Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 17:08)
As jau skundziaus zioplumu.. nezinoajau kad galima pasididint  ax.gif

tik reik būt pilnai prisijungus, negali būti svečiu.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 02 13, 19:16)
tik reik būt pilnai prisijungus, negali būti svečiu.
Aa.. vakodel as tos funkcijos neradau smile.gif
bet is esmes fotki.com yra baisus puslapis, blasko mane aplinka
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 18:30)

visiskai pritariu del sio puslapio maketo. Mano manymu flickr.com daug geriau wink.gif
Atsakyti
Nieks fotiku nemetys, ramios bites - jie gi brangus... Tiktai nervina, kai zmones fotografuojantys daug geriau uz mane sako "oi, nemoku, mesiu..." Nedriskit! Ir tave Baccardi tai liecia, maciau Kudroj tave - viskas ciki 4u.gif
Smagu kad prisijungia ismanantys - as cia apie sviecia smile.gif Ten prie tavo blogo radau labai gera linka.... Na ir siaip dziugina.
Beje, komplimentai Sea ir C-girl nuotraukom - labai patiko.
Atsakyti
Smilciau, Degute, BN, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 13 vasario 2009 - 17:41
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 17:30)

ai, baisus ne baisus, dėl to nesuku galvos. naudojuosi ir tiek.
jei jau nepatinka visiškai, reik kurtis savo, bet tada ir pinigus kišt reiks.. o čia už dyką smile.gif
Atsakyti
Cgirl, patiko ir man tavo darbai 4u.gif Ilgai uztruko visa fotosesija?

Sviecia, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 02 13, 13:52)
nesusigaudau kas yra  sviecia  smile.gif sveika prisijungus  smile.gif .. kur galiu pamatyt darbus?  blush2.gif

biggrin.gif Man tai avataro nuotrauka isdave - tokios nepamirsi biggrin.gif

Sviecia, sveika prisijungus 4u.gif

C-girl (jau oficialiai galima taip vadint mirksiukas.gif ) nuotraukyciu man labiausiai jb apacioje desnej esanti patiko. Man vis dar nepasiseke taip nufotografuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 13 vasario 2009 - 18:58
o aš pasiguosiu.
turiu kelis konkrečius prašymus pafotografuoti. draugės, pažįstamos prašo jas, jų vaikus, jų nėštumus ir šeimas fotografuoti.. o aš ėmiau bijoti, kad nepateisinsiu lūkesčių. anksčiau džiaugiausi kiekviena galimybe, o dabar bijau nuvilti. be to, akivaizdžiai pasigendu plačiakampio. tikro plačiakampio.. vaidenasi, kad penkiasdešimtukas nuolat muilina arba kad man kokia nors liga, besibaigianti -insonas arba -zheimeris.. ax.gif nes toks jausmas, kad rankos dreba.. visą laiką.. bijau net pabandyti normalią portreto kokybę išlaužti, nes pastaruoju metu iš to nieko nesigauna.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 14:20)
Jaučiuos visiška tundra  laugh.gif

sveika atvykusi į tundrų klubą biggrin.gif

Sayon, drasiau drambly mirksiukas.gif mes tave kritikuosim be gailesčio bigsmile.gif
jei rimtai - tai jo, baisu...bet jei nori, teks perlipt per save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 21:05)
o aš pasiguosiu.
turiu kelis konkrečius prašymus pafotografuoti. draugės, pažįstamos prašo jas, jų vaikus, jų nėštumus ir šeimas fotografuoti.. o aš ėmiau bijoti, kad nepateisinsiu lūkesčių. anksčiau džiaugiausi kiekviena galimybe, o dabar bijau nuvilti. be to, akivaizdžiai pasigendu plačiakampio. tikro plačiakampio.. vaidenasi, kad penkiasdešimtukas nuolat muilina arba kad man kokia nors liga, besibaigianti -insonas arba -zheimeris.. ax.gif nes toks jausmas, kad rankos dreba.. visą laiką.. bijau net pabandyti normalią portreto kokybę išlaužti, nes pastaruoju metu iš to nieko nesigauna.. verysad.gif
Hei, tai ko cia bujot, juk mate nuotraukas, zino i ka kreipiasi. galima juk ir ispet, kad nieko nesitiketu, na bet jei tikrai nori, tai tau cia gera praktika ir tu sutinki paeksperimentuoti tongue.gif galima save nuvertint, tada ne taip baisu biggrin.gif o kai rezultatai nudziugina, tada visiem gera smile.gif o gal kas paskolintu placiakapi kokiai vienai fotosesijai? paziuresi ar cia tie zhaimeriai ar kas
Atsakyti
nu tai va bandysiu skolintis plačiakampį kelioms savaitėms, yra ant šio svieto gerų žmonių biggrin.gif
bandysiu.. 4u.gif

ai, mano viena draugė pasakė, kad nori foto "mano braižo" blink.gif papasakokit man, koks MANO BRAIŽAS? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 vasario 2009 - 19:16