QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 17, 00:04)
pažiūrėjau ir aš į Tavo fkūdros profilį. Įmesk man ją į favoritus
A tai kaip cia man ja imesti? jin dideliam masteli nelabai kokybiska QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:04)
bandziau pastelines spalvas gauti
Labai megstu tokias spalvas superBet jei tai nebutu vaiko nuotrauka, tai dar saturation kiek nuimciau, kad dar subtiliau gautusi
Aciu
oi aciu Grethen Idek prie kitu darbu savo profili ir SP pasiims
Papildyta:
tu savo spalvas taip isgauni? ar koki actiona naudoji?
pabandysiu dar saturation nuimti
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 14:07)
A tai kaip cia man ja imesti? jin dideliam masteli nelabai kokybiska
Labai megstu tokias spalvas super
Bet jei tai nebutu vaiko nuotrauka, tai dar saturation kiek nuimciau, kad dar subtiliau gautusi
Labai megstu tokias spalvas super
Bet jei tai nebutu vaiko nuotrauka, tai dar saturation kiek nuimciau, kad dar subtiliau gautusi
tu savo spalvas taip isgauni? ar koki actiona naudoji?
pabandysiu dar saturation nuimti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:11)
Idek prie kitu darbu savo profili ir SP pasiims
Ta prasme ideti ta nuotrauka prie visu savo foto ir SP tiesiog isides i favoritus? ta prasme? oj tundra oj tundra as QUOTE(Karbynė @ 2009 02 16, 14:15)
o aššš, jau kompleksuoju pas jumi dėt
ir as kompleksuoju, bet dedu
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 14:15)
Ta prasme ideti ta nuotrauka prie visu savo foto ir SP tiesiog isides i favoritus? ta prasme? oj tundra oj tundra as
jo idek prie kiti darbai o jei nori veritinimu tai dek i kategorijas ar i pelke
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:16)
as irPapildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 17, 00:17)
jo idek prie kiti darbai o jei nori veritinimu tai dek i kategorijas ar i pelke
Aaa, tiksliai, gi yra kiti darbai niekad nenaudoju, tai pamirsus buvau dekuiQUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:17)
o ašššš gal labiau kompleksuoju
Skaitau skaitau, o pusės reikalingų funkcijų dar neatkasu aparate, todėl gaunas pusiau atsitiktinai Geram apšvietime lyg ir aišku daros, o va patalpoj kur prasčiau su apšvietimu kol kas visiška mistika
Šios buvau įdėjus j/b, bet pažiūrėjau, kad asmeniškai labiau limpa spalvota. Vaizdas prieš langą
Norai.
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:45)
Karbyne, pirma ka matau,tai kedes ir zalia treningiuka ir isdegusi langa. Kazkaip kai jau puse veiduko uzdengta,tai norisi bent zvilgsnio i kamera, o ir jo nera
Papildyta:
prikritikavau per abi temas ir dingstu
Papildyta:
prikritikavau per abi temas ir dingstu
Dėl lango pasirašau, bet ai...bent rėmai liko Dėl žvilgsnio kaip pažiūrėsi, niu čia buvo prigautas vaikas su savo prašymais ar pan. Dievaliui. Asmeniškais matyt, todėl man tas žvilgsnio sukimas kažkodėl todėl ir lipo - lyg bandymas pasislėpt su tuo, kas nėra vieša , tegu ir iš vaikiško pasaulio
Pasiaiškinau