apdirbimui nelabai dera. O va su katuku mergyte nuostabiai!

Dar kazka norejau parasyt, bet matyt jau senatve, nebepamenu g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 21 vasario 2009 - 15:56
Dėkui už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 vasario 2009 - 16:37
Galima? blush2.gif
Va turiu cia tokia serijike, noriu nuomones. kaip del spalvu, kaip del jb, kas kabina kas nekabina smile.gif
Jei foto per dideles spauskit "ctrl -"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Jau seniai taip bebuvo,kad cia uzsukus taip maloniai dziugiai nustebciau.

Bite maja,labai labai laukiu actionu, parasiau tau email bigsmile.gif

Karbyne, patinka bandymas net labai,tik kruopsciau galejai sekcija ar kas ten aptrinti biggrin.gif

Grethen, nuostabu wub.gif bigsmile.gif Pradedant spalvom( cia pati jas isgavai, ar actionai?) ir baigiant modeliu wub.gif Tokios reklamines foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 21, 17:12)
Dėkui už komentarus, pabandžiau "patraukt" sekciją

Karbyne, faina sita. Ir be spintos geriau.

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 21, 17:23)

Grethen, o man galima? blush2.gif

1-ma ne, nepatinka kadruote, antra nuostabi tiek spalvomis tiek ir visu kuo kitu, trecios nematau, ketvirta... ma nelabai, o penkta - lydausi... wub.gif

Gi, Bitei Majai aciu 4u.gif
Atsakyti
Grethen, patinka labai ir spalvos ir apdirbimas, tik paspaudus ten ką nurodei man susimažino tik tekstas hihihi.gif
Atsakyti