Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2009 02 12, 15:01)
ech moteros.. va kai nori sysiu ir randi kampą, tada technika, ale kai nori ir nerandi, tada jau prasideda  interpretacija irnesakyk.gif priklauso nuo aplinkos, kurią galima keisti  biggrin.gif

biggrin.gif

As gal dar patikslinsiu savo minti - tema ''ieskom geriausio kampo daiktui nufotografuot'' man tinka, o vat ND-bu tema ''...kai baigiasi sapnai...'' nedaryciau, nes cia dar galvot reikia, kas buna, kai tie sapnai pasibaigia... Nu zodziu matematike as, ne rasiniu rasytoja, man konkretumo reikia biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kokios arsios diskusijos...
Man kapines uzupyje patinka, nors rasu irgi gerai. is esmes kapines yra gerai, jei ne naujos.
Peppi, paziurek ta linka, padesiu su lenku kalba.
Tema puiki 4u.gif
Atsakyti
nebežinau kur tas linkas doh.gif ir man atrodo, kad ten labai nedaug objektyvų buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 12, 15:34)
ND noriu, manau kad jei pasistengtume ir per savaite padarytume.

man asmeniškai viena tikrai mažokai, nes realiai ką nors padaryti galiu tik savaitgaliais (bent jau dabar šiuo tamsiuoju periodu unsure.gif ), tai jei tą vieną neišeina, tada turi dar vieną unsure.gif

O ši tema vis tiek labiau interpretacinė , nes techninės man tokios kur turi galvoti apie diafragmą, išlaikymą ir t.t. Čia tuos dalykus jau reikės kūrybiškai panaudoti kad įdomiai parodyti tuos kampus smile.gif Vis tiek juk norisi kad nuotrauka būtų įdomi, ne tik kad kažkokie kampai smile.gif Bet tokia konkreti labai , kas man irgi patinka, nes su sapnais kaip ir tau sunku drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu man vis kyla klausimas...o kodėl fotokūdroje nekyla šitiek diskusijų g.gif o kiekvieną ketvirtadienį sėkmingai verda viskas...ar tikrai dėl to, kad čia vien moteriškės pas mus biggrin.gif ?

na...aš suprasčiau jei tomis diskusijomis būtų prieinamas kažkoks sprendimas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 12 vasario 2009 - 16:35
perskaiciau karsta.gif
tai nuo kada nauji namu darbai?

dekoju uz kritika pakomentavusioms wub.gif

Atsakyti
Labos smile.gif Ar galit kas pagelbėti - slaptažodį turėjau, bet jo nepamenu arba gal koks kada keitimas buvo, o inlįst kartais norisi biggrin.gif SOS
Atsakyti
Fainiai jus cia diskutuojat snd... bigsmile.gif dziaugiuos, kad ta tema vis tik tiko smile.gif butu idomu kada nors pamatyt rezultatus... ax.gif

ir dar noriu siek tiek paburbuliuot del tu keikiamu lasiuku biggrin.gif tongue.gif kas buvo pradinoku albume, turbut sutiks su manim ax.gif - kad interpretaciju ir variaciju sita tema isgavom ojojoj kiek... ax.gif bigsmile.gif pasirodo tik pavadinimas skamba nuobodziai... rolleyes.gif
Atsakyti
o aš savo lašiukus rudeninius voratinklinius kaip tik spausdinuos ir rėminuos biggrin.gif Užvežę buvo stipriai.

Dėkui už priminimą. smile.gif
Atsakyti
tai kokie ten tech nustatymai lašiukams reikalingi biggrin.gif ? trumpas išlaikymas, kas dar doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 02 12, 15:58)
tai kokie ten tech nustatymai lašiukams reikalingi biggrin.gif ? trumpas išlaikymas, kas dar doh.gif ?

biggrin.gif nu va tai gal visai naudinga butu ta tema pakartot biggrin.gif As kiek pamenu, kazkas sake,kad svarbiausia reikia krana nublizgint lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 12, 15:46)
ir dar noriu siek tiek paburbuliuot del tu keikiamu lasiuku  biggrin.gif  tongue.gif

Paburbuliuok biggrin.gif , tik cia tie lasiukai daugiau simboliskai neidomus - man atrodo buvo laikas, kai visus siuntem ju fotografuot. Tipo lasiukas gavosi, liuks, fotografas. Kiti siaip is principo ju nefotografuoja... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 12, 17:09)
Paburbuliuok biggrin.gif , tik cia tie lasiukai daugiau simboliskai neidomus - man atrodo buvo laikas, kai visus siuntem ju fotografuot. Tipo lasiukas gavosi, liuks, fotografas. Kiti siaip is principo ju nefotografuoja... biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

is esmes reik juos pabandyt nufotkint, kad zinot, "su kuo jie valgomi"...
bet velgi tiesa ir tai, kad padarius kelis simtus kadru su jais - jau ilgam nebesinori net pagalvot.. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 vasario 2009 - 17:19