Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 17, 17:23)
Gal jau kalbėkit, o tai ir aš pasimesiu  hihihi.gif
As jau pasimeciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 17 vasario 2009 - 15:48
Grethen, idek savo auto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 17:54)
Grethen, idek savo auto 4u.gif
Ka, dar auto? biggrin.gif apseeeisit, bet jei si vakar grizus dar tema bus sitaip mirus, tai tikrai idesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš tą pačią aną sumanipuliavau cool.gif Bijau rodyt, bet mat jį bala blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 vasario 2009 - 17:22
kai prakalbot apie kita kampa. is karto prisiminiau sia nuoroda. ne visos foto man patiko, bet kai kurios man tip top "moters netiketas kampas" thumbup.gif

karbyne lotuliukas.gif be zodziu, tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 17, 18:51)
kai prakalbot apie kita kampa. is karto prisiminiau sia nuoroda. ne visos foto man patiko, bet kai kurios man tip top "moters netiketas kampas"  thumbup.gif

super .. ypač ten, kur su tais rinkiukais smile.gif
Atsakyti
karbyne  lotuliukas.gif be zodziu, tik  lotuliukas.gif

Patiko? bigsmile.gif laugh.gif
Atsakyti
As niekaip niekaip nesusitvarkau su naujo monitoriaus spalvom...neonines nors uzmusk doh.gif Radau kaip reguliuojasi ant pacio monitoriaus, o taip pat ir su desiniu peles klavisu paspaudus ant monitoriaus atsiranda lentele, ten radau
'graphic properties">"color corection" ten gali gama, brightness, contras stumdyti....alia neina nureguliuot blink.gif spalvos vistiek neonines blink.gif sakau gal tiesiog to monitoriaus charakteristika tokia, ar gali taip buti, ar nusisneku??? unsure.gif
eina sau..taip dziaugiausi nauju kompu, dabar keikiuosi doh.gif
Atsakyti
kai prakalbot apie kita kampa. is karto prisiminiau sia nuoroda. ne visos foto man patiko, bet kai kurios man tip top "moters netiketas kampas"  thumbup.gif

Be žodžių nuostabu. deja, auto man taip neišeina. Bandžiau sad.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 02 17, 21:17)

Aš irgi neseniai kompą pakeičiau. Kelias dienas vis reguliavau ir pratinausi, bet pavyko susitarti. To ir Tau linkiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 17, 19:18)
o aš tą pačią aną sumanipuliavau  cool.gif
A kas cia sumanipuliuota? unsure.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 02 17, 23:17)
Nepasiduok! Dar yra "preset" pas mane. sRGB, 6500K, 9300K, ten labai keicias viskas, bet as ta praset is vis isjungus ir tik pagal Red, green, blue reguliuojuos, tada man ne taip spigina. pasiskaitinet instrukcija, gal ten monitoriaus galimybes labai dideles smile.gif pas man tai vos keli migtukai
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 17, 21:43)
A kas cia sumanipuliuota?  unsure.gif

Čia niekas, ana sumanipuliuota temoj stovėjo stovėjo, visi tylėjo tylėjo, tai pagalvojau, kad labai baisu ir visi todėl iš temos išsilakstė hihihi.gif Žinutės keist nebegalėjau, tai į anos vietą photobuckete įdėjau bil kokią internetinę blush2.gif ir vaizdas ir čia pasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, aciu uz tokia nuoroda bigsmile.gif

Cgirl, tikiuos pavyks susireguliuoti monitoriu 4u.gif

Atsakyti