Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 09:36)
1.A tai is kur zinai kad grazi, gi vienoj akiu nesimato, kitur burnos biggrin.gif
2.odos norejau melynos  ax.gif  matyt mane alpstanciu isbalusiu aristokraciu laikai suzavejo biggrin.gif
3.o as vis su auto paveluotai, vis nespeju smile.gif

1. biggrin.gif

2. supratau 4u.gif

3. as irgi uzsikabinau su auto blush2.gif . Dabar ieskau pultelio online nusipirkt,kad nereiketu vis lakstyti ant laikmacio nusistacius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 19:44)
3. as irgi uzsikabinau su auto blush2.gif . Dabar ieskau pultelio online nusipirkt,kad nereiketu vis lakstyti ant laikmacio nusistacius biggrin.gif
Man tai mieliau butu jei pries mane kas nors pasimaivytu ir man paciai nereketu pries save maivytis biggrin.gif ale kad ner kam unsure.gif be to su rankiniu fokusavimu tikraaai nelengva auto daryt
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 09:46)
Man tai mieliau butu jei pries mane kas nors pasimaivytu ir man paciai nereketu pries save maivytis biggrin.gif ale kad ner kam  unsure.gif  be to su rankiniu fokusavimu tikraaai nelengva auto daryt

taigi turi viena pamaiva salia mirksiukas.gif

Papildyta:
Va ka Saules Pugos pamokos deka ismokau padaryti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 20:21)
taigi turi viena pamaiva salia mirksiukas.gif 

A kokia? blink.gif mama? teti? biggrin.gif katinai tai tikrai pamaivos, bet jiems kiek truksta zmogisku bruozu mastau.gif

Bandymas nepriekaistingas, bet cia matyt su statyvu fotkinai, ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 vasario 2009 - 18:39
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 16 vasario 2009 - 20:31
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 10:39)
1.A kokia?  blink.gif mama? teti? biggrin.gif katinai tai tikrai pamaivos, bet jiems kiek truksta zmogisku bruozu mastau.gif

2.Bandymas nepriekaistingas, bet cia matyt su statyvu fotkinai, ne?

1. biggrin.gif

2.be statyvo, tik is to paties atstumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 03:00)
turiu viena darba,kuri noriu parodyti, bet ir geda blush2.gif  ai rodau smile.gif

Kurioje vietoje čia gėda??? wub.gif Man labai gražu. Raibuliuojanti...

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 05:43)
Nuejau i ND puslapi, tai neturim dar  albumo naujiems namu darbams 4u.gif

blush2.gif Jau pasitaisiau...

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 17:36)
A tai is kur zinai kad grazi, gi vienoj akiu nesimato, kitur burnos biggrin.gif

Matosi juk, Grethenn. Susirk narciziška liga ir dažniau rodykis. Spalvos man fantastiškos, tikrąja ta žodžio prasme.

Sea_, kaip Tu čia taip padarei? 2in1?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 16 vasario 2009 - 21:36
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 16, 23:34)
Susirk narciziška liga ir dažniau rodykis. Spalvos man fantastiškos, tikrąja ta žodžio prasme.
Tai gal as ir taip narcize, ir inirtingai stengiuosi atsikratyti sio savo bruozo? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 21:40)
Tai gal as ir taip narcize, ir inirtingai stengiuosi atsikratyti sio savo bruozo? laugh.gif

Nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 16, 23:54)
Nesimato  schmoll.gif
Tai pasirodo daug valios turiu kad nededu cia lotuliukas.gif oj pamatytumet kokiu foto turiu, ale geeda geda rodyt, kaip lupytes papustos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 vasario 2009 - 21:56
Saules puga, 2 in 1 padariau pagal tavo pamoka:) Sudejau dvi nuotraukas viena ant kitos. Jos buvo fotografuotos is to paties atstumo.Sumazinau truputi opacity,kad pataikyciau tiksliai suola ant suolo, tada vel padariau opacity 100%, pagal tavo pamoka pasivedziau ovala, ant apatines foto,toje vietoje kur sedi mergaite ir su trintuku nutryniau virsu. Kadangi aplinka identiska,tai taip ir gavosi mirksiukas.gif

Grethen, ir kudros profili uzmaciau liuks thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 16, 13:56)
Tai pasirodo daug valios turiu kad nededu cia lotuliukas.gif  oj pamatytumet kokiu foto turiu, ale geeda geda rodyt, kaip lupytes papustos  lotuliukas.gif

dek dek, savo sexy auto thumbup.gif o tai tema kazkokia pasimirus musu biggrin.gif

Saules puga,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 21:58)
Saules puga, 2 in 1 padariau pagal tavo pamoka:)

Oho, koks išradingumas. nebūčiau pagalvojusi. Tikra šaunuolė 4u.gif

Grethenn, Tu nuostabuolė. pažiūrėjau ir aš į Tavo fkūdros profilį. Įmesk man ją į favoritus smile.gif
Atsakyti