Galiu pareklamuot viena fotografa, as siaip nesifotkinu, nes mane erzina, bet si syki buvau maloniai nustebinta niekur nesikisa, nieko nereguliuoja, net nesijaucia, kad yra salia
TOMAS TUMALOVICIUS, 699-03354
Nuotraukos tikrai fainos, nekvepia netikrumu, pozavimu ir naftalinu
Kiek zinau vaziuoja i bet kuri miesta, bet siaip Vilnius maciau labai graziu jo darbu, buvo nufotkines net kaip pamerges rengia jaunaja (su lengva erotika) NEREALIAI! (tik man vyras neleido )...
Tikrai rekomenduoju.
QUOTE(giedlius @ 2009 07 07, 11:05)
Siūlau vengti šio "menininko" - Lionius Chardinas (8~680) 9 77 08 Fotografas-vaizdo operatorius. Dirba Kaune, Fotocentre. Žmogus dirba kaip prieš 50 metų, poza, kičas. Kišasi į vestuvių eiga, trugdo, reikalauja atidirbtų, šabloniškų pozų, yra įkyrus. Jeigu domins ką, nors, aprašysiu savaitgalio košmarą plačiau.
o Jūs to nepastebėjote, kai rinkotės fotografą ir žiūrėjote pvz?
QUOTE(something else @ 2009 07 07, 12:48)
o Jūs to nepastebėjote, kai rinkotės fotografą ir žiūrėjote pvz?
Ne mano vestuves buvo. As tik dalyvis...
QUOTE(giedlius @ 2009 07 07, 14:43)
Ne mano vestuves buvo. As tik dalyvis...
na, tai Jusm nepatiko, o gal jaunieji apsipatenkinę sėdi
QUOTE(Auksuole @ 2009 04 06, 22:23)
Esu maciusi siu fotografu vestuviu nuotraukas. Jie tryse ar keturiese dirba. Mums fotografavo krikstynas. Super Esu labai patenkinta.
Kai busiu namuose paieskosiu ju nuotrauku
QUOTE(ramuniuxas @ 2009 07 07, 09:04)
Labai didelis dekui fotografams Sergejui ir Ramunei Panciriovams. Super nuotraukos, super zmones, lengva bendrauti, tikrai profesionalus darbas, jiems patinka, tai ka daro, megaujasi fotografavimu, visos nuotraukos yra isbaigtos, keletas ju darbo pavyzdziu yra sudeta http://www.wed.lt/lt/profilis/id/265/, ju tinklapis www.sp-foto.lt. Nors jie tik siais metais pradejo fotografuoti vestuves, taciau profesionalumo nepaslepsi , tikrai verti pagarbos ir dekingumo. Likome suzaveti.
prisidedame prie sio komentaro ir pagyru - sioje nuorodei r musu nuotraukyciu matyti
superiniai fotografai
na ka jau praejo ir mano svente sy savitgali, musu fotografas buvo Dainius Jaudegis zinokit superinis ir zmogus ir fotografas, minciu milijonas, samojai liuxusinej, moka priverti visus sypsotis, savo darba ismano ir labai gerai toks savekas buvo, visiems labai patiko puozuoti jam
o ir nuotraukos tikrai kas liecia fotografo darba ir labai labai grazios
http://www.stilingafoto.lt/wedd.htm
rekomenduoju 100%
o ir nuotraukos tikrai kas liecia fotografo darba ir labai labai grazios
http://www.stilingafoto.lt/wedd.htm
rekomenduoju 100%
jei kam reikia fotografo galiu rekomenduot
QUOTE(upsikaz @ 2009 07 08, 10:13)
aha, ir aš atkreipiau dėmesį era, labai dailiai atrodėte
aciuks
bet fotografu nuopelno tame irgi yra - as siaiap laaabai nemegstu fotografuotis
QUOTE(errachka @ 2009 07 08, 13:46)
aciuks
tiesa sakant ir mes nemegstam fotografuotis, bet si karta realiai nieko daryt nereikejo, t.y. pozuoti nereikejo, kas keisciausia - nuotraukos savaime gavosi mes net nejutom, todel dabar taip keista ziureti, vis kyla klausimas - o kada cia taip buvo kada jie cia taip spejo va taip visada turetu buti
Pati turejau progos birzelio 20d pasifotografuoti pas Dainiu Jaudegi ir mes taip pat likom 100% patenkinti ir lb siltas zmogus ir foto laaabai grazios tikrai rekomenduoju