Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Galiu pareklamuot viena fotografa, as siaip nesifotkinu, nes mane erzina, bet si syki buvau maloniai nustebinta smile.gif niekur nesikisa, nieko nereguliuoja, net nesijaucia, kad yra salia smile.gif

TOMAS TUMALOVICIUS, 699-03354

Nuotraukos tikrai fainos, nekvepia netikrumu, pozavimu ir naftalinu lotuliukas.gif
Kiek zinau vaziuoja i bet kuri miesta, bet siaip Vilnius smile.gif maciau labai graziu jo darbu, buvo nufotkines net kaip pamerges rengia jaunaja (su lengva erotika) NEREALIAI! (tik man vyras neleido tongue.gif)...

Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2009 07 07, 11:05)
Siūlau vengti šio "menininko" - Lionius Chardinas (8~680) 9 77 08 Fotografas-vaizdo operatorius. Dirba Kaune, Fotocentre. Žmogus dirba kaip prieš 50 metų, poza, kičas. Kišasi į vestuvių eiga, trugdo, reikalauja atidirbtų, šabloniškų pozų, yra įkyrus. Jeigu domins ką, nors, aprašysiu savaitgalio košmarą plačiau.

o Jūs to nepastebėjote, kai rinkotės fotografą ir žiūrėjote pvz? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 07 07, 12:48)
o Jūs to nepastebėjote, kai rinkotės fotografą ir žiūrėjote pvz?  g.gif

Ne mano vestuves buvo. As tik dalyvis...
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2009 07 07, 14:43)
Ne mano vestuves buvo. As tik dalyvis...

na, tai Jusm nepatiko, o gal jaunieji apsipatenkinę sėdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 04 06, 22:23)
Ar teko kam nors ką nors girdėti? apie U-A-B darbus

Esu maciusi siu fotografu vestuviu nuotraukas. Jie tryse ar keturiese dirba. Mums fotografavo krikstynas. Super thumbup.gif Esu labai patenkinta.

Kai busiu namuose paieskosiu ju nuotrauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taide_vln: 07 liepos 2009 - 17:00
QUOTE(ramuniuxas @ 2009 07 07, 09:04)
Labai didelis dekui fotografams Sergejui ir Ramunei Panciriovams. Super nuotraukos, super zmones, lengva bendrauti, tikrai profesionalus darbas, jiems patinka, tai ka daro, megaujasi fotografavimu, visos nuotraukos yra isbaigtos, keletas ju darbo pavyzdziu yra sudeta http://www.wed.lt/lt/profilis/id/265/, ju tinklapis www.sp-foto.lt. Nors jie tik siais metais pradejo fotografuoti vestuves, taciau profesionalumo nepaslepsi smile.gif, tikrai verti pagarbos ir dekingumo. Likome suzaveti.

prisidedame prie sio komentaro ir pagyru - sioje nuorodei r musu nuotraukyciu matyti 4u.gif

superiniai fotografai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ka jau praejo ir mano svente sy savitgali, musu fotografas buvo Dainius Jaudegis smile.gif zinokit superinis ir zmogus ir fotografas, minciu milijonas, samojai liuxusinej, moka priverti visus sypsotis, savo darba ismano ir labai gerai smile.gif toks savekas buvo, visiems labai patiko puozuoti jam smile.gif
o ir nuotraukos tikrai kas liecia fotografo darba ir labai labai grazios smile.gif
http://www.stilingafoto.lt/wedd.htm
rekomenduoju 100%
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 07 07, 19:44)
sioje nuorodei r musu nuotraukyciu matyti 4u.gif

aha, ir aš atkreipiau dėmesįsmile.gif era, labai dailiai atrodėte 4u.gif
Atsakyti
jei kam reikia fotografo galiu rekomenduot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 07 08, 10:13)
aha, ir aš atkreipiau dėmesįsmile.gif era, labai dailiai atrodėte  4u.gif

aciuks wub.gif
bet fotografu nuopelno tame irgi yra - as siaiap laaabai nemegstu fotografuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 07 08, 13:46)
aciuks wub.gif
bet fotografu nuopelno tame irgi yra  - as siaiap laaabai nemegstu fotografuotis  biggrin.gif

tiesa sakant ir mes nemegstam fotografuotis, bet si karta realiai nieko daryt nereikejo, t.y. pozuoti nereikejo, kas keisciausia - nuotraukos savaime gavosi biggrin.gif mes net nejutom, todel dabar taip keista ziureti, vis kyla klausimas - o kada cia taip buvo smile.gif kada jie cia taip spejo thumbup.gif va taip visada turetu buti bigsmile.gif
Atsakyti

Pati turejau progos birzelio 20d pasifotografuoti pas Dainiu Jaudegi photo.gif ir mes taip pat likom 100% patenkinti ir lb siltas zmogus ir foto laaabai grazios wub.gif tikrai rekomenduoju 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti