Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2009 02 11, 21:01)
Jei si nuotrauka nebutu daugumos favorite tai fanfarai butu skirti ne jai tongue.gif
Sveikinimai 4u.gif
Lauksim sekancios temos......  rolleyes.gif  ax.gif
Cia tik optine apgaule, kad grazuole tongue.gif blush2.gif

Kada susitinkam fotografuotis? Žinai, prisiminiau Tavo auto, tokį dvigubą. teisinga mintis kirbėjo smile.gif

O temą tai ne aš galvoju? Bendrai juk?
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 11, 22:10)
Kada susitinkam fotografuotis?

dabar savaitelei islekiu, o po to "visa Tavo" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 11, 21:17)
dabar savaitelei islekiu, o po to "visa Tavo"  tongue.gif

Išsisaugojau... thumbup.gif
Atsakyti
Vo, nesuspejau padoriai prabalsuot...
SP - nu paranoja mane kamuoja, tai ir issiaiskinu viska smile.gif O tavo nuotraukos labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 11, 22:56)
BN, kaip Tu sugebėjai rasti mane flickr'e? Seklė morka smile.gif
Saules Puga, sveikinu 4u.gif nors nebalsavau, bet ideja man laba labai patiko smile.gif A del to flickr, gal tamsta parodysit ir mums? biggrin.gif

Prasau pagalbos, is kur man traukt lietuvos vaizdu, kad galeciau naudoti svetainejes kurimui blink.gif gal jus turite kokiu vaizdeliu pafotkinusios? puslapis "judejimas uz gamta". Zodziu visokia lietuviska gamta, geriausia aisku panoramos, bet nemanau, kad kas is lektuvo fotkino biggrin.gif tai va zvereliai, miskas, jura, upes ir t.t. ir pan. M? blush2.gif

Atsakyti
SP sveikinu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuole!

Prasom prasom ir man flickr bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Saulės pūga sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai gera foto thumbup.gif

Man dar labai pritrūko po 5 balus Anasko - už visus jos darbus, tiesiog neišsirinkau kažkurio jau geriausio , nes man visi trys labai skirtingi ir visi geri. O labiausiai patiko ketvirtas, kurio čia nebuvo smile.gif Ir Westos darbui irgi norėčiau duoti 5, kažkaip mažiau man nekilo ranka rašyt unsure.gif Labai patiko thumbup.gif Ir aplamai daug labai puikių nuotraukų ir tikrai smagiai čia išėjo su tais namų darbais thumbup.gif

O flikr SP labai lengva rast tongue.gif Kai BN parašė kad rado, aš ir susiradau thumbup.gif

Grethen aš normalesnius turiu tik tuos jau matytus žieminius kadrus su jūra, tai jei nori galiu duoti g.gif Jei ne, tai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 11 vasario 2009 - 23:41
man dabar ir sveikint kažkaip nepatogu, kai nebalsavau už ją. Bet nuotraukos gerumą pripažįstu, tik kad mano siela dabar kita kryptim nusiteikus irnesakyk.gif Laukiu kitos temos ax.gif

ir ačiū visoms už atsiliepimą apie nuotrauką (su saviškėm va taip ir būna, kad nežinai) ir už dėmesingumą temai apie fokusavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
SP, sveikinu thumbup.gif
Papildyta:
SP aciu labai uz nuorodas wub.gif mokinsiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 11, 22:45)
Saules Puga, sveikinu  4u.gif  nors nebalsavau, bet ideja man laba labai patiko smile.gif A del to flickr, gal tamsta parodysit ir mums? biggrin.gif

Prasau pagalbos, is kur man traukt lietuvos vaizdu, kad galeciau naudoti svetainejes kurimui  blink.gif gal jus turite kokiu vaizdeliu pafotkinusios? puslapis "judejimas uz gamta". Zodziu visokia lietuviska gamta, geriausia aisku panoramos, bet nemanau, kad kas is lektuvo fotkino biggrin.gif tai va zvereliai, miskas, jura, upes ir t.t. ir pan.  M?  blush2.gif

aš pasižiūrėsiu, ką turiu darytą iš oro vasarą, kai su sklandytuvais laksčiau..smile.gif
Atsakyti
Saules Puga, sveikinu  4u.gif  nors nebalsavau, bet ideja man laba labai patiko smile.gif A del to flickr, gal tamsta parodysit ir mums? biggrin.gif

Prasau pagalbos, is kur man traukt lietuvos vaizdu, kad galeciau naudoti svetainejes kurimui  blink.gif gal jus turite kokiu vaizdeliu pafotkinusios? puslapis "judejimas uz gamta". Zodziu visokia lietuviska gamta, geriausia aisku panoramos, bet nemanau, kad kas is lektuvo fotkino biggrin.gif tai va zvereliai, miskas, jura, upes ir t.t. ir pan.  M?  blush2.gif

aš pasižiūrėsiu, ką turiu darytą iš oro vasarą, kai su sklandytuvais laksčiau..smile.gif
Atsakyti

Atsakyti