c-girl, Sea_, 1.4 sugedo.. jau ne pirmą kartą.. sako, jų firminė liga, kai pareina ne tik autofokusas, bet ir rankinis.. dabar tik mistikas galiu fotkint skaudu. bet bus proga minoltą vėl išsitraukt ir su visiškai rankiniu fokusu ir rankine ekspozicija padirbėt.. nėra to blogo, kas neišeitų.. nafig..
QUOTE(c-girl @ 2009 02 15, 20:44)
Bent kur ieskoti pasufleruok... nes ant pacio monitoriaus tik brightness ir contrasta radau...
Auto kai padarau, tai sureguliuoja pagal gamintoja...as net minutes negaliu issedeti prie monitoriaus, sviecia kaip saule o spalvos tokios "pagerintos", turbut kad butu grazu for regular consumer
Joo.. auto tai as nesurpantu pagal ka reguliuoja Auto kai padarau, tai sureguliuoja pagal gamintoja...as net minutes negaliu issedeti prie monitoriaus, sviecia kaip saule o spalvos tokios "pagerintos", turbut kad butu grazu for regular consumer
o siaip kiek zinau visuose monitoriuose buna migtukai kuriais gali reguliuoti visus ekrano nustatymus. pvz pas mane yra prie menu (toks migtukas tai jau tikrai pas tave turi buti!) ir tada ten ieskai pvz pa mane yra atskira skiltis "color"
Sekmes
Grethenn, radau kur spalvas reguliuot RGB, bet nesuprantu vistiek kokie mazdaug rgb santykiai turi buti... Sumazinu atrodo raudona spalva tada viskas per zalia, mazinu zalios i melynuma vaziuoja ir t.t., niekaip neatrandu viduriuko. Gal kas zinot tu RGB santyki? Kazin ar supratot ka pripaisciau?
Ai dar pabandysiu jb fotografija atsidarius pareguliuoti...prisiminiau minejai
Ai dar pabandysiu jb fotografija atsidarius pareguliuoti...prisiminiau minejai
Nuejau i ND puslapi, tai neturim dar albumo naujiems namu darbams
Ir dar pagalvojau,kad butu smagu namu darbus daryti, pritaikant koki naujai ismokta nuotrauku apdirbimo buda ar efekta su PS. Butu smagu,jei vis kas nors is senbuviu ar naujoku atskleistu koki triuka ar imestu linka is kur mokosi,semiasi patirties.
Labos nakties
Ir dar pagalvojau,kad butu smagu namu darbus daryti, pritaikant koki naujai ismokta nuotrauku apdirbimo buda ar efekta su PS. Butu smagu,jei vis kas nors is senbuviu ar naujoku atskleistu koki triuka ar imestu linka is kur mokosi,semiasi patirties.
Labos nakties
Sea, kodel gi geda? Labai grazu, patinka Tik vienas dalykas krenta i aki- kad kunas turi faktura, o veidukas isplaukes, lygus...Man noretusi tos pacios fakturos vienodai per nuotrauka Bet labai saunu Niekaip neprisiruosiu ir as daugiau su auto padirbti...jei ne ND tai isvis ne vienos savo nuotraukos netureciau
QUOTE(c-girl @ 2009 02 16, 02:52)
Grethenn, radau kur spalvas reguliuot RGB, bet nesuprantu vistiek kokie mazdaug rgb santykiai turi buti... Sumazinu atrodo raudona spalva tada viskas per zalia, mazinu zalios i melynuma vaziuoja ir t.t., niekaip neatrandu viduriuko. Gal kas zinot tu RGB santyki? Kazin ar supratot ka pripaisciau?
Na cia kiekvienam ekrane skirtingai, tarkim pas mane R41, G44, B50.Bet as zinok reguliavausi gal pora savaiciu tiesiog sitam ekrane visos mano foto atrode bjaurios, taigi atsidariau ir pagal jas reguliavausi, kad atrodytu mazdaug taip, kaip senajam mano kompe o kaip suprantu kad taip yra teisingai? nes matau kaip jus komentuojat jei ir jusu ekranai rodytu taip slyksciai kaip mano, tai tikrai visi butu reke, kad spalvos bjaurios
Komentarams
Sea, atspejai
O cia dar, is esmes man patinka, bet matau kad pirstai issilieja, tas maiso vaizdui, ir siaip kadre siokia tokia betvarke
O cia dar, is esmes man patinka, bet matau kad pirstai issilieja, tas maiso vaizdui, ir siaip kadre siokia tokia betvarke
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 19:32)
tu labai grazi Grethen ta ranka nei kiek nemaiso, tik tavo oda truputi melyna Grazu auto
A tai is kur zinai kad grazi, gi vienoj akiu nesimato, kitur burnos odos norejau melynos matyt mane alpstanciu isbalusiu aristokraciu laikai suzavejo
o as vis su auto paveluotai, vis nespeju