Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(meskytia @ 2009 02 19, 12:17)
A kodel wed.lt fotografu sarase nera Eigirdo Scinsko, kurio darbai, mano subjektyvia nuomone, yra vieni geriausiu  ax.gif 4u.gif

Manau,del to kad neskaito supermamu ir galbut net nezino apie si nauja tinklalapi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 18, 17:23)
Prasau nesupykti, bet man jo nuotraukos (vestuvines) nuobodzios ir banalios, atrodo kaip pries 20 metu darytos, bet cia tik mano nuomone, kurios net neklausia niekas  biggrin.gif

nepykstu, kiekvienas turi savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, pagaliau ir mes issirinkom fotografus, dekui siam puslapiukui ir visiems, kurie cia raso, nes labai palengviname vieni kitiems vestuvinius rupescius smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nikosija @ 2009 02 20, 00:01)
na va, pagaliau ir mes issirinkom fotografus, dekui siam puslapiukui ir visiems, kurie cia raso, nes labai palengviname vieni kitiems vestuvinius rupescius smile.gif  thumbup.gif

Jei nepaslaptis, koki fotografa issirinkote 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(nikosija @ 2009 02 19, 23:01)
na va, pagaliau ir mes issirinkom fotografus, dekui siam puslapiukui ir visiems, kurie cia raso, nes labai palengviname vieni kitiems vestuvinius rupescius smile.gif  thumbup.gif

Sveikinu, užsidėjus pliusiuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas zino kokiu atsiliepimu apie fotografa ROLANDA ZALGEVICIU is silutes?
Atsakyti
mes uzsisakem Samoilenko fotostudijoje fotosesija thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie fotografa Gedimina Zilinska? 4u.gif Butu labai idomu suzinoti. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man planuojant vestuves vienas is svarbiausiu dalyku buvo fotografas ir esu labai patenkinta.

Jei kam idomu vestuviu nuotraukytes, tik ne eiles tvarka man sukele doh.gif

http://public.fotki....kutes/vestuves/

Jei kam patiks fotografo kontaktus galesiu patikslint.
Atsakyti
sweikos, mane jau uzknisa sita fotografu tema, dabar kaip tik ieskom fotografu savo vestuvem, bet cia vien reklama, o norisi tikru nuotaku busimu sutikt, turbut dar nei viena tema nera tokia atsiprasant "iskreipta". cia gal siemet fotografam taip uzsakymu truksta kad sitaip reikia reklamuotis ir per dienas supermamoj sedet?
Atsakyti
Sveikos, jaunosios.. Man tuoj bus du metukai kaip ištekėjau. Žiūriu, kažkokie baisūs pykčiai čia dedasi... O vis užsuku pasigrožėti kitų mergyčių fotkėmis, bet kuo toliau, tuo šita tema labiau išsigimsta verysad.gif Kad ir senokai atšokom savo vestuves, bet gal kam pravers kontaktas. Pasigirsiu savo fotografu. Jaunas, išradingas, labai draugiškas... Padėjo kartu ieškoti ir fotkinimosi vietų vestuvėms, ir šiaip keliolika valandų kartu pralakstė per šventę. O ir kaina buvo labai nedidelė. Tiesa, nežinau kaip dabar... blush2.gif Visi draugai sakė, kad labai gražios fotkės. Jis turi savo psl. www.turskas.lt - ten ir kontaktai yra. Gražių visoms vestuvių! Ir nesipykit drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos best rekomendacijos gediminui kudirkai smile.gif fotografavo musu vestuves, nepaisant nevykusio oro, turime kuo pasidziaugti is savo vestuviu dienos thumbup.gif dirbo lb nuosirdziai, matosi kad zmogus myli savo darba ir jam yra atrsidaves thumbup.gif
www_kudirka_lt
http://www_kudirka_l.../istorijos.html
Atsakyti