Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Taip, Rūtą galima drąsiai rekomenduot kaip režisuojančią fotografę, pelniusią apdovanojimų, bet jos darbams pamatyt reikia su ja susitikt ir pasižiūrėt albumus, svetainės (www.rstilius.lt) peržiūra toli gražu neprilygsta ir neparodo visko, ką sugeba.

QUOTE(gili_upė @ 2009 06 22, 13:49)

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2009 06 22, 13:19)
Taip, Rūtą galima drąsiai rekomenduot kaip režisuojančią fotografę, pelniusią apdovanojimų, bet jos darbams pamatyt reikia su ja susitikt ir pasižiūrėt albumus, svetainės (www.rstilius.lt) peržiūra toli gražu neprilygsta ir neparodo visko, ką sugeba.

Man Rutos darbai irgi labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 06 22, 14:21)
Man Rutos darbai irgi labai  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif laabai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 06 22, 19:24)
pritariu  drinks_cheers.gif  laabai  wub.gif

kažin kokios jos kainos, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Paskambinkit ir paklauskit, juk tai tikrai verta
Atsakyti
na musu svente jau prejo, tiek ruosimosi, o viskas prabego kaip kelios minuteles smile.gif musu vestuves fotografavo Rolandas Vaizgela (Kaunas), tikrai nuostabus nuotrauku pridare, net nesitikejau,zmogus tikrai diebo is dusios, aisku teko siek tiek ir papozuot, bet ir taip prigaudyta labai graziu kadru, likome tikrai labai patenkinti jo darbu smile.gif
Atsakyti
Laukiam foto smile.gif
Atsakyti
Na, ir mūsų šventė jau praėjo, bet išties labai smagu ją prisiminti žiūrint nuotraukas. smile.gif Jomis likome išties patenkinti. Didelis ačiū Evai ir Arūnui Miliūnams rolleyes.gif

Nuotraukyčių galite rasti:
http://www.evitafoto.lt/vestuves.php

ax.gif
Atsakyti
Mano giminaites vestuves tai toks fotografas Alvydas fotografavo, tai grazios nuotraukos gavosi, fotografavo laiko tiek kiek jaunieji norejo ir sumokejo labai nebrangiai, tai labai patenkinta smile.gif Jei ka sudomino fotgrafas, tai parasykit man zinute, as per ta laika pabandysiu numeriuko telefono to fotografo pasiklausti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amrigirl: 29 birželio 2009 - 12:04
Na musu svente jau praejo, pasibage kaip sapnas, liko tik nuotraukos kuriomis labai patenkinti...turejom labai miela fotografe Irma Siliunaite, kuri itikino net mane nemegstancia fotografuotis, kad nuotraukos tikrai bus grazios, ir kad nera tokiu zmoniu kurie, negraziai atrodytu jose...kiekvienas turi savo kazka....pasizvalgykit po jos puslapi - http://irmainstyle.blogspot.com/
tikrai sauni fotografe, ir be to kaina tikrai labai maza:)
Atsakyti
manau kad fotografijų grožis labai didele dalim priklauso ir nuo pačių jaunųjų, jei jaunieji per vestuves bus be nuotaikos, susiraukę, tai fotografas juos tokius ir užfiksuos, arba tikrai ne visi sutinka per vestuves žaist eksperimentuot pakvailiot dėl gražesnio kadro, o jei patys jaunieji susikaustę tai ir nėra tos "laisvės" fotografijose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gili_upė @ 2009 07 01, 12:18)
manau kad  fotografijų grožis labai didele dalim priklauso ir nuo pačių jaunųjų, jei jaunieji per vestuves bus be nuotaikos, susiraukę, tai fotografas juos tokius ir užfiksuos, arba tikrai ne visi sutinka per vestuves žaist eksperimentuot pakvailiot dėl gražesnio kadro, o jei patys jaunieji susikaustę tai ir nėra tos "laisvės" fotografijose smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti