Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 13, 13:44)
Na, vienu žodžiu, nebegaliu net kalbėti protingai.

vat vat lotuliukas.gif O tu dar nueik kūdrą , ten dar pažiūrėk irnesakyk.gif

Sviecia, tikiuosi neužpyksi, čia iš balto pavydo mes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 13 vasario 2009 - 13:56
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 13, 13:44)
Karbyne, turėsi čia viešai "pristatyti" pirkinį (manau kokių 5 kadrų užteks).

Ar galiu vėliau, nes kol kas daiktą pažįstu tiek, kad iš jo gaunas grynas pasityčiojimas ir geriau su paprastu skaitmenuku padaryčiau hihihi.gif Na ufo ir ežys su juo daryti biggrin.gif bet jei rimtai nesigaudau dar nei nustatymuos nei niekur - aš gi veidrodžio apskritai neturėjus dar, nauja viskas , tai pažindinuos po truputį, skaitau ir žiūriu kas kur.
Dėkui už sveikinimus, nenusimenu aš, žinau kad susipažint ir daiktą prisijaukint reikia, tai jei pasidavė neveidrodis su laiku, tikiu, kad ir su tuo imsim susišnekėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 vasario 2009 - 14:05
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 13, 13:55)
vat vat  lotuliukas.gif O tu dar nueik kūdrą , ten dar pažiūrėk  irnesakyk.gif

Sviecia, tikiuosi neužpyksi, čia iš balto pavydo mes  bigsmile.gif

Neužpyks, tikiuosi, juk čia toks būdas susižavėjimui išreikšti wink.gif

Aha, išnaršiau aš ten viską jau seniai. Indrę tik pamačius į favoritus įsimečiau.

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 14:04)
Ar galiu vėliau, nes kol kas daiktą pažįstu tiek, kad iš jo gaunas grynas pasityčiojimas ir geriau su paprastu skaitmenuku padaryčiau  hihihi.gif

Taip taip, per metus 5 pristatymo foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 13, 14:08)
Taip taip, per metus 5 pristatymo foto wink.gif

Musėt kažką būsiu praleidus mastau.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 vasario 2009 - 14:15
Musėt būsi per ilgai instrukciją skaičiusi. tongue.gif Prašiau 5 foto per visus šiuos metus, kad pristatytumei savo pirkinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 13, 13:26)
ir ačiū už patarimus  4u.gif Gal netyčiai žinai kur Klaipėdoj spaudžia normaliai  g.gif (kol kas dar nesiruošiu, bet maža kas bus ateity  smile.gif )

ne manęs klausiam, bet atsakysiu, ką žinau...Klaipėdoj ant drobės spaudžia Karaciejus. Ant kiek kokybiškai net nežinau. Mes darėm foto su žmonėm, tai man nelabai patiko, nes veidai nei šiokie nei tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 13 vasario 2009 - 14:20
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 13, 15:44)
Grethenn, o kur Tu mokaisi. Smalsu man. blush2.gif Maždaug įsivaizduoju, kad tai susiję su tuo, kas gražu.
VDA smile.gif
Atsakyti
Kad 5 per metus tai suprantu, tik kaip pristatymas vyksta nelabai ph34r.gif blush2.gif Jaučiuos visiška tundra laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 11:29)
Sveikos, fotografes!  biggrin.gif  drinks_cheers.gif smile.gif

Puikia tema vedat! Naudingos informacijos lobynas tiesiog! smile.gif
Nuo dabar ir as pas jus uzsuksiu, pasiskaitinesiu mirksiukas.gif  ir jums tikiuosi buti naudinga
4u.gif
Sveika uzsukusi 4u.gif Mums sviezias "kraujas" oi kaip reikalingas bigsmile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 11:39)
Taip pat nuotraukas po sutvarkymo butina paverst i CMYK'a. Bet del spalvu tai taip, negali but garantuotas kas gausis, reiktu prabele pasidaryt. Nors ir tuose fotocentruose spalvos nuvaizouja. Tik man toks jausmas, kad pas Gaziulka viskas bus jb tongue.gif
Jus man pasakykit, ar visi pavercia i CMYK pries spausdinant g.gif Nes as tai visada jpg nesdavau, lyg ir nepastebejau kazkokiu dideliu trukumu ( nu nebent pati blogai matau) g.gif apart to, kad sakyk nesakyk vis vien formata kerpa doh.gif

Karbyne, nu sveikinimai didziausi 4u.gif Prasom greiciau instrukcija studijuoti ir cia rodytis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 13 vasario 2009 - 14:47
Karbyne, pristatymas vyksta taip: fortografuoji-rodai, mes kritikuojam, ir vel fotografuoji, ir velkritikuojam... ir taip be galo...Kol gerai nesigaus smile.gif
Juokauju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 13 vasario 2009 - 14:46
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 13, 14:26)
Pirmiausiai aišku sveika prisijungus  4u.gif

ir ačiū už patarimus  4u.gif Gal netyčiai žinai kur Klaipėdoj spaudžia normaliai  g.gif (kol kas dar nesiruošiu, bet maža kas bus ateity  smile.gif )

Karbyne, sveikinu su pirkiniu  thumbup.gif
Papildyta:
Sviecia, pažiūrėjau tavo blogą, jau paskutinės nėštukės foto tai kažkas unreal man . Nuostabios wub.gif wub.gif Kaip beje ir kiti tavo darbai  smile.gif

Kartais pagalvoju kad gal man reikėtų mest lauk tą fotiką ir nesinervuot daugiau  doh.gif

Pirmiausia - ciu uz sveikinima smile.gif
Del spausdinimo Klaipedoje - nesusiduriau, taigi nieko ir patart negaleciau

Jeigu fotografavimas "veza", anksciau ar veliau atrasi savo stiliu. Tik nenuleisk ranku, isiklausyk i save ir nebijok eksperementuoti! smile.gif
Atsakyti
Sviecia, nuostabūs jūsų darbai. 4u.gif
Jei jau Smiltis taip mano, kad reikia mest fotiką lauk, tai ką man tada galvot ?biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 13 vasario 2009 - 14:50