Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 19:05)
o aš pasiguosiu.
Nu blyn, kaip tave suprantu, as kaip tik dabar laukiu sviesaus oro, ir aisku kuo didesne galimybe ji sulaukti tuo didesnis noras kur i "krumus pabegti". Irgi drauge paprase, vaikui 1mt, nu dar gaudyti momentus man patinka, bet kaip pozas kokias gauti ar siaip idejas generuoti fotografavimo metu tikrai ne man doh.gif Nu bet kaip bus taip bus. Vat galvoju, gal objektyva vel issinuomoti g.gif Opa, tu rodos 16-34 isbandziusi ax.gif kaip jis tau, ar graziai piesia? ar portretus su juo galima gaminti, ar vis del to geriau su 50-tuku ir su 24-70 4u.gif

Sviecia, o foto is paraso (Indres fotosesija), koks ten buvo apsvietimas? Tu gal studija turi? 4u.gif Labai grazi sviesa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 13, 22:09)
As taip pat vis dar per save lipu... doh.gif
O as is vis nelipu, taip paprasciau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 13:17)

Ir dar žžžinokit  turiu veidrodį - niu ne tą, ką svajojau, ba per sunku kišenei dabar, tai rinkomės kas gaunas ir tinka. Pentaxą k200. Alia su juo jaučiuos ne tik kad pradinukė, bet visiška nulinukė  lotuliukas.gif Juokas pačiai iš savęs ima, kad visai nieko nemoku. Žodžiu jamsim pagrindinę literatūrą - instrukciją  smile.gif 

sveikinu 4u.gif kaip fainai as irgi su pentax k200d fotkinu bigsmile.gif
Atsakyti
ech... ateinu su gera naujiena... mūsų žuveliukas šiandien 13.55 val. sūnų pagimdė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 13, 21:33)

Sviecia, o foto is paraso (Indres fotosesija), koks ten buvo apsvietimas? Tu gal studija turi? 4u.gif  Labai grazi sviesa blush2.gif

Taip, Indres fotosesija studijoje darem. Turiu tokia galimybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 13, 21:11)
ech... ateinu su gera naujiena... mūsų žuveliukas šiandien 13.55 val. sūnų pagimdė  thumbup.gif

Oooooo thumbup.gif Sveikinimai Zuvialiokui dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 13, 23:11)
ech... ateinu su gera naujiena... mūsų žuveliukas šiandien 13.55 val. sūnų pagimdė  thumbup.gif
bigsmile.gif ale tik gimdo gimdo visi aplink bigsmile.gif
Sveikinimai zuveliokui 4u.gif
Atsakyti

OOOOO cia tai NAUJIENOS thumbup.gif As net nezinojau, kad zuvialiokas laukiasi nestuke.gif ... biggrin.gif bent cia, temoje, nieko neminejo g.gif Na super naujienos. Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Wyshniuk, sea dekui 4u.gif
Sea klausei kiek laiko trukau...apie valanda. Ilgiau tikrai nesinorejo ir taip galvojau ar ne per ilgai- ar mamytei papai neplysta, ar nepavargo(mama po bemieges nakties buvo)...leliams tik 3 savaites wub.gif

As jaudinuosi ZIAURIAI visada, kiekviena karta lipu per save, net nedristu idomesniu pozu pasiulyti... unsure.gif

sviecia, sveika prisijungus 4u.gif esu Tamstos darbu gerbeja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 13 vasario 2009 - 22:04
Zuvialiokai bigsmile.gif nu jklmn bigsmile.gif slapuke biggrin.gif Sveikinu, sveikinu, sveikinu 4u.gif Ale kazkoks virusas apsigyveno pas mus biggrin.gif Kieno sekancia eile bigsmile.gif
Atsakyti

Nemo wub.gif biggrin.gif
Sveikinimai (čia jau rimtai) 4u.gif

Su šviečiančia jaučiu dar nepasisveikinau blush2.gif Tai sveikinuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 vasario 2009 - 22:20
Valio Zuvialiauskienei wub.gif
Atsakyti
C-girl - labai gražios nuotraukos, man kaip ir daugumai toji kur apačioje dešinėje pati gražiausia 4u.gif

Sayonara - oi kaip puikiai tave suprantu 4u.gif patarimo neturiu jokio, nes pati su tuo nesukovoju, sunku man dar būti didžia fotografe, nurodinėjančia kaip elgtis, žiūrėti, sėdėti ar pan.. Vieninetelis patarimas - fotografuok, jukmatė tavo nuotraukas ir žino, ko tikėtis.

Sveika prisijungusi Sviecia 4u.gif 4u.gif Labai malonu sulaukti tokių žmonių pas mus. Labai tikimės ir kokių naudingų patarimų bei kritikos ar komentarų ax.gif

Zuveliokui kuo nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif Sveikatos mamytei ir sūneliui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 vasario 2009 - 23:03