QUOTE(_ms_ @ 2009 02 13, 09:33)
siaip pasnekesiu:
apie dvipuses lipnias juosteles. Bent tos, kurias as perku Heliopolyje Zalgirio g., tai ja atplesi tik su tuo daiktu, ant kurio uzklijuosi. Ziauriai tvirtas daiktas.
apie nuotrauku kabinima. as TIK uz klasikini varianta. Visos nesamones, kaip putplastai/kapos/zilkos/drobes(kokybe baisi/ir tt per greitai nusibos. Ir tai tik su salyga, kad turinys ant tu moderniu laikmenu yra kazkas abstraktaus
Dvipuses lipnios juosteles buna ivairios, buna storesnes, tomis klijuoja ir veidrodzius prie sinos, o buna plonos, yvairiu plociu, tos lengvai ir nuo tapetu nusiplesia ir nieko nelieka
O jau del situ "nesamoniu" tai as bais nesutinku. Cia skonio reikalas. Is vis kaip galima teigti, nemacius zmogaus interjero
Mano nuomone tokia, kad kuo paprasiau pateikta, tuo labiau suskamba darbas - ne paspartas, remas ar stiklas, o nuotrauka.
Galima kad ir plakatu prisispausdint ir su smeigtukais prisismaigaliot siena
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 13, 10:38)
Kaip suprantu, čia klijavimas ant kapos (čia tas pats kas putų kartonas?), įmetu dar kartą Gaziulkai iliustracijai, kaip mes padarėme:
Gaziulka, jei nuspręsi daryti taip, visgi patariu tą darbą patikėti Procentrui. Aš tiesiog dėl kokybiškesnio nuotraukos spausdinimo, nes niekada nežinai kaip gausis atspausdinus spaustuvėje. Man svarbiausia, kad nuotrauka būtų atspausdinta kokybiškai, su teisingomis spalvomis. Procentras ir pats klijuoja ant to daikto, galima rinktis storį (3mm, 5mm).
Dėl spausdinimo ant drobės - aš pati noriu vieną nuotrauką spausti ant drobės (kabinsiu vonioj, tai reik, kad drėgmei būtų atsparu ir man labai tinka tas ištempimas ant porėmio), gal žinot, kur tai daro normalia kokybe?
liux atrodo
tik man visad graziau ant kapos maziau, bet didesniu foto.
Gaziulka, o jei nuspresi spausdint ne Procente, tai dar isigyk maketpeili ir ilga liniuote. Taip pat nuotraukas po sutvarkymo butina paverst i CMYK'a. Bet del spalvu tai taip, negali but garantuotas kas gausis, reiktu prabele pasidaryt. Nors ir tuose fotocentruose spalvos nuvaizouja. Tik man toks jausmas, kad pas Gaziulka viskas bus jb
Tiesa, kilo klausimas, o tai drobe tas pats kas tentas?