Labavakara
kadangi tema mirsta (nors jau atsigauna) nusprendziau vis tik komentuot, pasistenksiu but ne tokia kritiska
Mergaite svariai taip manau per ta laika kol Taves cia nebuvo pazengiai.
o va ciucika man saliko tekstura uzgozia ir ne del to kad jis su saliku, o del to kad fokusas i ji, o snukutis.. kur snukutis?
na bet aciu
kadangi tema mirsta (nors jau atsigauna) nusprendziau vis tik komentuot, pasistenksiu but ne tokia kritiska
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 19, 01:55)
Nu įdedu dar vieną
manau gerai man si primena glamoora, as pati tokio stiliaus nemegstu, beeet..uzskaitau ir nereik jokiu pertaruku, kaip tik manau reik pradet intensyviau fotografuot, kad atrast tai ko ieskai QUOTE(Karbynė @ 2009 02 19, 02:07)
Mano "Varnos"
Tavo varnose mane blasko tas keliasluoksniskumas, jis nera aiskus. tik ant pirmojo balandziu pamaciau, kad snieguo rauksle uzlipusi ant balandzio. tai gi manau arba labai svariai, arba gal kontrastingai turetu buti QUOTE(sviecia @ 2009 02 19, 12:19)
Gera nuotrauka, kompozicija idomi, tik spalvos blasko. Gal j/b pabandyt ir paeksperementuoti su apdirbimu?
Taip sakant is sh vasko nereik spaust, matau, kad ir su kokybe nesusitvarkyta, si kadra isivaizduoju siek tiek kitaip, pameginsiu perfotografuot, tada paeksperimentuosiu aciuQUOTE(Aidulia @ 2009 02 19, 12:20)
Išdrįsau įkelti kelias foto
Sveika sugrizus Mergaite svariai taip manau per ta laika kol Taves cia nebuvo pazengiai.
o va ciucika man saliko tekstura uzgozia ir ne del to kad jis su saliku, o del to kad fokusas i ji, o snukutis.. kur snukutis?
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 19, 15:54)
Užsipavydėjau (tik, aišku gerai taip)
Oj Saules Puga, jau ka ka bet liaupsinti tai moki, pasirodo ne tik fotografuoti po Tavo tokiu pastebejimu is kart po stalu lendu pas kompiuterio deze na bet aciu
nemirė nemirė dar tema
ir baikit čia gąsdintis, kad nieks nepakomentuoja iš karto.
namie ne visada laiko yra, arba blaško cypalai aplink, o darbe laiko yra, bet ten kooompas spalvos neaiškios, ištempta viskas, nėr kaip ir komentuot
ale ir radai ko gėdytis fainai sugalvojai. gal tik veidui norėtusi ryškumo arba tekstūros ryškesnės, nes dabar jis iškrenta iš konteksto.
oo, šita faina, patiko
šitos foto norėtusi labiau nuasmenintos, gal JB tam labiau tiktų
o, įdomiai atrodo
fainai patiko spalvos, ryškumo zona.
ačiū už nuorodą fainai
ačiū ačiū už pristatymą, įdomu buvo paskaitytir pažiūrėt
Papildyta:
na lyg nesipjauna spalvos. spinduliai gerai atrodo
patiko
net neįtariau, kad klijuota spalvos patiko.
sveika atsiradus
pirmoji man patiktų, tik tos rožės man kažkaip nelabai čia
antroje jei visai nebūtų fokuso, tai įdomiai atrodytų, bet dabar akivaizdžiai nuvažiavęs ne ten.
ir baikit čia gąsdintis, kad nieks nepakomentuoja iš karto.
namie ne visada laiko yra, arba blaško cypalai aplink, o darbe laiko yra, bet ten kooompas spalvos neaiškios, ištempta viskas, nėr kaip ir komentuot
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 03:00)
turiu viena darba,kuri noriu parodyti, bet ir geda ai rodau
ale ir radai ko gėdytis fainai sugalvojai. gal tik veidui norėtusi ryškumo arba tekstūros ryškesnės, nes dabar jis iškrenta iš konteksto.
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 14:45)
Komentarams
oo, šita faina, patiko
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 17:24)
O cia dar, is esmes man patinka, bet matau kad pirstai issilieja, tas maiso vaizdui, ir siaip kadre siokia tokia betvarke
šitos foto norėtusi labiau nuasmenintos, gal JB tam labiau tiktų
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 18:21)
Va ka Saules Pugos pamokos deka ismokau padaryti
o, įdomiai atrodo
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:04)
bandziau pastelines spalvas gauti
fainai patiko spalvos, ryškumo zona.
QUOTE(Sansara @ 2009 02 17, 18:51)
kai prakalbot apie kita kampa. is karto prisiminiau sia nuoroda. ne visos foto man patiko, bet kai kurios man tip top "moters netiketas kampas"
ačiū už nuorodą fainai
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 18, 08:53)
Richard Avedon
ačiū ačiū už pristatymą, įdomu buvo paskaitytir pažiūrėt
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 18, 23:09)
Pareinu aš su eiliniu peizažu
Ar labai pjaunasi tos mėlynos spalvos Nu ir šiaip įdomu viskas apie spalvas , ar labai be ryšio Kažkaip žiūriu pasinešiau ant elektrik spalvos paskutiniu metu
Ar labai pjaunasi tos mėlynos spalvos Nu ir šiaip įdomu viskas apie spalvas , ar labai be ryšio Kažkaip žiūriu pasinešiau ant elektrik spalvos paskutiniu metu
na lyg nesipjauna spalvos. spinduliai gerai atrodo
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 18, 23:55)
Nu įdedu dar vieną, vis blaškausi aš prie jos, pažiūriu lyg ir kažkuom traukia, bandau kažką daryt ir vėl padedu į šoną, tai reik patarimo, trint ar dar palikt
patiko
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 19, 00:07)
net neįtariau, kad klijuota spalvos patiko.
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 19, 10:20)
Išdrįsau įkelti kelias foto . TGiesą sakant, jau geras pusmetis fotkinu tik šunis . Į priekį nė žingsnio . Laukiu pavasario....gal ateis įkvėpimas
sveika atsiradus
pirmoji man patiktų, tik tos rožės man kažkaip nelabai čia
antroje jei visai nebūtų fokuso, tai įdomiai atrodytų, bet dabar akivaizdžiai nuvažiavęs ne ten.
Degute, parodyks mums cia "namo", man labai patiko
Siaip va visi zhiu daug maz atrado savo stilius, matau kaip daug kas deda foto kudra, bet nededa cia matyt per daug issiskiria nuomones manau mus isgelbes tik naujokai
Siaip va visi zhiu daug maz atrado savo stilius, matau kaip daug kas deda foto kudra, bet nededa cia matyt per daug issiskiria nuomones manau mus isgelbes tik naujokai
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 19, 20:46)
Degute, parodyks mums cia "namo", man labai patiko
namo
QUOTE(Degutė @ 2009 02 19, 22:57)
Na, argi negrazu? tokie tvirti atspalviai, perejimai, uch, jauciu kaip bamgos dauzos man i kakta
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 19, 23:01)
Grethen, o kur cia visos mato kzk tavo grazius dalykus Prasom pasireklamuoti placiau
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 20, 00:15)
Grethen, kaip gražu - pasaka. Super darbeliai, ypač dizainas. Man kaip tik vyras buvo davęs užduotį sugalvoti prekinį ženklą ir tuo pačiu firmos pavadinimą tam tikroje srityje, plius pagalvoti kaip tai galėtų atrodyti iš dizaino pusės - tai nepajudu iš mirties taško
Galit kreiptis QUOTE(Sea_ @ 2009 02 19, 16:37)
Sviecia, man smalsu tu baigei fotografijos mokslus ar pati visko mokaisi? Labai patinka tavo foto ju apdirbimai
QUOTE(Degutė @ 2009 02 19, 21:57)
Laaabai gerai!