Kiekvienas profesionalus fotografas prisitaikys prie profesionalaus operatoriaus.
Taigi gali buti,kad fotografo darbai patiks,o operatoriaus - ne, arba atvirksciai. Manau daug paprasciau ieskoti atskirai. Cia mano nuomone.
O kiek zadate skirti fotofgrafui? Idomu,kiek vadinate nebrangiai?
QUOTE(AJ. @ 2009 02 17, 17:18)
Kiekvienas profesionalus fotografas prisitaikys prie profesionalaus operatoriaus.
Taigi gali buti,kad fotografo darbai patiks,o operatoriaus - ne, arba atvirksciai. Manau daug paprasciau ieskoti atskirai. Cia mano nuomone.
na turim varianta kur ir fotgrafuoja ir filmuoja ta pati komanda, uz 2200lt tai tiek ir zadam skirti ir filmui ir nuotraukoms, vien fotografui moketi 2000litu tai jau ne mum
QUOTE(3kitten @ 2009 02 17, 14:18)
na wisai ir sis nieko o kada jusu vestuwes ir kiek si fotografas kainuoja?
1500lt fotor.lt kainavo mums. Tik dėl Video dar neapsisprendėm, bet sakė turi žmogų kuris ir filmuoja. na ne jis pats. O tuokiamės tai birželio 13
QUOTE(AJ. @ 2009 02 17, 15:18)
na taip, kai Profesionalūs tai taip,bet profesionalų pas mus lt tikrai nėra daug. Todėl gan dažnai būna, kad operatoriui visai dzin ant fotografo
QUOTE(djnerke @ 2009 02 17, 20:40)
o as vis vien nesutinku....nemaciau nei vieno forumo, kuriame nebutu galima pasireiksti lankytojams...
Ir koks tolkas is to forumo, bus tas pats kaip ir cia, trys fotografai-konkurentai vieni ant kitu varo...
Sveikos, noriu rekomenduoti puiku fotografa Aurima Puskunigi. Nuotraukas galima paziureti www.fotopasaulis.lt Jis fotografavo musu vaiko krikstynas, tai tikrai likom patenkinti (svetaineje yra ir musu nuotrauku ). Taip pat ji buvom uzsake brolio vestuvems. Bet del tam tikru priezasciu vestuves neseniai atkele, tai birzelio 6 galbut jis dar laisvas
QUOTE(maze11 @ 2009 02 18, 13:40)
Sveikos, noriu rekomenduoti puiku fotografa Aurima Puskunigi. Nuotraukas galima paziureti www.fotopasaulis.lt Jis fotografavo musu vaiko krikstynas, tai tikrai likom patenkinti (svetaineje yra ir musu nuotrauku. Taip pat ji buvom uzsake brolio vestuvems. Bet del tam tikru priezasciu vestuves neseniai atkele, tai birzelio 6 galbut jis dar laisvas
Prasau nesupykti, bet man jo nuotraukos (vestuvines) nuobodzios ir banalios, atrodo kaip pries 20 metu darytos, bet cia tik mano nuomone, kurios net neklausia niekas
o as vis vien nesutinku....nemaciau nei vieno forumo, kuriame nebutu galima pasireiksti lankytojams...
As kazkaip nesureiksminu savo noro pasisakyti. Gi ten fotografu forumas, jie ir bendrauja Man smagu ten foto pasiziureti Kai kurias issisaugau ir paskui nusiusiu savo fotografams, apibudindama man labiausiai patinkanti stiliu. Jie man siule, jei kokios foto labai patinka - atsiusti jiems.
Papildyta:
QUOTE(klaipediete83 @ 2009 02 13, 10:01)
Mielos mergaites
Labai prasau Jusu ekstra pagalbos
Gal zinote ka nors apie fotografus Neringa Girdvainiene ir Vidmanta Girdvaini is Klaipedos? Niekur nerandu jokios info apie juos. Ju puslapis www.weddingfoto.lt
Liabai aciu
Labai prasau Jusu ekstra pagalbos
Gal zinote ka nors apie fotografus Neringa Girdvainiene ir Vidmanta Girdvaini is Klaipedos? Niekur nerandu jokios info apie juos. Ju puslapis www.weddingfoto.lt
Liabai aciu
Ju puslapis yra www.weddingphoto.lt
Mes juos uzsisakem savo vestuvems. Prejusia vasara fotografavo dvieju draugiu vestuves ir nuotraukos fantastiskos Labai nepastebimai dirba, nesikisa i veiksmu eiga.. ir draugiski tokie
Mane tai siutina fotografai, kurie aktyviai pradeda visiems diktuoti: ka veikti, kur eiti.. vestuviu reguliuotojai... feee..
Tai reikškitės čia, iš kur toks didelis noras tam puslapy reikštis? Ten profesionalai renkasi, jie vertina nuotraukas pagal tam tikrus tik fotografam suprantamus parametrus, o ne - gražu arba negražu.
QUOTE(AlbertasP @ 2009 02 17, 18:39)
Tas zmogus perskaite ,
Norai jusu geri, bet deja neigyvendinami. Jums kaip klientui pilnai pakanka informacijos kuri siuo metu yra, matote visas nuotraukas, dauguma Lietuvos fotografu vienoje vietoje.
Jei leisime balsuoti neprisiregistravusiems fotograframs, bus pilna betvarke. Jus manote, kad balsuos merginos, o as esu 150% isitikines, kad balsuos tik patys fotografai ir tik uz save brangiausiaji. Dabartine sistema uztikrina maksimaliai imanoma objektyvuma, nes dalyviai, tai yra fotografai pries registracija yra patikrinami ir jie negali balsuoti uz save, tik uz kitus. Todel jie neturi asmeninio intereso. Vienintelis ju interesas, ideti grazia nuotrauka, kad ji patiktu kitiems.
Merginu forumo ten nera, tas tiesa. Nesinori konkuruoti su supermama . O jei rimtai, as nematau techniniu galimybiu padaryti vien merginu foruma, kad jame nesireikstu uzsimaskave fotografai, todel ir nera prasmes ji daryti. Manau supermamos pilnai uztenka
http://www.wed.lt svetaines tikslas yra padeti jums, merginos issirinkti sau norima fotografa, o mums fotografams dalintis patirtimi, ziureti i kolegu (man zodis kolegos labiau patinka) darbus ir mokytis, mokytis, mokytis.
Tikiuosiu atsakiau i Jusu nuogastavimus.
Norai jusu geri, bet deja neigyvendinami. Jums kaip klientui pilnai pakanka informacijos kuri siuo metu yra, matote visas nuotraukas, dauguma Lietuvos fotografu vienoje vietoje.
Jei leisime balsuoti neprisiregistravusiems fotograframs, bus pilna betvarke. Jus manote, kad balsuos merginos, o as esu 150% isitikines, kad balsuos tik patys fotografai ir tik uz save brangiausiaji. Dabartine sistema uztikrina maksimaliai imanoma objektyvuma, nes dalyviai, tai yra fotografai pries registracija yra patikrinami ir jie negali balsuoti uz save, tik uz kitus. Todel jie neturi asmeninio intereso. Vienintelis ju interesas, ideti grazia nuotrauka, kad ji patiktu kitiems.
Merginu forumo ten nera, tas tiesa. Nesinori konkuruoti su supermama . O jei rimtai, as nematau techniniu galimybiu padaryti vien merginu foruma, kad jame nesireikstu uzsimaskave fotografai, todel ir nera prasmes ji daryti. Manau supermamos pilnai uztenka
http://www.wed.lt svetaines tikslas yra padeti jums, merginos issirinkti sau norima fotografa, o mums fotografams dalintis patirtimi, ziureti i kolegu (man zodis kolegos labiau patinka) darbus ir mokytis, mokytis, mokytis.
Tikiuosiu atsakiau i Jusu nuogastavimus.
A kodel wed.lt fotografu sarase nera Eigirdo Scinsko, kurio darbai, mano subjektyvia nuomone, yra vieni geriausiu
Eigirdo nuotraukos neblogos, gal kas zino jo kainas?
QUOTE(meskytia @ 2009 02 19, 12:17)
A kodel www.wed.lt fotografu sarase nera Eigirdo Scinsko, kurio darbai, mano subjektyvia nuomone, yra vieni geriausiu
Reikia klausti paties Eigirdo