Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

bandziau pastelines spalvas gauti biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 17, 00:04)
pažiūrėjau ir aš į Tavo fkūdros profilį. Įmesk man ją į favoritus smile.gif
A tai kaip cia man ja imesti? blush2.gif jin dideliam masteli nelabai kokybiska biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:04)
bandziau pastelines spalvas gauti biggrin.gif
Labai megstu tokias spalvas smile.gif super
Bet jei tai nebutu vaiko nuotrauka, tai dar saturation kiek nuimciau, kad dar subtiliau gautusi smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 vasario 2009 - 22:08
oi aciu Grethen 4u.gif Idek prie kitu darbu savo profili ir SP pasiims mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 14:07)
A tai kaip cia man ja imesti?  blush2.gif  jin dideliam masteli nelabai kokybiska biggrin.gif
Labai megstu tokias spalvas smile.gif super
Bet jei tai nebutu vaiko nuotrauka, tai dar saturation kiek nuimciau, kad dar subtiliau gautusi smile.gif

tu savo spalvas taip isgauni? ar koki actiona naudoji?
pabandysiu dar saturation nuimti 4u.gif

Atsakyti
o aššš, jau kompleksuoju pas jumi dėt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:11)
Idek prie kitu darbu savo profili ir SP pasiims mirksiukas.gif
Ta prasme ideti ta nuotrauka prie visu savo foto ir SP tiesiog isides i favoritus? ta prasme? biggrin.gif oj tundra oj tundra as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 16, 14:15)
o aššš, jau kompleksuoju pas jumi dėt  hihihi.gif

ir as kompleksuoju, bet dedu mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 14:15)
Ta prasme ideti ta nuotrauka prie visu savo foto ir SP tiesiog isides i favoritus? ta prasme?  biggrin.gif  oj tundra oj tundra as biggrin.gif

jo idek prie kiti darbai 4u.gif o jei nori veritinimu tai dek i kategorijas ar i pelke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:16)
ir as kompleksuoju, bet dedu mirksiukas.gif  biggrin.gif
biggrin.gif as ir

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:17)
jo idek prie kiti darbai 4u.gif o jei nori veritinimu tai dek i kategorijas ar i pelke biggrin.gif
Aaa, tiksliai, gi yra kiti darbai doh.gif niekad nenaudoju, tai pamirsus buvau smile.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:17)
ir as kompleksuoju, bet dedu mirksiukas.gif  biggrin.gif

o ašššš gal labiau kompleksuoju bebe.gif hihihi.gif
Skaitau skaitau, o pusės reikalingų funkcijų dar neatkasu aparate, todėl gaunas pusiau atsitiktinai hihihi.gif Geram apšvietime lyg ir aišku daros, o va patalpoj kur prasčiau su apšvietimu kol kas visiška mistika cool.gif
Šios buvau įdėjus j/b, bet pažiūrėjau, kad asmeniškai labiau limpa spalvota. Vaizdas prieš langą cool.gif
Norai.
Atsakyti
Karbyne, pirma ka matau,tai kedes ir zalia treningiuka ir isdegusi langa. Kazkaip kai jau puse veiduko uzdengta,tai norisi bent zvilgsnio i kamera, o ir jo nera 4u.gif

Papildyta:
prikritikavau per abi temas ir dingstu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:45)
Karbyne, pirma ka matau,tai kedes ir zalia treningiuka ir isdegusi langa. Kazkaip kai jau puse veiduko uzdengta,tai norisi bent zvilgsnio i kamera, o ir jo nera 4u.gif
Papildyta:
prikritikavau per abi temas ir dingstu biggrin.gif

hihihi.gif
Dėl lango pasirašau, bet ai...bent rėmai liko biggrin.gif Dėl žvilgsnio kaip pažiūrėsi, niu čia buvo prigautas vaikas su savo prašymais ar pan. Dievaliui. Asmeniškais matyt, todėl man tas žvilgsnio sukimas kažkodėl todėl ir lipo - lyg bandymas pasislėpt su tuo, kas nėra vieša , tegu ir iš vaikiško pasaulio 4u.gif

Pasiaiškinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 16 vasario 2009 - 23:08
Gal jau kalbėkit, o tai ir aš pasimesiu hihihi.gif
Atsakyti
g.gif

Karbyne drinks_cheers.gif
Atsakyti