Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sviecia, bet čia esmė ta kad ta įmontuota blykstė sudirba tik kaip paleidėjas neįmontuotos, kuria kaip supratau Sansara pasišviečia nuimta nuo fotiko. Ta įmontuota nieko neapšviečia šiuo atveju, tai ji nelabai gali ten ką įtakot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 21, 12:43)
Sviecia, bet čia esmė ta kad ta įmontuota blykstė sudirba tik kaip paleidėjas neįmontuotos, kuria kaip supratau Sansara pasišviečia nuimta nuo fotiko. Ta įmontuota nieko neapšviečia šiuo atveju, tai ji nelabai gali ten ką įtakot  g.gif

Supratau. Mano manymu blykstes apskritai yra blogis! Pasidarius softbox'a ir ji uzdejus ant blykstes (imontuotos ar paleidziamos per atstuma) seseliai susvelnetu.
Teko matyti puikiu darbu padarytu apsvieciant elementaria staline lempa. Taigi...
Papildyta:
ir apskritai kas tie seseliai? Vienam fotogravui metamas ant sienos seselis yra blogis, kitam - tikslas! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 21 vasario 2009 - 11:52
as tiesiog bandau galimybes wink.gif pagaliau turiu fotika, kuris valdo blykste per atstuma ir ziuriu ka is to galima ispesti... staline lempa ir zvakes visada po ranka wink.gif tiesiog idomu tapo technine puse ir kaip tai panaudot savo naudai. cia grynai testiniai kadrai, be jokiu isankstiniu nuostatu ar uzmanymu 4u.gif

SP, ar galima tavo pamoka su PS imesti i bloga? blush2.gif

ikeliau jau ten Smilciaus pristatyma, aciu didelis 4u.gif pati savo mylimo fotografo pristatymo niekaip neprisiruosiu baigti blush2.gif
Atsakyti
atsiuskit man blogo adresa mirksiukas.gif noriu apsilankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 21, 11:54)
Supratau. Mano manymu blykstes apskritai yra blogis! Pasidarius softbox'a ir ji uzdejus ant blykstes (imontuotos ar paleidziamos per atstuma) seseliai susvelnetu.
Teko matyti puikiu darbu padarytu apsvieciant elementaria staline lempa. Taigi...
Papildyta:
ir apskritai kas tie seseliai? Vienam fotogravui metamas ant sienos seselis yra blogis, kitam - tikslas!  lotuliukas.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif

Blogas Čia
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 21, 14:28)

Aciu, Smiltut! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 02 21, 13:18)
as tiesiog bandau galimybes wink.gif pagaliau turiu fotika, kuris valdo blykste per atstuma ir ziuriu ka is to galima ispesti... staline lempa ir zvakes visada po ranka wink.gif tiesiog idomu tapo technine puse ir kaip tai panaudot savo naudai. cia grynai testiniai kadrai, be jokiu isankstiniu nuostatu ar uzmanymu 4u.gif

Na tada tikrai pabandyk ja issklaidyti. As turiu stai toki naudoju kai tenka krikstynas Rumsiskio trobykeje fotografuoti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 21, 01:23)
Tik mazoki ten tie paveiksleliai
(500pix ties ilgaja krastine)...aisku nuotraukom i neta tinka, bet spausdinimui g.gif

Pabandziau ant greicio(su trintuku kruopsciau reikejo..) blush2.gif 

Na taip, netui tik tinka, nespausdinu nieko smile.gif Pabandyk dar pasikuisti čia, daugybė įvairiausių dydžių tekstūrų - nuo visai mažų iki pakankamai didelių, gal rasi ką nors smile.gif
Hmmm, o foto tai nematau verysad.gif

Sea_, patinka man tokie aiškūs (švarūs, skaidrūs) portretai ir su mintim (tyčine ar ne), turiu omeny vaikutį antrame plane.

QUOTE(Sansara @ 2009 02 21, 12:18)
SP, ar galima tavo pamoka su PS imesti i bloga?  blush2.gif

Jei tik tinka, aišku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 21 vasario 2009 - 14:21
QUOTE(sviecia @ 2009 02 21, 12:47)
Na tada tikrai pabandyk ja issklaidyti. As turiu stai toki naudoju kai tenka krikstynas Rumsiskio trobykeje fotografuoti.
4u.gif

Gal kur nors galima paspoksot i Tavo nuotraukas? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,brungieji,
Isgirdau,kad jau girdejot apie mus.Tai vat jau pargryzom ir po truputi jungsimes vel prie jusu..Vakar skaitinejau ir valgiau visa informacija,kuria cia radau.suuuper..gera cia.. 4u.gif

Labai smagu matyti jau matytus veidus smile.gif sviecia pazinau is avatarciko smile.gif berods favorituose pas mane sedi sitoji foto smile.gif

Saules Puga,aciu uz texturas..jegaaa...as tada klaidziojau klaidingesniais takais.

Bitut,as noriu tu action'u smile.gif

Siai dienai neturiu nieko,kas neseimynisko.Siai dienai pampiersai ir pienai aplinkui.Tai tik keliu pasicekavinimui viena,absoliuciai be taisykliu ir su galvyte besiremiancia y remelius :)ieskau dar laiko,kad perziuret mazylio foto.

user posted image

iki greito!
Atsakyti
Patiko "žaist"
Dar vienas bandymas
user posted image

Koks leliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 21, 15:25)
Gal kur nors galima paspoksot i Tavo nuotraukas? ax.gif

Visai sviezias mano blogas yra cia prasom

Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2009 02 21, 15:28)

Koki nuostabu modeli dabar turi! 4u.gif Diena nakti, nakti diena biggrin.gif
Aukite sveikuciai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 21 vasario 2009 - 14:40
QUOTE(zuvialia @ 2009 02 21, 16:28)
Sveiki,brungieji,
uj koks israiskingas wub.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 21, 16:33)
Patiko "žaist"
Dar vienas bandymas
oho, pavarei cia bigsmile.gif na tikrai profesionaliai, viskas savo vietoj. as gal jau nebesikartosiu del tu savo "megstu" "nemegstu" biggrin.gif beet, biski buria mane sita foto ax.gif
Atsakyti