Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 12:30)
O gal jus zinote kaip ir kokiu budu ir kiek kainuoja nuotraukos?  blink.gif
nerandu as tu lt vaizdeliu.. muset reikes pirkt, bet kainos neisivazduoju ir kur kreiptis  g.gif

gal gali primint kas tai konkrečiai turi būt? Abejoju ar iš manęs kas tau tiktų ir dėl siužeto ir dėl gan riboto formato (ba elementaraus neveidrodinuko), alia pasmalsausiu. T.y. mačiau kai rašei, bet neįsidėmėjau, o dabar nerandu...

Ir dar žžžinokit turiu veidrodį - niu ne tą, ką svajojau, ba per sunku kišenei dabar, tai rinkomės kas gaunas ir tinka. Pentaxą k200. Alia su juo jaučiuos ne tik kad pradinukė, bet visiška nulinukė lotuliukas.gif Juokas pačiai iš savęs ima, kad visai nieko nemoku. Žodžiu jamsim pagrindinę literatūrą - instrukciją smile.gif

Bandymai cool.gif

ufo, :]]] čia siužeto neieškot - apsidžiaugiau,kad radau kaip taškiukai pasidaro hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 vasario 2009 - 13:23
QUOTE(sviecia @ 2009 02 13, 12:17)
keli patarimai spaudai ant drobes:
kaip taisykle, reklamos agenturos naudoja pigiausia drobe ir ilgaamziskumu ir atspalviu yvairove nepasizymincius dazus.
Kai kurie foto centrai reklamuoja kokybiska spauda ant drobes bet jeigu tai eilinis fuji - paprasykit ju parodyti paskutinius ant drobes darytus atspaudus. Jeigu masina priziurima - bus grazus perejimai ir JOKIU DRYZIU! Beje, nekokybiskai atspausdinta drobe turite pilna teise jiems palikti ir nemoketi pinigu.

Is mano patirties:
Kaune geriausiai spausdina ir didziausia drobiu pasirinkima turi Fotopro ir vienas privatus asmuo.
Vilniuje - nezinau...

Pirmiausiai aišku sveika prisijungus 4u.gif

ir ačiū už patarimus 4u.gif Gal netyčiai žinai kur Klaipėdoj spaudžia normaliai g.gif (kol kas dar nesiruošiu, bet maža kas bus ateity smile.gif )

Karbyne, sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
Papildyta:
Sviecia, pažiūrėjau tavo blogą, jau paskutinės nėštukės foto tai kažkas unreal man . Nuostabios wub.gif wub.gif Kaip beje ir kiti tavo darbai smile.gif

Kartais pagalvoju kad gal man reikėtų mest lauk tą fotiką ir nesinervuot daugiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 13 vasario 2009 - 13:19
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 15:17)
gal gali primint kas tai konkrečiai turi būt?
Sveikinu su fotiku 4u.gif Ufo itikinantis biggrin.gif

O turi buti tipiskas lietuvos vaizdelis, horizontali gamtos foto, miskas, upes, arba pamorama, geriausia vaizdas ir lektuvo unsure.gif bet zodziu be urbanizacijos turi buti.
http://www_travel_lt...20055143731.jpg
tai yra foto kurios man reikia, bet neglaiu jos naudoti biggrin.gif
Atsakyti
oho kokia didelė bigsmile.gif
Aš turiu didesnę va šitą kažkur, spausdinausi tai a4 tiko, bet taip tai - gerokai mažesnis tas formatas, nes su maniškiu ir originalas iki 3000 pikselių netempė...
Iš lėktuvo tai nia unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 vasario 2009 - 13:36
Aa.. stai kas cia ta naujoke bigsmile.gif as dabar kaip tik ziurineju foto ax.gif
radau komplementa apie mano sviesas, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 13, 13:27)
tai yra foto kurios man reikia, bet neglaiu jos naudoti biggrin.gif

O tu čia publikuosi kažkur ar kaip g.gif Nes jei mokymosi tikslams , man atrodo kažkaip ten galima panaudoti, bet būtinai turi būti nurodytas autorius g.gif

Aš dar turiu iš apžvalgos rato fotografuota matosi jūra ir marios, bet ten reikėtų pažiūrėt ar įmanoma ką iškirpti kad nesimatytų apžvalgos rato vamdžių ir urbanistikos, ir ar tada dar kas liktų doh.gif O ir kokybė būtų toli gražu ne ideali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 15:32)
oho kokia didelė  bigsmile.gif
Aš turiu didesnę va šitą kažkur, spausdinausi tai a4 tiko, bet taip tai - gerokai mažesnis tas formatas, nes su maniškiu ir originalas iki 3000 pikselių netempė...
Iš lėktuvo tai nia  unsure.gif  biggrin.gif
Va turi but zalia zalia.. schmoll.gif nes svetaine zalia, o raudona netiks foto. bet aciu uz pastangas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 02 13, 12:40)
o man reikia baidarių plaukiančių Nerimi blink.gif

nu bet jūsų ir poreikiai: vienai iš lėktuvo, kitai baidarėm...ekstremalės biggrin.gif
Atsakyti
Karbyne, turėsi čia viešai "pristatyti" pirkinį (manau kokių 5 kadrų užteks).

QUOTE(Smiltis @ 2009 02 13, 13:26)

Sviecia, pažiūrėjau tavo blogą, jau paskutinės nėštukės foto tai kažkas unreal man . Nuostabios wub.gif wub.gif Kaip beje ir kiti tavo darbai  smile.gif

Kartais pagalvoju kad gal man reikėtų mest lauk tą fotiką ir nesinervuot daugiau  doh.gif

Norėjau Tau, Smiltie truputį sprigtą virtualų duoti, kad atsikratytum perfekcionizmo nereikalingo... Duodu, bet švelnesnį nei iš pradžių. Nes pažiūrėjau ir aš. "Dašilo" ir man. Tas modelis - NEREALUS (čia komplimentas ir fotografei, kad sugebėjo taip parodyti). Tokia su paslaptimi iš praeitų šimtmečių... Na, vienu žodžiu, nebegaliu net kalbėti protingai.

Grethenn, o kur Tu mokaisi. Smalsu man. blush2.gif Maždaug įsivaizduoju, kad tai susiję su tuo, kas gražu.
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 13:36)
nu bet jūsų ir poreikiai: vienai iš lėktuvo, kitai baidarėm...ekstremalės  biggrin.gif

et, man maketukui reikia...

ooo...tik dabar pasižiūrėjau kas ta mūsų naujokėlė rolleyes.gif sveika atvykus, labai malonu mirksiukas.gif

jei man būtų gimus mergaitė, buvo du variantai vardui ax.gif Gilė arbe Mėta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 13 vasario 2009 - 13:47
sviecia, sveika prisijungus smile.gif 4u.gif pažadi dažnai lankytis, a?? wink.gif
Atsakyti
Karbyne, sveikinu! Nenusimink, man irgi baisu buvo iz pradziu wink.gif
Atsakyti