Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Smiltis, man patinka, tik tas efektas spindintis kiek ziurisi keistai, negaliu pasakyti kad blogai. Palik sita ir originala, o po kiek laiko pati suprasi kuris bus geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labavakara smile.gif
kadangi tema mirsta (nors jau atsigauna) nusprendziau vis tik komentuot, pasistenksiu but ne tokia kritiska biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 19, 01:55)
Nu įdedu dar vieną
manau gerai smile.gif man si primena glamoora, as pati tokio stiliaus nemegstu, beeet..uzskaitau biggrin.gif ir nereik jokiu pertaruku, kaip tik manau reik pradet intensyviau fotografuot, kad atrast tai ko ieskai wink.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 19, 02:07)
Mano "Varnos"
Tavo varnose mane blasko tas keliasluoksniskumas, jis nera aiskus. tik ant pirmojo balandziu pamaciau, kad snieguo rauksle uzlipusi ant balandzio. tai gi manau arba labai svariai, arba gal kontrastingai turetu buti smile.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 02 19, 12:19)
Gera nuotrauka, kompozicija idomi, tik spalvos blasko. Gal j/b pabandyt ir paeksperementuoti su apdirbimu? wink.gif
Taip sakant is sh vasko nereik spaust, matau, kad ir su kokybe nesusitvarkyta, si kadra isivaizduoju siek tiek kitaip, pameginsiu perfotografuot, tada paeksperimentuosiu wink.gif aciu

QUOTE(Aidulia @ 2009 02 19, 12:20)
Išdrįsau įkelti kelias foto
Sveika sugrizus 4u.gif
Mergaite svariai taip smile.gif manau per ta laika kol Taves cia nebuvo pazengiai.
o va ciucika man saliko tekstura uzgozia ax.gif ir ne del to kad jis su saliku, o del to kad fokusas i ji, o snukutis.. kur snukutis?

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 19, 15:54)
Užsipavydėjau (tik, aišku gerai taip)  ax.gif
Oj Saules Puga, jau ka ka bet liaupsinti tai moki, pasirodo ne tik fotografuoti biggrin.gif po Tavo tokiu pastebejimu is kart po stalu lendu pas kompiuterio deze biggrin.gif
na bet aciu 4u.gif
Atsakyti
nemirė nemirė dar tema smile.gif
ir baikit čia gąsdintis, kad nieks nepakomentuoja iš karto.
namie ne visada laiko yra, arba blaško cypalai aplink, o darbe laiko yra, bet ten kooompas g.gif spalvos neaiškios, ištempta viskas, nėr kaip ir komentuot smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 03:00)
turiu viena darba,kuri noriu parodyti, bet ir geda blush2.gif  ai rodau smile.gif

ale ir radai ko gėdytis smile.gif fainai sugalvojai. gal tik veidui norėtusi ryškumo arba tekstūros ryškesnės, nes dabar jis iškrenta iš konteksto.

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 14:45)
Komentarams smile.gif

oo, šita faina, patiko smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 17:24)
O cia dar, is esmes man patinka, bet matau kad pirstai issilieja, tas maiso vaizdui, ir siaip kadre siokia tokia betvarke  g.gif

šitos foto norėtusi labiau nuasmenintos, gal JB tam labiau tiktų g.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 18:21)
Va ka Saules Pugos pamokos deka ismokau padaryti biggrin.gif

o, įdomiai atrodo smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:04)
bandziau pastelines spalvas gauti biggrin.gif

fainai smile.gif patiko spalvos, ryškumo zona.

QUOTE(Sansara @ 2009 02 17, 18:51)
kai prakalbot apie kita kampa. is karto prisiminiau sia nuoroda. ne visos foto man patiko, bet kai kurios man tip top "moters netiketas kampas"  thumbup.gif

ačiū už nuorodą smile.gif fainai smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 18, 08:53)
Richard Avedon

ačiū ačiū už pristatymą, įdomu buvo paskaitytir pažiūrėt smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 18, 23:09)
Pareinu aš su eiliniu peizažu  doh.gif  lotuliukas.gif
Ar labai pjaunasi tos mėlynos spalvos  g.gif Nu ir šiaip įdomu viskas apie spalvas , ar labai be ryšio  unsure.gif Kažkaip žiūriu pasinešiau ant elektrik spalvos paskutiniu metu  doh.gif

na lyg nesipjauna spalvos. spinduliai gerai atrodo smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 18, 23:55)
Nu įdedu dar vieną, vis blaškausi aš prie jos, pažiūriu lyg ir kažkuom traukia, bandau kažką daryt ir vėl padedu į šoną, tai reik patarimo, trint ar dar palikt  doh.gif

patiko bigsmile.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 19, 00:07)

Mano "Varnos"

net neįtariau, kad klijuota smile.gif spalvos patiko.

QUOTE(Aidulia @ 2009 02 19, 10:20)
Išdrįsau įkelti kelias foto blush2.gif . TGiesą sakant, jau geras pusmetis fotkinu tik šunis doh.gif . Į priekį nė žingsnio verysad.gif . Laukiu pavasario....gal ateis įkvėpimas doh.gif

sveika atsiradus smile.gif
pirmoji man patiktų, tik tos rožės man kažkaip nelabai čia ax.gif
antroje jei visai nebūtų fokuso, tai įdomiai atrodytų, bet dabar akivaizdžiai nuvažiavęs ne ten.
Atsakyti
dekoju uz komentarus 4u.gif

Grethen, man tai uztenka tavo auto kokybes,labai jis patinka wub.gif nu tik jau rasiau del spalvos biggrin.gif smagu,kad vel komentuosi thumbup.gif

Smiltis, patiko dukryte laukuose,tik kaip ir Anasko nesu tikrai del blizgesio 4u.gif

Atsakyti
Degute, parodyks mums cia "namo", man labai patiko ax.gif

Siaip va visi zhiu daug maz atrado savo stilius, matau kaip daug kas deda foto kudra, bet nededa cia biggrin.gif matyt per daug issiskiria nuomones smile.gif manau mus isgelbes tik naujokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 19, 20:46)
Degute, parodyks mums cia "namo", man labai patiko  ax.gif

smile.gif

namo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 02 19, 22:57)
Na, argi negrazu? flirt.gif tokie tvirti atspalviai, perejimai, uch, jauciu kaip bamgos dauzos man i kakta biggrin.gif
Atsakyti
Grethen, o kur cia visos mato kzk tavo grazius dalykus g.gif Prasom pasireklamuoti placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 19, 23:01)
Grethen, o kur cia visos mato kzk tavo grazius dalykus g.gif Prasom pasireklamuoti placiau ax.gif
blush2.gif
Atsakyti
Grethen, kaip gražu - pasaka. 4u.gif Super darbeliai, ypač dizainas. Man kaip tik vyras buvo davęs užduotį sugalvoti prekinį ženklą ir tuo pačiu firmos pavadinimą tam tikroje srityje, plius pagalvoti kaip tai galėtų atrodyti iš dizaino pusės - tai nepajudu iš mirties taško doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 20, 00:15)
Grethen, kaip gražu - pasaka.  4u.gif Super darbeliai, ypač dizainas. Man kaip tik vyras buvo davęs užduotį sugalvoti prekinį ženklą ir tuo pačiu firmos pavadinimą tam tikroje srityje, plius pagalvoti kaip tai galėtų atrodyti iš dizaino pusės - tai nepajudu  iš mirties taško  doh.gif
Galit kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 19, 16:37)
Sviecia, man smalsu tu baigei fotografijos mokslus ar pati visko mokaisi? Labai patinka tavo foto ju apdirbimai wub.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 02 19, 21:57)

Laaabai gerai!
Atsakyti