Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Karbyne, tikiuos viskas bus gerai wub.gif

Grethen, aciu 4u.gif saldziu sapnu mirksiukas.gif
Atsakyti
Saules Puga, ACIU 4u.gif
Tik mazoki ten tie paveiksleliai
(500pix ties ilgaja krastine)...aisku nuotraukom i neta tinka, bet spausdinimui g.gif

Pabandziau ant greicio(su trintuku kruopsciau reikejo..) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif

user posted image

Papildyta:
Californiagirl, graziai ziurisi wub.gif 4u.gif tik jo, nuo odos tinkliuka nuimk ir ties alkunem kazkas nenaturaliai truputi:D kaip faina,kai sugebejot paguldyti kudiki tokia poza wub.gif Saviski didesni bandziau nesigavo biggrin.gif
jau rodei tai mamytei foto?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 21, 01:28)
Californiagirl, graziai ziurisi wub.gif  4u.gif  tik jo, nuo odos tinkliuka nuimk ir ties alkunem kazkas nenaturaliai truputi:D  kaip faina,kai sugebejot paguldyti kudiki tokia poza wub.gif  Saviski didesni bandziau nesigavo biggrin.gif
jau rodei tai mamytei foto?

Matau matau.. blush2.gif sakau paskubejau, is to dziaugsmo kad moku cia greit padariau...mamytei reiketu kriuopsciau padaryt...cia minute tetruko blush2.gif Mamytei rodziau sia nuotrauka, originalia versija, bet e-mailui sumazinta...Diske atiduosiu didelius failus.

Grazus portretas sea 4u.gif cia TB gal?? ax.gif

Lekiu i lauka su vaikais, nors sergu, vos paeinu... doh.gif ...alia reikia...
Atsakyti
Cgirl,sveik 4u.gif
taip MB smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
man del to "mano" seselio tai klaustukas iskilo, nuo ko tas seselis... juk apsvietimas visiskai soninis, o seselis toks, tarsi sviesa kristu ir is priekio ir gana intensyvi... ir keisciausia, kad ir atsitraukus nuo sienos pakankamu atstumu, jis vis tiek toks kaip aureole yra g.gif reflektoriai, softboxai, skeciai, tai viskas aisku, kad padetu g.gif man idomu ka daryt su "parankinemis" priemonemis.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 21, 09:02)
man del to "mano" seselio tai klaustukas iskilo, nuo ko tas seselis... juk apsvietimas visiskai soninis, o seselis toks, tarsi sviesa kristu ir is priekio ir gana intensyvi...  ir keisciausia, kad ir atsitraukus nuo sienos pakankamu atstumu, jis vis tiek toks kaip aureole yra g.gif reflektoriai, softboxai, skeciai, tai viskas aisku, kad padetu  g.gif man idomu ka daryt su "parankinemis" priemonemis.

O kodėl tu manai kad čia kaip iš priekio g.gif Mano nuomone būtent nuo šoninio jis čia ir yra g.gif taigi sakau bandyk dėt paprastą popieriaus lapą, aišku didesnį , vatmaną mirksiukas.gif O šiaip aš kai autoportetą dariaus bandžiau panašiai su blykste, tai kažkuriam tai taške nebuvo to šešėlio g.gif Bet aš šviečiau iš šono ir pakeltą dar šiek tiek smile.gif Deja nuotraukas visas ištryniau doh.gif

Sea, dailus portretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 20, 23:31)
Zinokit ka atradau bigsmile.gifcia tik,gaila,kad cia actionai kuriuos reikia pirkti.

aš turiu šituos actionus ax.gif neseniai parsisiunčiau. kas norit, rašykit jurga_mi@yahoo.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 20:04)
Čia yra įdomių. Su tom medžiagom bandžiau - puikiai tinka (man).

Čia, tik reikia "pasikuisti", yra smagių.

Čia vieno autoriaus.

Čia.

Jeeeeeega! Puikios nuorodos! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 21, 03:23)
nematau as verysad.gif grajt det atgal tongue.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 21, 03:28)
Na patink man, tas zvilgsnis is po kapisono liux smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 02 21, 11:02)
man del to "mano" seselio tai klaustukas iskilo, nuo ko tas seselis... juk apsvietimas visiskai soninis, o seselis toks, tarsi sviesa kristu ir is priekio ir gana intensyvi...  ir keisciausia, kad ir atsitraukus nuo sienos pakankamu atstumu, jis vis tiek toks kaip aureole yra g.gif reflektoriai, softboxai, skeciai, tai viskas aisku, kad padetu  g.gif man idomu ka daryt su "parankinemis" priemonemis.
tai jei buu is priekio apsvietimas tai seselio nebutu, nes kristu uz berniuko ir jis pats ta seseli uzstotu smile.gif
Atsakyti
Sea, taip regis ir žiūri, stebi mus iš to portreto tavo MB smile.gif Gražiai j/b žiūrisi. Man patinka toks kadravimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 20, 20:21)
as pratinuos prie naujos technikos. todel yra tik techniniai dalykai ir neaiskumai, kol kas.
klausykit, kaip isvengti to seselio uz galvos sioje foto. kiek betraukiau sedmaisi nuo sienos, nepadejo (na  70 cm tikrai atitraukus buvau, daugiau jau nebeturiu galimybiu).... kiek sukau blykste nuo sienos (na irgi proto ribose, kitaip apsvieitmas butu nebe toks, kokio noriu) ir bandziau tiesiai kreipti, nepadejo.... apsvietimas blykste, su istraukta balta kortele, valdoma imontuotos blykstes ant fotiko  g.gif buvo mintis kaltinti imontuota blykste (nes ir ji blyksteli ijungdama remote valdoma) bet jos sviesos foto visai nesimato, todel nusprendziau, kad ji suveikia tik kaip paleidziamoji ir neitakoja foto apsvietimo (nustatau jai rezima "--")  g.gif zodziu - ar yra kas supranta, apie ka as cia  lotuliukas.gif
nieko kito sioje foto neieskokit...
user posted image

Pabandysiu atsakyt i tavo klausima.
Su tavo blykste viskas tvarkoje: ji meta astru seseli ant berniuko veido ir atitinkamai nuo galvos ant sienos. Viskas yra taip kaip turi buti esant tokiam primityviam apsvietimui. Naudojant imontuota blykste, seseliu neisvengsi.
Prikabinu linka apie tai kaip nesudetingai galima pasidaryti sviesos sklaidytuva. Toki mini softboxa wink.gif
kaip pasidaryti sviesos sklaidytuva
sekmes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 21 vasario 2009 - 11:33