Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O gal dar kas ka turi is gamtos makro? ar siaip kokiu pievu vaizdeliu? zvereliu? grybu? biggrin.gif pasirodo nebutinai misku reikia g.gif
sakes nemaniau kad taip sunku su foto. as net is fotografu nerandu kas tikrai tiktu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 20:05)
o aš pasiguosiu.
turiu kelis konkrečius prašymus pafotografuoti. draugės, pažįstamos prašo jas, jų vaikus, jų nėštumus ir šeimas fotografuoti.. o aš ėmiau bijoti, kad nepateisinsiu lūkesčių. anksčiau džiaugiausi kiekviena galimybe, o dabar bijau nuvilti. be to, akivaizdžiai pasigendu plačiakampio. tikro plačiakampio.. vaidenasi, kad penkiasdešimtukas nuolat muilina arba kad man kokia nors liga, besibaigianti -insonas arba -zheimeris.. ax.gif nes toks jausmas, kad rankos dreba.. visą laiką.. bijau net pabandyti normalią portreto kokybę išlaužti, nes pastaruoju metu iš to nieko nesigauna.. verysad.gif

oj kaip tave suprantu... Viesiems taip buna nemanyk kad tu vienintele. biggrin.gif
Laikui begant ir uzsakymams daugejant supratau viena paprasta dalyka: Fotografavimas reikalauja tam tikro nusiteikimo pries fotosesijas. taip pat, fotografuojant nustojau skubinti ivykius. Pradzioje pabendrauju, apziuriu, panagrineju modelio veida, paziuriu kaip sviesa krenta, trumpai papasakoju kaip matau ir ka ruosiuosi daryt.
Fotografavimo metu nebijokit padaryti pertraukos tada kai virskinate nauja ideja ir norite ramiai pamastyti. smile.gif
tiek is mano patirties

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 20:16)
O gal dar kas ka turi is gamtos makro? ar siaip kokiu pievu vaizdeliu? zvereliu? grybu?  biggrin.gif  pasirodo nebutinai misku reikia  g.gif
sakes nemaniau kad taip sunku su foto. as net is fotografu nerandu kas tikrai tiktu

netiko Jurgaicio nuotraukos? Jos idealiai tinka interjerui. Mano asmenine nuomone, aisku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 13 vasario 2009 - 19:23
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 19:20)
oj kaip tave suprantu... Viesiems taip buna nemanyk kad tu vienintele.  biggrin.gif
Laikui begant ir uzsakymams daugejant supratau viena paprasta dalyka: Fotografavimas reikalauja tam tikro nusiteikimo pries fotosesijas. taip pat, fotografuojant nustojau skubinti ivykius. Pradzioje pabendrauju, apziuriu, panagrineju modelio veida, paziuriu kaip sviesa krenta, trumpai papasakoju kaip matau ir ka ruosiuosi daryt.
Fotografavimo metu nebijokit padaryti pertraukos tada kai virskinate nauja ideja ir norite ramiai pamastyti. smile.gif
tiek is mano patirties

dėkui. 4u.gif laimė, kad aš ne užsakymus vykdau, o prašymus, nes jaučiu išvis nupuščiau iš nerimo blink.gif ir dar laimė, kad draugės prašo, o ne mažai pažįstami žmonės.. tad jei kas ir pakartoti bus galima.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 21:23)
netiko Jurgaicio nuotraukos? Jos idealiai tinka interjerui. Mano asmenine nuomone, aisku wink.gif
Oj as labai neaiskiai kalbejau biggrin.gif sakau svetaine svetaine, turejau omeny internetine svetaine ax.gif o ten reikia tokiu steriliu, stock photo. kuo minimallistiskesniu, kad nekonkuruotu su paciu puslapiu arba smulkiu, kad isnyktu kaip fonas smile.gif
O siaip Jurgaicio foto labai liux, bet jos meniskos smile.gif cia nereik labai meniskos. reik tiesiog kokybiskos ir kompoziciskai tvarkingos smile.gif
Atsakyti
Grethen, nepazadu, bet pabandysiu grybu paieskot... kada tai fotografavau musmires ir raudonvirsius... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 20:26)
Oj as labai neaiskiai kalbejau biggrin.gif sakau svetaine svetaine, turejau omeny internetine svetaine  ax.gif  o ten reikia tokiu steriliu, stock photo. kuo minimallistiskesniu, kad nekonkuruotu su paciu puslapiu arba smulkiu, kad isnyktu kaip fonas smile.gif
O siaip Jurgaicio foto labai liux, bet jos meniskos smile.gif cia nereik labai meniskos. reik tiesiog kokybiskos ir kompoziciskai tvarkingos smile.gif

hm, turiu tokiu makro. Atsiusk el. pasta, prikabinsiu nuoroda, jeigu kas patiktu - galeciau atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 19:16)
O gal dar kas ka turi is gamtos makro? ar siaip kokiu pievu vaizdeliu? zvereliu? grybu?  biggrin.gif  pasirodo nebutinai misku reikia  g.gif

alio alio, išsivalyk až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 21:33)
hm, turiu tokiu makro. Atsiusk el. pasta, prikabinsiu nuoroda, jeigu kas patiktu - galeciau atsiusti  smile.gif
Dekavoju ax.gif greta.u@gmail.com

QUOTE(Degutė @ 2009 02 13, 21:38)
alio alio, išsivalyk až ax.gif
Oj, pso prasi, valau biggrin.gif

Jauciuos kiek jus visus isnaudojanti unsure.gif atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 18:15)
ai, mano viena draugė pasakė, kad nori foto "mano braižo" blink.gif  papasakokit man, koks MANO BRAIŽAS? biggrin.gif

A neuzpyksi? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 13, 19:54)
A neuzpyksi? hihihi.gif

nea, neužpyksiu, dėk kortas ant stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 19:05)
o aš pasiguosiu.

nu jau, nu jau smile.gif Jei jau aš išdrįsau, tai tu iš viso gali drąsiai mirksiukas.gif Juk draugė iš tavęs ir nereikalaus kaži ko neįmanomo smile.gif Aš tai iš karto įspėjau kad kaži ko nesitikėtų, bet buvo malonu kai draugė pasakė kad jai mano foto fainesnės negu tos, kurias padarė jai profesionalios fotosesijos metu mirksiukas.gif (nors man aišku anos buvo fainesnės, bet iš kitos pusės kai pražiūri vat kokių fainų būna profesionalų padarytų, tai iš tikrųjų tada silpnokai jos pasirodė unsure.gif )

QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 19:15)
ai, mano viena draugė pasakė, kad nori foto "mano braižo" blink.gif  papasakokit man, koks MANO BRAIŽAS? biggrin.gif

lotuliukas.gif nugi savo nuotraukas pažiūrėk smile.gif

Šiandien pavarčiau Aleksandravičiaus vieną iš knygų, tai tikrai, nuostabūs portretai wub.gif Atrodo tokie paprasti, bet tiesiog akių neina atitraukt smile.gif

QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 19:23)
tiek is mano patirties

reik seivintis tavo patirtį thumbup.gif

Sviecia (vis norisi vardą rašyt doh.gif ), o kiek laiko fotografuoji ir su kokia kamera , jei ne paslaptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 18:55)
nea, neužpyksiu, dėk kortas ant stalo biggrin.gif

biggrin.gif Su vienu musu bendru pazistamu kalbejom, apie tai, kaip fotografuoji (neapkalbinejom, tik prisiminem wink.gif ), tai sake labiausiai istrigo, kad sayonara jei ka pamato, krenta ant zemes, rieciasi i kamuoliuka ir taip fotografuoja (cia kaip prie to apsauginio Windsore)... Tai gal ne vien tam musu bendram pazistamui tas istrigo hihihi.gif

O jei rimtai, tai paziurek savo nuotraukas, su niekuo is musu ju nesumaisytum mirksiukas.gif

Sviecia, aciu uz pasidalinima patirtim... 4u.gif
As taip pat vis dar per save lipu... doh.gif
Atsakyti