Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 19, 20:46)
Siaip va visi zhiu daug maz atrado savo stilius, matau kaip daug kas deda foto kudra, bet nededa cia biggrin.gif matyt per daug issiskiria nuomones smile.gif manau mus isgelbes tik naujokai biggrin.gif

tikrai ne dėl to, kad nuomonės išsiskiria. net nežinau... gal kad jau nujaučiu tiesiog būsimus komentarus biggrin.gif čia kaip gaziulka kūdroj buvo parašius komentarą, kad jau atpažįsta iš rankų nuotraukos dalyvius lotuliukas.gif doh.gif
dabar mane kamuoja tik vienas klausimas - ar nuotrauka yra įdomi, ar ne smile.gif

naujokai turi kitą temą, kurioje sėkmingai juda į priekį smile.gif o mums net nebežinau, ko reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 20, 09:32)
tikrai ne dėl to, kad nuomonės išsiskiria. net nežinau... gal kad jau nujaučiu tiesiog būsimus komentarus biggrin.gif čia kaip gaziulka kūdroj buvo parašius komentarą, kad jau atpažįsta iš rankų nuotraukos dalyvius  lotuliukas.gif  doh.gif
dabar mane kamuoja tik vienas klausimas - ar nuotrauka yra įdomi, ar ne  smile.gif

naujokai turi kitą temą, kurioje sėkmingai juda į priekį  smile.gif o mums net nebežinau, ko reikia unsure.gif

As galvoju gal meetai ir bendros fotosesijos isjudintu jus truputi unsure.gif

Pas mus Londone labai didele nelaime nutiko vienai pazistamai lietuviu seimai, tai atleiskit, nieko nekomentuoju, nes mintys tik apie juos.
Atsakyti
meet'ai ir bendras darbas turėtų potencialo, manau. klausimas dėl to, kaip sėkmingai suderinti tiek daug skirtingų interesų, šeimų, laikų, erdvių, vietų ir t.t.
naujokų atsiradimas, mano galva, nepagelbėtų temai. ne tai, kad jų nekviečiu, tiesiog GELBĖJIMO darbų jie neatliktų, jei apie tai kalba wink.gif
manau, mums reikėtų daugiau profesionalų, jei jie turėtų kantrybės su mumis murkdytis. t.y. mokytojų reik smile.gif
aš tai pvz. nededu nuotraukų čia, nes nebežinau, ko tikiuosi iš kritikos. t.y. žinau, ko nebenoriu iš kritikos. t.y. žinau jau, kas olika akimi žiūrint negerai, bet pernelyg dažnai man asmeniškai tai atrodo ne pagrindinis dalykas.
noriu fotografuoti gyvenimą, o ne tinkamai sufokusuoti į akį..smile.gif

wyshniuk, neklausiu, kas nutiko. palaikykit juos unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 vasario 2009 - 13:41
Labuks 4u.gif

Ačiū visiems už komentarus mano nuotraukoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 19, 13:54)
Aš tai žinau ką daryt, nežinau kaip... O tai blogiau, nei Tau wink.gif

tai idėjų ir aš krūvą turiu, ale kaip jas įgyvendinti žinių akivaizdžiai trūksta doh.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 02 19, 16:02)
Smiltis, man patinka, tik tas efektas spindintis kiek ziurisi keistai, negaliu pasakyti kad blogai. Palik sita ir originala, o po kiek laiko pati suprasi kuris bus geresnis  mirksiukas.gif

kad aš čia tik su Elzes pluginu uždėjau soft development (berods tai vadinas doh.gif ), o daugiau nieko kaip ir nedariau g.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 02 19, 20:57)

ši tai jėgiška man drinks_cheers.gif

wyshniuk, skaičiau ir aš apie tai, žiauru verysad.gif

dėl meeto, aš kitą šeštadienį būsiu Vilniuje ir nuo 15 val turiu laisvą laiką. Tai gal būtų norinčių susitikt, aš tai labai norėčiau irgi nuo klubo pasimokyt fotkinti, labai patiko Sayonaros halės turgaus serija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 20, 14:40)
dėl meeto, aš kitą šeštadienį būsiu Vilniuje ir nuo 15 val turiu laisvą laiką. Tai gal būtų norinčių susitikt, aš tai labai norėčiau irgi nuo klubo pasimokyt fotkinti, labai patiko Sayonaros halės turgaus serija  thumbup.gif

galim susitikt, manau, tik nuo 15 val. jau gali būti per tamsu fotkint. anksčiau niekaip?
Atsakyti
aš tai laukiu, kad turėsiu kokį laisvą savaitgalį.. o jei jis dar sutaptų ir su kokiu meetu..
kol kas be šansų smile.gif
ryt važiuojam Ignalinon paslidinėt. suku galvą, kurį fotiką imt. labiau linkstu prie juostinio smile.gif bet įtariu, bus kaip visada - imsiu abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 20, 14:47)
galim susitikt, manau, tik nuo 15 val. jau gali būti per tamsu fotkint. anksčiau niekaip?

galėčiau pabandyt pasiplaut 14 val iš paskaitos blush2.gif Bet dabar jau iki 17.30 būna šviesu tikrai , nebent labai apsiniaukus diena būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 20, 14:55)
galėčiau pabandyt pasiplaut 14 val  iš paskaitos blush2.gif Bet dabar jau iki 17.30 būna šviesu tikrai , nebent labai apsiniaukus diena būtų  unsure.gif

na galim bandyt susitikinėt. jei neišeis pafotkint, pasėdėsim vėl kavinėj wink.gif
Atsakyti
Mytai gerai...
Sviesu dabar tikrai iki 17:30, na jei labai bjauri diena - tai iki 1700 galima tempti. Kita sestadieni pasijungciau nebent kiek po 1500, nes iki tol man fotokursai...

Wysnia, laikykites, as irgi su jumis...
Atsakyti
kazin Poletaeva tokias su monokliu daro g.gif parodyta kaip toki pasigaminti naujame Foto nr. Ir sita jos foto prie straipsnio.

user posted image

o labiau civilizuotu budu toki daikta gaut yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 20 vasario 2009 - 16:05
QUOTE(bite maja @ 2009 02 20, 12:32)
net nežinau... gal kad jau nujaučiu tiesiog būsimus komentarus biggrin.gif čia kaip gaziulka kūdroj buvo parašius komentarą, kad jau atpažįsta iš rankų nuotraukos dalyvius  lotuliukas.gif  doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 02 20, 15:40)
aš tai pvz. nededu nuotraukų čia, nes nebežinau, ko tikiuosi iš kritikos. t.y. žinau, ko nebenoriu iš kritikos. t.y. žinau jau, kas olika akimi žiūrint negerai, bet pernelyg dažnai man asmeniškai tai atrodo ne pagrindinis dalykas.
noriu fotografuoti gyvenimą, o ne tinkamai sufokusuoti į akį..smile.gif

Na va jus teisios abi, panasiai ir norejau pasakyti smile.gif ir siaip manau atsirado daugiau pasitikejimo savimi ir komentarai nera tokie jau ir svarbus, siekiai kiekvieno issiskiria, vienam svarbu ta sufokusuota akis, kitam visiskai ne. o komentarai monotoniski, tikrai kad galima nuspet kas ka pasakys. per daug mes uzsitechninom manau, reiktu cia kokios laisves ipust, placiau i viska ziuret. bet va matyt neliko autoritetu, a tai kur gaut tu krutu mokytoju, a? biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 20, 16:40)
wyshniuk, skaičiau ir aš apie tai, žiauru  verysad.gif
O kur cia galima paskaityt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 20, 16:15)
O kur cia galima paskaityt?  unsure.gif

Jaučiu čia
http://www.delfi.lt/...mp;rsslink=true

...
Atsakyti