Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sviecia @ 2009 02 19, 10:08)
c-girl: as tavo vietoje neleisciau pinigu vorui... neaisku ar stebuklingai pades toks kalibravimas isspresti visas problemas.  Pabandyk paieskoti is kur galetum ji pasiskolinti arba issinuomoti (pati taip darau). wink.gif

Jau nupirkta....laukiu ateinant ax.gif Pasiskolinti cia kur nors be sansu...O jei nepades butent siam monitoriui, grazinsiu monitoriu su kompu, pirksiu kita. Nusprendziau, kad to "voro" man vistiek reikes, nesvarbu koks monitorius.

Tiesa labai patiko Degutes kadras "namo" ir Sea
"dvynukes"(nepamenu tikro foto pavadinimo).

Saules puga, nenustoji stebinti ir zaveti wub.gif Gal gali pasidalinti is kur tokia nuostabia faktura gavai ax.gif Turiu keleta leliaus nuotrauku, per ziopluma ant suglamzytos paklodes nufotkinau, dabar galvoju kad gal butu imanoma nuotraukas gelbeti tavuoju aprasytu budu... g.gif tik fakturos reiketu blush2.gif

Wyshniuke, baisu...sukrete ir mane verysad.gif ..........begalines stiprybes seimai heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 17:41)

O tai, kad pašiltintas, čia tikiuosi, ne neigiama? Tiesiog grynas JB kažkoks netinkamai šaltas čia.

Ne ne, ne neigiamai. Man abu variantai geri, bet kai yra is ko rinktis ... bigsmile.gif
O del to j/b(tikro), man prie galvos ( hihihi.gif ) matosi rudo atspalvio deme, norisi kad butu visai j/b

Ir dar... Saules Puga oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 19:41)
Gal gali pvz. parodyti, nors vieną smile.gif Tiesiog šiaip įdomu. Nes aš su spalvomis nesusitvarkyčiau. Tas JB ir tekstūra paslepia kažkokį buitiškumo prieskonį.
O Grethenn, kai kiaušinį paminėjo - užsimaniau prie šito snapo tokio didelio kiaušinio. Kažkodėl.
Anas net gražesnis smile.gif
kai surasiu ka nors pan. butinai parodysiu smile.gif va Tu teisi del to buitiskumo, namu salygomis steriliai nepadarysi, reikia ir aplinkos ir preimoniu ir mesitriskumo.
A kiausinio cia reiktu, vaziuok pas mumi i struciu ferma Zujunuose - gausi biggrin.gif
Atsakyti
Grethen, mielu noru kreipčiaus, bet bijau, kad neišsimokėsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 20, 10:09)
J
Tiesa labai patiko Degutes kadras "namo" ir Sea
"dvynukes"(nepamenu tikro foto pavadinimo).

aciu 4u.gif pavadinimo nebuvo blush2.gif bet dvynukes thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 20, 20:27)
Grethen, mielu noru kreipčiaus, bet bijau, kad neišsimokėsiu smile.gif 4u.gif
Na, vieni investuoja i firmos ivaizdi kiti ne smile.gif as tai jamu 2gubai maziau nei reklamciku firmos ax.gif

Saules Puga, radau Tau ikvepimo saltini,na del to kiausinio lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 vasario 2009 - 18:39
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 20, 17:59)
Labai graksciai issilankstei moterie struti thumbup.gif

Strutino ieškau. biggrin.gif Ačiū, Sea.

QUOTE(c-girl @ 2009 02 20, 18:09)
Gal gali pasidalinti is kur tokia nuostabia faktura gavai ax.gif 

Čia yra įdomių. Su tom medžiagom bandžiau - puikiai tinka (man).

Čia, tik reikia "pasikuisti", yra smagių.

Čia vieno autoriaus.

Čia.

Konkrečiai tą, neprisimenu kur radau, bet kažkur iš tų nuorodų smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 02 20, 18:10)
Ne ne, ne neigiamai. Man abu variantai geri, bet kai yra is ko rinktis ... bigsmile.gif
O del to j/b(tikro), man prie galvos (  hihihi.gif ) matosi rudo atspalvio deme, norisi kad butu visai j/b

Oi, žinok man ten ir rausvas jau ir žalsvas matosi. O rudinau tai gryną JB... doh.gif

Grethenn, jau kaip man tokio kiaušo reikia... (Venera iš jūros putos, o Pamela iš kiauinio pasirodo gimusi). Matyt reiks ką nors montuot.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 21:04)
Grethenn, jau kaip man tokio kiaušo reikia... (Venera iš jūros putos, o Pamela iš kiauinio pasirodo gimusi). Matyt reiks ką nors montuot.
Tik nepagalvok, kad cia rodau tas savo vizijas biggrin.gif cia tik siaip, atsitiktinai radau 4u.gif
Atsakyti
as pratinuos prie naujos technikos. todel yra tik techniniai dalykai ir neaiskumai, kol kas.
klausykit, kaip isvengti to seselio uz galvos sioje foto. kiek betraukiau sedmaisi nuo sienos, nepadejo (na 70 cm tikrai atitraukus buvau, daugiau jau nebeturiu galimybiu).... kiek sukau blykste nuo sienos (na irgi proto ribose, kitaip apsvieitmas butu nebe toks, kokio noriu) ir bandziau tiesiai kreipti, nepadejo.... apsvietimas blykste, su istraukta balta kortele, valdoma imontuotos blykstes ant fotiko g.gif buvo mintis kaltinti imontuota blykste (nes ir ji blyksteli ijungdama remote valdoma) bet jos sviesos foto visai nesimato, todel nusprendziau, kad ji suveikia tik kaip paleidziamoji ir neitakoja foto apsvietimo (nustatau jai rezima "--") g.gif zodziu - ar yra kas supranta, apie ka as cia lotuliukas.gif
nieko kito sioje foto neieskokit...
user posted image

Atsakyti
Grethen, kai tik vyras rimtai nuspręs žinosiu į ką nukreipt 4u.gif (nes jau tie vyrai, nei patys valgo, nei kitiems duoda biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 16:58)
Čia vienas darbelis iš temos "Kaip man patinka Eidrigevičius".

man tas kur kairėj pusėj vienareikšmiškai thumbup.gif Puikus darbas wub.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 20, 18:38)
Saules Puga, radau Tau ikvepimo saltini,na  del to kiausinio  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif galvojau spalvas čia rodai doh.gif Aš dabar skaitau vieną knygelę apie fotografiją, tai paskui pažiūrėsiu, ten vieno autoriaus man žiauriai spalviškumas patiko, daugmaž toks kaip rašei, jei teisingau supratau ką nori pasakyti apie spalvas unsure.gif Jei rasiu aišku dar jo darbų internete unsure.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 02 20, 19:21)
klausykit, kaip isvengti to seselio uz galvos sioje foto.

tu čia klausi , jei tipo perfotografuot norėtum g.gif Tada gal reflektorius padėtų, arba dar gali bandyt baltą lapą vietoj jo panaudot, gal pavyktų g.gif Nes aš kai mokiausi tai būtent taip fotografas patarė naikinti g.gif lygtais unsure.gif gal kas daugiau išmanantis dar patars smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 vasario 2009 - 19:36
Sansara, nieko nesupratau biggrin.gif bet tas seselis ir mano galvos skausmas, atrodo grazi sviesa, bet seselis, man asmeniskai, viska sugadina. Nors is kitos puses, gal ir nereikia taip sureiksminti g.gif
Atsakyti