QUOTE(Karbynė @ 2009 02 20, 18:30)
Nu virsune!..QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 20, 16:05)
kazin Poletaeva tokias su monokliu daro parodyta kaip toki pasigaminti naujame Foto nr. Ir sita jos foto prie straipsnio.
o labiau civilizuotu budu toki daikta gaut yra
o labiau civilizuotu budu toki daikta gaut yra
jo, allos nuotrauka daryta su monokliu.
aš irgi puoselėju viltis kada nors tokį turėti. turiu laisvų fotikų su gadintinais objektyvais, reikia tik išmanančio žmogaus, kuris padarytų. pati tikrai nedarysiu, aš ne technical person
Ačiū, Smiltie, aš pagaliau irgi viską išnagrinėjau Tavo pristatyme. Super to aktoriaus portretas. Be žodžių.
Aš tai nededu todėl, kad neturiu ką dėti. Kai turiu - dedu. Čia man komentarai informatyvesni ir ne tokie baisūs kaip kūdroje... Ten vis nedrįstu dėti.
Norėčiau, kad tas paryškintas sakinys kada nors taptų mano moto Buv toks etapas, kai vaikščiojau ir kiekvieną pamatytą vaizdą "dėliojau" į kadrus. Buvo nuovargių, kai dariau bet kaip ir tryniau. Buvo kančių, kai bandžiau išlaužti kokią nors techniką. Bet dabar kartais pajuntu tik Malonumą, įsijaučiu ir pamirštu. Ir nors žinau, kad gatvės ar žmonių niekada nenufotografuosiu taip, kaip kai kurios kolegės, bet na ir kas. Svarbu, man pačiai malonu
Čia vienas darbelis iš temos "Kaip man patinka Eidrigevičius". Na, tiksliau du, bet tik tam, kad atsakytumėte man į klausimą, kaip geriau beveik JB ar rusva spalva? Kažkaip šiltos spalvos užsimaniau... Kadras čia turi būti vienas, ne diptikas. (Įkėlusi į netą klaidas iš karto pamačiau. Trūksta vietos tai galvai, ar ne? Ir rankoms erdvės reiktų? Per daug gal užtekstūrinau. Bet taip ir turi viskas būti )
QUOTE(sayonara @ 2009 02 20, 13:40)
aš tai pvz. nededu nuotraukų čia, nes nebežinau, ko tikiuosi iš kritikos. t.y. žinau, ko nebenoriu iš kritikos. t.y. žinau jau, kas olika akimi žiūrint negerai, bet pernelyg dažnai man asmeniškai tai atrodo ne pagrindinis dalykas.
noriu fotografuoti gyvenimą, o ne tinkamai sufokusuoti į akį..
noriu fotografuoti gyvenimą, o ne tinkamai sufokusuoti į akį..
Aš tai nededu todėl, kad neturiu ką dėti. Kai turiu - dedu. Čia man komentarai informatyvesni ir ne tokie baisūs kaip kūdroje... Ten vis nedrįstu dėti.
Norėčiau, kad tas paryškintas sakinys kada nors taptų mano moto Buv toks etapas, kai vaikščiojau ir kiekvieną pamatytą vaizdą "dėliojau" į kadrus. Buvo nuovargių, kai dariau bet kaip ir tryniau. Buvo kančių, kai bandžiau išlaužti kokią nors techniką. Bet dabar kartais pajuntu tik Malonumą, įsijaučiu ir pamirštu. Ir nors žinau, kad gatvės ar žmonių niekada nenufotografuosiu taip, kaip kai kurios kolegės, bet na ir kas. Svarbu, man pačiai malonu
Čia vienas darbelis iš temos "Kaip man patinka Eidrigevičius". Na, tiksliau du, bet tik tam, kad atsakytumėte man į klausimą, kaip geriau beveik JB ar rusva spalva? Kažkaip šiltos spalvos užsimaniau... Kadras čia turi būti vienas, ne diptikas. (Įkėlusi į netą klaidas iš karto pamačiau. Trūksta vietos tai galvai, ar ne? Ir rankoms erdvės reiktų? Per daug gal užtekstūrinau. Bet taip ir turi viskas būti )
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 18:58)
kad atsakytumėte man į klausimą, kaip geriau beveik JB ar rusva spalva? Kažkaip šiltos spalvos užsimaniau... Kadras čia turi būti vienas, ne diptikas. (Įkėlusi į netą klaidas iš karto pamačiau. Trūksta vietos tai galvai, ar ne? Ir rankoms erdvės reiktų? Per daug gal užtekstūrinau. Bet taip ir turi viskas būti )
Man Tavo foto viena puse nerealiai patinka, kita ne puse tai ne juoda ar rusva idejos labai man artimos, bet apdirbimas ne. taciau ir vel gi, tai tik mano subjektyvi nuomone, matau labai aisku Tavo stiliu ir manau teisingai ji isreiski. tai va mano nuomone juoda geriau, be atspalvio, o erdves tikrai noretusi, kad snapas i stoga nesiremtu bet siaip super. kiausinio nosis ir sits snapas mano favoritai
Ačiū, Grethen. (Ką aš be Tavęs daryčiau ) Nu nesutelpu aš visa į objektyvą, vietos nėra Na, tiesiog narve gal. Kiaušinio ieškau...
O dėl apdirbimo. Hmm, gal per daug čia primakalavau. Bet taip paprastai, be nieko, nesižiūri man. Tiesiog ne tas. Ne pasaka, iškapstyta iš senos knygos. (Vėlgi, grįžtant prie Eidrigevičiaus, jo darbai man atrodo tokie tekstūruoti, kaip iš to kiaušininio kartono pagaminti). Pabandysiu dar ką nors pakeisti. Ačiū
O dėl apdirbimo. Hmm, gal per daug čia primakalavau. Bet taip paprastai, be nieko, nesižiūri man. Tiesiog ne tas. Ne pasaka, iškapstyta iš senos knygos. (Vėlgi, grįžtant prie Eidrigevičiaus, jo darbai man atrodo tokie tekstūruoti, kaip iš to kiaušininio kartono pagaminti). Pabandysiu dar ką nors pakeisti. Ačiū
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 20, 19:12)
Ačiū, Grethen. (Ką aš be Tavęs daryčiau ) Nu nesutelpu aš visa į objektyvą, vietos nėra Na, tiesiog narve gal. Kiaušinio ieškau...
Ne ne ne, nereikia nieko keisti. Va tas ir yra kad mes cia kzkaip priimam ta kritika per daug asmeniskai. Jau sakiau, sioj stilistikoj manau viskas super ir tos teksturos pats tas, neatrodo primakaluota cia tik AS nemegstu, turiu savo nuomone, tai kas buvo sena, telieka sena, turi savo verte, savo praeities kvapa, tikrą. dievinu antikvariata, bet nekenciu kopijuojamu senu baldu. taip kaip ir dievinu senovines nuotraukas, bet nemegstu ju pamegdziojimo. Tavo sias idejas matau visai kitaip, sterilias tokias, kiek pablukusias, ir spalvotas, na tokias fashion freaky kaip cia pasakius nors Tu matyt turi visai ka kita galvoj. paklausk dar ko nors, matys dar kitaip. O Tave gerbiu apskritai uz kitoki matyma ir ieskojimus
QUOTE(Anasko @ 2009 02 20, 19:29)
Siaubas siaubas siaubas Nenoriu net galvoti. Visa sirdim palaikau ta seima
SP, man viskas gerai, erdves man netruksta Variantas geriau j/b (tik sitas j/b kazkoks pasiltintas), nors ir su siltu atspalviu ziurisi neblogai. I favoritus! O kur su kiausiniu tavo
Su kiausinio deklu as apie ta kur i haufo pasaku personaza panasi SP, man viskas gerai, erdves man netruksta Variantas geriau j/b (tik sitas j/b kazkoks pasiltintas), nors ir su siltu atspalviu ziurisi neblogai. I favoritus! O kur su kiausiniu tavo
http://rubinaitis.ln...s/i1xqzi224.jpg
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 20, 17:28)
Tavo sias idejas matau visai kitaip, sterilias tokias, kiek pablukusias, ir spalvotas, na tokias fashion freaky kaip cia pasakius
Gal gali pvz. parodyti, nors vieną Tiesiog šiaip įdomu. Nes aš su spalvomis nesusitvarkyčiau. Tas JB ir tekstūra paslepia kažkokį buitiškumo prieskonį. (Raukšlę fono ar pan.)
QUOTE(Anasko @ 2009 02 20, 17:29)
O tai, kad pašiltintas, čia tikiuosi, ne neigiama? Tiesiog grynas JB kažkoks netinkamai šaltas čia.
O Grethenn, kai kiaušinį paminėjo - užsimaniau prie šito snapo tokio didelio kiaušinio. Kažkodėl.
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 20, 17:34)
Su kiausinio deklu as apie ta kur i haufo pasaku personaza panasi
Anas net gražesnis