Karbyne, tikiuos viskas bus gerai
Grethen, aciu saldziu sapnu
Saules Puga, ACIU
Tik mazoki ten tie paveiksleliai
(500pix ties ilgaja krastine)...aisku nuotraukom i neta tinka, bet spausdinimui
Pabandziau ant greicio(su trintuku kruopsciau reikejo..)
Tik mazoki ten tie paveiksleliai
(500pix ties ilgaja krastine)...aisku nuotraukom i neta tinka, bet spausdinimui
Pabandziau ant greicio(su trintuku kruopsciau reikejo..)
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 21, 01:28)
Californiagirl, graziai ziurisi tik jo, nuo odos tinkliuka nuimk ir ties alkunem kazkas nenaturaliai truputi:D kaip faina,kai sugebejot paguldyti kudiki tokia poza Saviski didesni bandziau nesigavo
jau rodei tai mamytei foto?
jau rodei tai mamytei foto?
Matau matau.. sakau paskubejau, is to dziaugsmo kad moku cia greit padariau...mamytei reiketu kriuopsciau padaryt...cia minute tetruko Mamytei rodziau sia nuotrauka, originalia versija, bet e-mailui sumazinta...Diske atiduosiu didelius failus.
Grazus portretas sea cia TB gal??
Lekiu i lauka su vaikais, nors sergu, vos paeinu... ...alia reikia...
man del to "mano" seselio tai klaustukas iskilo, nuo ko tas seselis... juk apsvietimas visiskai soninis, o seselis toks, tarsi sviesa kristu ir is priekio ir gana intensyvi... ir keisciausia, kad ir atsitraukus nuo sienos pakankamu atstumu, jis vis tiek toks kaip aureole yra reflektoriai, softboxai, skeciai, tai viskas aisku, kad padetu man idomu ka daryt su "parankinemis" priemonemis.
QUOTE(Sansara @ 2009 02 21, 09:02)
man del to "mano" seselio tai klaustukas iskilo, nuo ko tas seselis... juk apsvietimas visiskai soninis, o seselis toks, tarsi sviesa kristu ir is priekio ir gana intensyvi... ir keisciausia, kad ir atsitraukus nuo sienos pakankamu atstumu, jis vis tiek toks kaip aureole yra reflektoriai, softboxai, skeciai, tai viskas aisku, kad padetu man idomu ka daryt su "parankinemis" priemonemis.
O kodėl tu manai kad čia kaip iš priekio Mano nuomone būtent nuo šoninio jis čia ir yra taigi sakau bandyk dėt paprastą popieriaus lapą, aišku didesnį , vatmaną O šiaip aš kai autoportetą dariaus bandžiau panašiai su blykste, tai kažkuriam tai taške nebuvo to šešėlio Bet aš šviečiau iš šono ir pakeltą dar šiek tiek Deja nuotraukas visas ištryniau
Sea, dailus portretas
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 20, 23:31)
aš turiu šituos actionus neseniai parsisiunčiau. kas norit, rašykit jurga_mi@yahoo.com
QUOTE(c-girl @ 2009 02 21, 03:23)
nematau as grajt det atgal QUOTE(Sea_ @ 2009 02 21, 03:28)
Na patink man, tas zvilgsnis is po kapisono liux QUOTE(Sansara @ 2009 02 21, 11:02)
tai jei buu is priekio apsvietimas tai seselio nebutu, nes kristu uz berniuko ir jis pats ta seseli uzstotu QUOTE(Sansara @ 2009 02 20, 20:21)
as pratinuos prie naujos technikos. todel yra tik techniniai dalykai ir neaiskumai, kol kas.
klausykit, kaip isvengti to seselio uz galvos sioje foto. kiek betraukiau sedmaisi nuo sienos, nepadejo (na 70 cm tikrai atitraukus buvau, daugiau jau nebeturiu galimybiu).... kiek sukau blykste nuo sienos (na irgi proto ribose, kitaip apsvieitmas butu nebe toks, kokio noriu) ir bandziau tiesiai kreipti, nepadejo.... apsvietimas blykste, su istraukta balta kortele, valdoma imontuotos blykstes ant fotiko buvo mintis kaltinti imontuota blykste (nes ir ji blyksteli ijungdama remote valdoma) bet jos sviesos foto visai nesimato, todel nusprendziau, kad ji suveikia tik kaip paleidziamoji ir neitakoja foto apsvietimo (nustatau jai rezima "--") zodziu - ar yra kas supranta, apie ka as cia
nieko kito sioje foto neieskokit...
klausykit, kaip isvengti to seselio uz galvos sioje foto. kiek betraukiau sedmaisi nuo sienos, nepadejo (na 70 cm tikrai atitraukus buvau, daugiau jau nebeturiu galimybiu).... kiek sukau blykste nuo sienos (na irgi proto ribose, kitaip apsvieitmas butu nebe toks, kokio noriu) ir bandziau tiesiai kreipti, nepadejo.... apsvietimas blykste, su istraukta balta kortele, valdoma imontuotos blykstes ant fotiko buvo mintis kaltinti imontuota blykste (nes ir ji blyksteli ijungdama remote valdoma) bet jos sviesos foto visai nesimato, todel nusprendziau, kad ji suveikia tik kaip paleidziamoji ir neitakoja foto apsvietimo (nustatau jai rezima "--") zodziu - ar yra kas supranta, apie ka as cia
nieko kito sioje foto neieskokit...
Pabandysiu atsakyt i tavo klausima.
Su tavo blykste viskas tvarkoje: ji meta astru seseli ant berniuko veido ir atitinkamai nuo galvos ant sienos. Viskas yra taip kaip turi buti esant tokiam primityviam apsvietimui. Naudojant imontuota blykste, seseliu neisvengsi.
Prikabinu linka apie tai kaip nesudetingai galima pasidaryti sviesos sklaidytuva. Toki mini softboxa
kaip pasidaryti sviesos sklaidytuva
sekmes