Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

degute, su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
Degute, su tortadieniu! daug geru kadru ir kitu dziaugsmu 4u.gif

Sansara, o prie fotiko nebuvo kokio CD tiem gudriems failams skaityti? (nu as ne sillwio blush2.gif )
(jau radai ko reikia kol rasiau smile.gif )

Beje, kas cia tyrinejo Avedono portretus? sian apturejau dideli dziaugsma - Akropoly Baltu Lanku knygyne uzmaciau jo "in the american west" - jetau koks geris ax.gif perverciau visa albuma neskubant bent 2 kartus ir viska perskaiciau. kaina aisku nepadori 286 (ar 268), bet gera nors pavartyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 14 vasario 2009 - 19:31
Degute, su GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar kreipiuosi pagalbos... blush2.gif Kaip sukalibruoti monitoriu???? Programa kazkokia reikia nusipirkti??Visa laika dirbau su laptopu, nieko nekalibravau, nuotraukos atspausdintos budavo kaip matydavau monitoriuje. Bet va MB padovanojo man nauja kompa su nemazu monitorium...o varge, spalvos tragiskos, ryskios net akis skauda blink.gif Susiradau kur sumazinti "brightnes" ir "contrast", bet spalvos tragiskai neonines, ryskios... doh.gif nerandu kaip saturacija sumazinti verysad.gif Negaliu net su nuotraukom dirbti, nes ryskiai i pievas nusidirbsiu doh.gif Skaitau kompiuterio manual..sh..pagalbos mazai, pasako kaip tik ryskuma ir kontrasta reguliuoti, bet ne saturacija...HELP help.gif
Atsakyti
C-girl, kažkas iš mūsų pirko tokį voriuką atrodo g.gif
Atsakyti
na ką, priimu užuojautas - visiškai parėjo mano 50 mm, kas reiškia, kad laikinai tenka stabdyti fotografinę veiklą, nes kito objektyvo neturiu. yra likęs tik kit'inis, kuris yra be kokybės, be to, netinka juostai. aaaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeen. verysad.gif
Atsakyti
Degute, su gimimo diena 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 02 15, 10:08)
Susiradau kur sumazinti "brightnes" ir "contrast", bet spalvos tragiskai neonines, ryskios... doh.gif  nerandu kaip saturacija sumazinti verysad.gif  Negaliu net su nuotraukom dirbti, nes ryskiai i pievas nusidirbsiu doh.gif Skaitau kompiuterio manual..sh..pagalbos mazai, pasako kaip tik ryskuma ir kontrasta reguliuoti, bet ne saturacija...HELP help.gif
Na as irgi kai perejau nuo laptopo prie stacionaraus labai issigandau, visas nuotraukas kurias perziurejau ir laptope man jos atrodo naturalios, dideliam ekrane tiesiog spigino blink.gif bet turetu buti tikrai ne tik kontrastas ar sviesumas, o ir R G B reguliavimas. Paieskok wink.gif As susireguliavau palei jb foto daugmaz. Kad nebutu per silti ar per salti atspalviai, o tiesiog juodai balta smile.gif
Atsakyti
Degute su gimtadieniu 4u.gif Ir dar vienas zmogutis si savaitgali gimtadieni svencia - jei uzsuks ir perskaitys, tegu zino, kad nepamirsom ir sveikinam 4u.gif

Dar Zuveliuka su seimynos papilnejimu wub.gif

Ca-girl, mes ta aparaciuka turim smile.gif

Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
ačiū labai visiems už sveikinimus 4u.gif pagaliau baigėsi atvirų durų dienos biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 02 15, 08:08)
Bet va MB padovanojo man nauja kompa su nemazu monitorium...o varge, spalvos tragiskos, ryskios net akis skauda blink.gif  Susiradau kur sumazinti "brightnes" ir "contrast", bet spalvos tragiskai neonines, ryskios... doh.gif  nerandu kaip saturacija sumazinti verysad.gif  Negaliu net su nuotraukom dirbti, nes ryskiai i pievas nusidirbsiu doh.gif Skaitau kompiuterio manual..sh..pagalbos mazai, pasako kaip tik ryskuma ir kontrasta reguliuoti, bet ne saturacija...HELP help.gif

pradžiai susirask kokį Reset ar Auto mygtuką, šiek tiek gal pagerės situacija.

QUOTE(sayonara @ 2009 02 15, 16:19)
na ką, priimu užuojautas - visiškai parėjo mano 50 mm, kas reiškia, kad laikinai tenka stabdyti fotografinę veiklą, nes kito objektyvo neturiu. yra likęs tik kit'inis, kuris yra be kokybės, be to, netinka juostai. aaaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeen. verysad.gif

oi oi, užjaučiu console.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 02 15, 16:46)
Ir dar vienas zmogutis si savaitgali gimtadieni svencia - jei uzsuks ir perskaitys, tegu zino, kad nepamirsom ir sveikinam 4u.gif

Sveikinam ir tą žmogutį 4u.gif A kodėl neišduodi?
Atsakyti
sayonara, kuo nuosirdziausia uzuojauta sad.gif zinau ka reiskia kai pareina mylima technika.... verysad.gif

BN, perkelimui ir perziurai buvo diske, o redagavimui raw, tik bandomojil versija (o su "vaistais" apple kompiuteriui dideles problemos), todel ir supanikavau blush2.gif bet reikejo tik paRTFMinti pora minuciu ir visa pagalba buvo suteikta biggrin.gif

as pratinuos prie naujo fotiko, naujo objektyvo... sunku doh.gif pati vakar issigandau savo objektyvo dydzio, kai teko traukti is kuprines lotuliukas.gif dar netgi gedijuosi jo kiek prie zmoniu, kad neissigastu biggrin.gif del kokybes - 70 proc pro sali..... per ilgi islaikymai (gi dar nera vasaros, o as seniai nefotkinau), kiek kelti ISO drasiai galiu, dar nezinau... o fokusas dar koki 10-20 proc sugadina biggrin.gif zodziu - esu pirmokele su fotiku, amzinanti nekokybiskai tik vaika seimos albumui thumbup.gif bet nieko, savo pasieksiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 vasario 2009 - 18:04
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 15, 11:56)
C-girl, kažkas iš mūsų pirko tokį voriuką atrodo  g.gif

Aga...kazkaip kaina neviliojanti to voriuko verysad.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 02 15, 16:19)

uzuojauta... 4u.gif o kuris pas tave yra? 1.4 ar 1.8??? Man pradeda vaidentis, kad ir maniskis 50-ukas nebe toks astrus... g.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 15, 16:26)
o ir R G B reguliavimas. Paieskok wink.gif As susireguliavau palei jb foto daugmaz. Kad nebutu per silti ar per salti atspalviai, o tiesiog juodai balta smile.gif

Reikes to RGB reguliavimo paieskot. Bent kur ieskoti pasufleruok... blush2.gif nes ant pacio monitoriaus tik brightness ir contrasta radau...

QUOTE(Degutė @ 2009 02 15, 17:18)
pradžiai susirask kokį Reset ar Auto mygtuką, šiek tiek gal pagerės situacija.

Auto kai padarau, tai sureguliuoja pagal gamintoja...as net minutes negaliu issedeti prie monitoriaus, sviecia kaip saule lotuliukas.gif doh.gif o spalvos tokios "pagerintos", turbut kad butu grazu for regular consumer cool.gif doh.gif

Wyshniuk, kur pirkot aparaciuka? Gal bent kaina nesikandzioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 15 vasario 2009 - 18:46
QUOTE(c-girl @ 2009 02 15, 17:44)
Wyshniuk, kur pirkot aparaciuka? Gal bent kaina nesikandzioja?

Panasiai kaip voriuku blush2.gif O koki jus monitoriu pirkot? Kiek zinau, yra tokiu, kurie tiems aparatams nepasiduoda. Pvz mano laptopas tai tik is akies pareguliuotas, aparatas nesugebejo. Jei net ir sugalvosi pirkt, kazkaip paidomet reiktu g.gif

Degutee - Noelle ax.gif
Atsakyti
C-girl, sveikinu su dovana thumbup.gif

Sayonara, tavo 1.4 sugedo? unsure.gif

Sansara, parodyk ka nors su nauja technika daryto mirksiukas.gif

Atsakyti