Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 18, 17:34)
Arba reikia atrasti patikima spaustuve smile.gif

Aha smile.gif
Atsakyti
Sugalvojau toki klausima - o kuo PaintShop skiriasi nuo PhotoShop'o?
Na is esmes?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 02 18, 22:39)
Sugalvojau toki klausima - o kuo PaintShop skiriasi nuo PhotoShop'o?
Na is esmes?
Na paint tai peckiojimams, o photo tai nuotraukoms biggrin.gif
Atsakyti
Iš esmės manau galimybėm. Photoshopas gerokai didesnė ir daugiau "užsiplėšus" programa. Taigi gali ir papeckiot biggrin.gif Ar visų jo galimybių dažnam vartotojui jį turinčiam iš tiesų reikia kitas klausimas. biggrin.gif Paintshopu kažkada žaisdavau, bet realiai tik kaip žaidimus ir teprisimenu, nei ten labai fotografavau nei ką tada , tai nelabai ir domėjaus kiek dėl nuotraukų gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 18 vasario 2009 - 20:58
As tai Paint turiu legalu, ir metus pirma zvilgsni jis atrodo normaliai tinkantis nuotraukoms (na, kaip ir nuotrauku koregavimo programa apibudinamas). Legalus photoshopas nepadoriai kainuoja, o toks neypac legalus man kompa uzlauze - tai vat ir kamuojuos...
Atsakyti
Pareinu aš su eiliniu peizažu doh.gif lotuliukas.gif
Ar labai pjaunasi tos mėlynos spalvos g.gif Nu ir šiaip įdomu viskas apie spalvas , ar labai be ryšio unsure.gif Kažkaip žiūriu pasinešiau ant elektrik spalvos paskutiniu metu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 vasario 2009 - 23:14
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 19, 01:09)
Pareinu aš su eiliniu peizažu  doh.gif  lotuliukas.gif
Ar labai pjaunasi tos mėlynos spalvos  g.gif Nu ir šiaip įdomu viskas apie spalvas , ar labai be ryšio  unsure.gif Kažkaip žiūriu pasinešiau ant elektrik spalvos paskutiniu metu  doh.gif

Va spalvos man cia ir duoda sharmo smile.gif vanduo taip skaniai atrodo.. mmm cool.gif ir spinduliuose lakstancios "museles"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 18 vasario 2009 - 23:17
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 18, 23:13)
Ei, dek atgal! Ir taip visi zuve unsure.gif

Įdėjau, įdėjau, sugalvojau kad reik pamažint truputį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 18, 23:09)
Pareinu aš su eiliniu peizažu  doh.gif  lotuliukas.gif
Ar labai pjaunasi tos mėlynos spalvos  g.gif Nu ir šiaip įdomu viskas apie spalvas , ar labai be ryšio  unsure.gif Kažkaip žiūriu pasinešiau ant elektrik spalvos paskutiniu metu  doh.gif

mano akim ziurint, tai spalvytes siek tiek pjaunasi 4u.gif

Cgirl - jei gali nunesk atgal ir priduok ta kompa, kad nereiktu ateity kankintis smile.gif
Atsakyti
Grethen, pažiūrėjau tavo darbus flikr, tai įdomių dalykėlių ten pas tave yra thumbup.gif Patiko tavo stilius labai thumbup.gif O tu čia ką studijuoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 19, 01:25)
Grethen, pažiūrėjau tavo darbus flikr, tai įdomių dalykėlių ten pas tave yra  thumbup.gif Patiko tavo stilius labai  thumbup.gif O tu čia ką studijuoji  g.gif
aciu 4u.gif ir vel: jei reiks - kreipkis biggrin.gif krize dabar, tai ikyriai reiklamuojuos biggrin.gif
O studijuoju dizaina, siaip projektavima, reiskias daiktu dizaina, bet labiau lyk ir grafinis patinka smile.gif nesusigaudau dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 18 vasario 2009 - 23:30
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 18, 23:28)
aciu  4u.gif  ir vel: jei reiks -  kreipkis biggrin.gif krize dabar, tai ikyriai reiklamuojuos biggrin.gif
O studijuoju dizaina, siaip projektavima, reiskias daiktu dizaina, bet labiau lyk ir grafinis patinka smile.gif nesusigaudau dar

OK, turėsim omeny mirksiukas.gif
Fainą dalyką studijuoji thumbup.gif

Nu įdedu dar vieną, vis blaškausi aš prie jos, pažiūriu lyg ir kažkuom traukia, bandau kažką daryt ir vėl padedu į šoną, tai reik patarimo, trint ar dar palikt doh.gif

user posted image

Kažkaip jaučiu kad reikia man jau pertraukos, o tai blaškausi pati nežinodama ką bedaryt doh.gif Įtariu kad reikia jau laiko mintims susigulėt unsure.gif

Atsakyti