Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 02 13, 14:46)
Karbyne, pristatymas vyksta taip: fortografuoji-rodai, mes kritikuojam, ir vel fotografuoji, ir velkritikuojam... ir taip be galo...Kol gerai nesigaus smile.gif
Juokauju  lotuliukas.gif

Ai tai čia tada viskas tvarkoj, galima ir daugiau nei 5 per metus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 13, 15:45)
Sveika uzsukusi  4u.gif Mums sviezias "kraujas" oi kaip reikalingas bigsmile.gif
Jus man pasakykit, ar visi pavercia i CMYK pries spausdinant g.gif  Nes as tai visada jpg  nesdavau, lyg ir nepastebejau kazkokiu dideliu trukumu ( nu nebent pati blogai matau) g.gif  apart to, kad sakyk nesakyk vis vien formata kerpa doh.gif

Karbyne, nu sveikinimai didziausi 4u.gif  Prasom greiciau instrukcija studijuoti ir cia rodytis bigsmile.gif

Kiek as zinau visos fotostudijos spausdina is rgb, bet ateinant i nauja vieta visada geriau pasitikslint, o jeigu apsisprendei prisiristi prie vienos foto laboratorijos patariama atlikti savo monitoriaus kalibravima pagal ju spaudos skale.

jeigu prasai kad nekirptu, atkreipk demesi kad tau butu uzfiksuota uzsakymo metu. Jeigu vistiek apkirpo - neimk nuotrauku ir nemokek. Turi perdaryti
Atsakyti
nesusigaudau kas yra sviecia smile.gif sveika prisijungus smile.gif .. kur galiu pamatyt darbus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 13, 16:45)
Sveika uzsukusi  4u.gif Mums sviezias "kraujas" oi kaip reikalingas bigsmile.gif
Jus man pasakykit, ar visi pavercia i CMYK pries spausdinant g.gif  Nes as tai visada jpg  nesdavau, lyg ir nepastebejau kazkokiu dideliu trukumu
fotosalonuose jie manau patys CMYK'u pasivercia pries spaudzziant, tikrai nereik verst. o jei i paprasta printykla nesi tai ten jau niekas nekaitalios, o spalvos tuomet tikrai neatitiks.
as karta sutvarkiau foto, paverciau i CMYK, nu ziuriu isbluko, tai dar paemiau, gerai pakontrastinau, tai po to gavau nuotraukas juodom demem nusetas, jokiu perejimu biggrin.gif zodziu ekrane atrodo kitaip, o spaudoj spalvos pakankamai intensyvios
Atsakyti
Vat as irgi sakau, prasideda visi tie "mesiu fotika..." - i mane paziurek smile.gif ar as metu? nea, ir nepriversit lotuliukas.gif
Po pirmu 10.000 kadru kazkas turi gautis wink.gif
(Smilciau, as ne tave turiu galvoje, tau ir taip gaunasi 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 14:32)
Aa.. stai kas cia ta naujoke  bigsmile.gif  as dabar kaip tik ziurineju foto  ax.gif
radau komplementa apie mano sviesas, aciu  4u.gif

Jooo, Grethen... Patiko tavo matymas ir sprendimai. Uzsuksiu dar wink.gif nepamirsk galerijos pildyti wink.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 14:48)
sviecia, sveika prisijungus smile.gif 4u.gif  pažadi dažnai lankytis, a?? wink.gif

Sveika, Sayonara,
Matysiu kad turiu ka parasyt, parasysiu wink.gif

QUOTE(westa @ 2009 02 13, 15:52)
nesusigaudau kas yra  sviecia  smile.gif sveika prisijungus  smile.gif .. kur galiu pamatyt darbus?  blush2.gif

paspausk ant mano vardo. Atsidariusiam lange rasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 13 vasario 2009 - 14:59
QUOTE(BN @ 2009 02 13, 15:54)
Vat as irgi sakau, prasideda visi tie "mesiu fotika..." - i mane paziurek smile.gif ar as metu? nea, ir nepriversit  lotuliukas.gif
Po pirmu 10.000 kadru kazkas turi gautis wink.gif
(Smilciau, as ne tave turiu galvoje, tau ir taip gaunasi  4u.gif )

Jei ne Smiltį, vadinasi, mane? biggrin.gif mirksiukas.gif Nesulauksit , nemesiu smile.gif čia tik interpretacijos metimo tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 14:57)

paspausk ant mano vardo. Atsidariusiam lange rasi smile.gif

oo dabar žinau smile.gif .. sveika prisijungus.. tokių žmonių mums čia labai trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 14:57)
Sveika, Sayonara,
Matysiu kad turiu ka parasyt, parasysiu wink.gif

primenu, kad esu pažadėjus Tau vieną retesnę juostelę padovanot smile.gif kai būsi Vilniuje - dindilindi padaryk ir susitiksim:bigsmile: kažkur mano telefoną turėtum turėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 16:57)
Jooo, Grethen... Patiko tavo matymas ir sprendimai. Uzsuksiu dar wink.gif nepamirsk galerijos pildyti wink.gif
Aciu ax.gif Jei reikes - kreipkites biggrin.gif
Atsakyti
rrr.. nulūžo mano žinutė..

SP, sveikinimai nugalėjus auto!
ND daug maž supratau smile.gif

sviecia, sveika prisijungus bigsmile.gif

Grethen, mačiau, keiki fotki.com smile.gif o kam? juk ten galima dėti kokio nori dydžio foto, nors ir 2000x2000 ax.gif o kad pažiūrėti originaliai įdėto dydžio foto, reik po maža paspausti Get Original Uploaded Photo ir matysi realų dydį. ir niekas ten nieko nemuilina, dar nė sykio nepastebėjau.

ai, dar - baikit jūs tuos fotikus mėtyt tongue.gif jautrūs jie gi smile.gif

Karbyne, sveikinimai su nauju pirkiniu smile.gif

ai, dar foto - gi labai patiko Ca-girl mažuliukų fotkės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 02 13, 19:02)
Grethen, mačiau, keiki fotki.com smile.gif o kam? juk ten galima dėti kokio nori dydžio foto, nors ir 2000x2000  ax.gif o kad pažiūrėti originaliai įdėto dydžio foto, reik po maža paspausti Get Original Uploaded Photo ir matysi realų dydį. ir niekas ten nieko nemuilina, dar nė sykio nepastebėjau.
As jau skundziaus zioplumu.. nezinoajau kad galima pasididint ax.gif
Atsakyti